-
@alex-mix επιτέλους έβγαλες καλές φωτογραφίες
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Αυτές με τους λασπωτηρες;
Όντως πολύ ωραίες.Επιτέλους. -
@gtsartsal said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Αυτές με τους λασπωτηρες;
Όντως πολύ ωραίες.Επιτέλους.Χαχαχαχα
-
Έχετε βρει τρόπο να καθαρίζετε, από μέσα τα παράθυρα, και να μην θαμπώνουν, όταν χειμωνιάζει;
Έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά κακό αποτέλεσμα. -
@bassstarlet said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έχετε βρει τρόπο να καθαρίζετε, από μέσα τα παράθυρα, και να μην θαμπώνουν, όταν χειμωνιάζει;
Έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά κακό αποτέλεσμα.Καπου ειχα δει ενα προιον της car pro αλλα δεν εχω δοκιμασει
-
@alex-mix Αν τον θές και για να ρουφάει τα φύλλα τότε αυτός που ανέβασες είναι καλός.. για τον κήπο Αν δεν σε ενδιαφέρει να ρουφάει φύλλα τότε αυτός που έχω εγώ και ο Τσίρος είναι μια χαρά και πιο compact. Η πάρε στην τελική δύο μηχανήματα το καθέ ένα για ξεχωριστή δουλειά..
Με τους λασπωτήρες δεν είμαι fan.. μόνο σε κούρεμα..
@sarantism Εγώ ένα που έχω πουλιόταν σαν carpro clay cloth πορτοκαλί ολόιδιο, κατά 99.9 % από τον ίδιο Κινέζο. Heavy , ξε-Heavy είναι πολύ πιο ήπιο από τον κλασσικό πηλό. Τον διάλεξα λόγω pattern σύμφωνα και με το video.
Είχα βάλει κάποτε μια βλακεία αντιθαμβωτικό σα μαξιλαράκι κάπου στην καμπίνα σε εταιρικό αμάξι. Το θυμήθηκα μετά από μήνες και είχε μαζέψει τη μάκα του. Ποτέ δε κατάλαβα αν έκανε δουλεια..
-
Για πηλό, εγώ έχω έναν πολύ φθηνό της work stuff ο οποίος μου έκανε πραγματικά καλή δουλειά. Είχα και από δίπλα ένα κεσεδάκι με νερό και τον βουτούσα μέσα και τον ξέπλενα κάθε λίγο.
Για τα θολά τζάμια, έχω αυτό το παλιό της sonax το anti mist. Σήμερα λοιπόν που οδηγούσα παρατήρησα το εξής: το παρπρίζ που το είχα κάνει με το σπρέι, δε θόλωνε, αντιθέτως, τα πλαϊνά τζάμια, που δεν τα είχα κάνει, θόλωναν. Άρα, κάνει δουλειά.
Ωστόσο, νομίζω η sonax δεν το βγάζει πλέον σε αυτήν την συσκευασία. -
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@alex-mix Αν τον θές και για να ρουφάει τα φύλλα τότε αυτός που ανέβασες είναι καλός.. για τον κήπο Αν δεν σε ενδιαφέρει να ρουφάει φύλλα τότε αυτός που έχω εγώ και ο Τσίρος είναι μια χαρά και πιο compact. Η πάρε στην τελική δύο μηχανήματα το καθέ ένα για ξεχωριστή δουλειά..
Με τους λασπωτήρες δεν είμαι fan.. μόνο σε κούρεμα..
@sarantism Εγώ ένα που έχω πουλιόταν σαν carpro clay cloth πορτοκαλί ολόιδιο, κατά 99.9 % από τον ίδιο Κινέζο. Heavy , ξε-Heavy είναι πολύ πιο ήπιο από τον κλασσικό πηλό. Τον διάλεξα λόγω pattern σύμφωνα και με το video.
Είχα βάλει κάποτε μια βλακεία αντιθαμβωτικό σα μαξιλαράκι κάπου στην καμπίνα σε εταιρικό αμάξι. Το θυμήθηκα μετά από μήνες και είχε μαζέψει τη μάκα του. Ποτέ δε κατάλαβα αν έκανε δουλεια..
