-
Once tseligas, always tseligas...
-
Ναι αλλά μεγεθύνει με υψηλότερο ρυθμό το προκοίλι, οπότε μία ή άλλη μας έρχεται, παραμένει στη σκοτεινή πλευρά της σελήνης και χρειάζεται διάθλαση για την κατόπτευση πάραυτα...
-
...και κάπως έτσι "the dark side of the moon
ι" δηλαδης; Γιατί άμα η πέργκολα είναι πέραν από κάποιες διαστάσεις και απλώνεται μισή ώρα σκιά κάπως έτσιμεχρι να σκάσεις μύτη, μετά δε κάνεις θεχθ, παίζεις
-
Τα καλά εργαλεία θέλουν καλό υπόστεγο και γκαράζ , εσείς αφήστε τα στον ήλιο την βροχή και το χαλάζι.
-
Βρε προβατίνα τρως;
-
Και τρώθ και γαμάθ
-
-
-
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σεξιστικό και με διακρίσεις εναντίον των Λοατκι και των χρηστών κλιματιστικών, παρακαλώ τους μοντερέιτορ να επιληφθούν...
Σε πιο χωριό είναι, να πάμε με κανά μπετόνι για ΣΚ;
-
Λοατκι, Λοατκι+ ή Λοάτκι+Pro θα προσβληθούν?
-
-
Αυτό που λατρεύω σε αυτό το λαό, είναι ότι είναι πάντα έτοιμος.
-
Δεν έχω πάρει χαμπάρι , τι έγινε ;
Έρχεται χιονιάς; Πότε;
Δεν έχω βάλει και εγώ τις αλυσίδες στο πορτ-μπαγκάζ , θα αρχίσουν να γράφουν τώρα με ήλιο και ξάστερο ουρανό για τα κανάλια, ατομική ευθύνη ;
-
Λέγεται ότι Αττική θα ρίξει πράγμα οπότε ισχύει ο νόμος που βγάλανε ότι σε τέτοιες συνθήκες θα πρέπει να είσαι με αλυσίδες.
-
περασα απο Pr***ker για ασχετο θεμα και γυρω απο τις αλυσιδες ηταν μιλουνια και ψαχνανε κωδικους για τις διαστάσεις τους.
-
Δεν ξανά έγινε. Χιόνι μέσα στο χειμώνα.
-
Τώρα διαβάζω και εγώ , μάλλον στα βόρεια ίσως να το στρώσει λιγάκι.
Ευτυχώς ότι είναι να γίνει θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής οπότε δεν θα βρεί κίνηση στους δρόμους.
Όχι όπως πέρσι που...για κάποιον απίθανο λόγο χιόνισε μέρα και γονάτισε τον κορυφαίο κρατικό μηχανισμό και τον καλύτερο δρόμο της Ευρώπης την ΑΟ.
Θυμήθηκα τώρα αυτά τα θηριά που παρουσιάστηκαν λίγες μέρες πριν την περσινή χιονόπτωση...
Τι ξεφτύλες θεέ μου...
Πλάκα θα έχει όμως να βγούν δημοσιογράφοι να ρωτάνε τους οδηγούς ΙΧ στην Αλεξάνδρας και στον Άλιμο με χιονόνερο αν έχουν αλυσίδες στο πορτμπαγκάζ...
-
τι να τις κανεις τις αλυσιδες
θα παραγγειλω αυτα
-
Έχετε καταλάβει ότι ψηφίστηκε διάταξη για πρόστιμο αν δεν έχει κάποιος "αλυσίδες";
Και ότι στέλνουν παντού SMS έκτακτης ανάγκης για τα χιόνια που θα μας θάψουν...
Γελοιογραφία & Χιούμορ