Στειλε λιγo ρε φιλε ποιον πηρες δεν θελω να ρουφαει απλα να φυσαει τα κομμενα χορτα και να κανω και το κομματι μου με το x.
Λοιπον φανταστειτε εικονα sarantism
alexandros s και mastoras78 να σου περιποιουνται ταυτοχρονα το αυτοκινητο ανεκτιμητη αξια
Εγω με τον yem ψησταρια και lap(εννοειται παντα και o lap) να τρωει μπροκολο στον ατμο.
Υ. Γ Καπου εχω κανει ορθογραφικο λαθος το ξερω αλλα δεν ξερω που -
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Στειλε λιγo ρε φιλε ποιον πηρες δεν θελω να ρουφαει απλα να φυσαει τα κομμενα χορτα και να κανω και το κομματι μου με το x.
alexandros s και mastoras78 να σου περιποιουνται ταυτοχρονα το αυτοκινητο ανεκτιμητη αξια
Εγω με τον yem ψησταρια και lap(εννοειται παντα και o lap) να τρωει μπροκολο στον ατμο.
Υ. Γ Καπου εχω κανει ορθογραφικο λαθος το ξερω αλλα δεν ξερω πουΠαραπάνω από ένα.. τα διόρθωσα με bold.. α και έχεις τσακωθεί με τους τόνους
Ωραία θα ήταν ένα bbq.. εμείς να καθόμαστε και ο λάπ να πλένει Ας όψεται που έχουμε τέτοιες αποστάσεις μεταξύ μας.. Αυτό με το μπρόκολο στον ατμό μου θύμισε το ανέκδοτο με τη σάουνα και την Πετρουλάκη. Να θυμηθώ να στο πώ..
Αυτόν εδώ έχω :
-
Χαχα εντωμεταξυ μου αρέσει πολύ το μπρόκολο και το κουνουπίδι...πω με λεμονάκι. Απόλαυση!!!
Βρωμάει όλο το σπίτι αλλα είναι τέλειο.
-
alexandros s και mastoras78 να σου περιποιουντε ταυτοχρονα το αυτοκινητο ανεκτιμητη αξια
Υ. Γ Καπου εχω κανει ορθογραφικο λαθος το ξερω αλλα δεν ξερω πουΗ αλήθεια είναι ότι είναι ωραία η εικόνα. Απλά να ψήνετε κάπου μακριά για να μη λερώνετε το αυτοκίνητο με την τσίκνα!
Υ.Γ. Ο lap είναι της υγειινής διατροφής;
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Υ. Γ Καπου εχω κανει ορθογραφικο λαθος το ξερω αλλα δεν ξερω πουΠαραπάνω από ένα.. τα διόρθωσα με bold.. α και έχεις τσακωθεί με τους τόνους
Ωραία θα ήταν ένα bbq.. εμείς να καθόμαστε και ο λάπ να πλένει Ας όψεται που έχουμε τέτοιες αποστάσεις μεταξύ μας.. Αυτό με το μπρόκολο στον ατμό μου θύμισε το ανέκδοτο με τη σάουνα και την Πετρουλάκη. Να θυμηθώ να στο πώ..
Αυτόν εδώ έχω :
Χαχα ναι ρε φιλε δεν μου καθοταν καλα στο ματι το κειμενο που εγραψα.
Μολις ετοιμαζομουν να γραψω και γω πως ωραια θα ηταν να κανονιζαμε συναντηση καπου εστω στα μισα να βρισκομασταν οσοι μπορουσαμε.Οχι τωρα πχ ανοιξη Απριλιο ταδε του μηνα ολοι εκει. Να κανονισουμε αδειες ρεπο.
Υ. Γ Τονους δεν εβαζα ποτε απο το δημοτικο -
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
alexandros s και mastoras78 να σου περιποιουντε ταυτοχρονα το αυτοκινητο ανεκτιμητη αξια
Υ. Γ Καπου εχω κανει ορθογραφικο λαθος το ξερω αλλα δεν ξερω πουΗ αλήθεια είναι ότι είναι ωραία η εικόνα. Απλά να ψήνετε κάπου μακριά για να μη λερώνετε το αυτοκίνητο με την τσίκνα!
Θελει να γινει vegan μαγκια του απλα μας αρεσει να τον πειραζουμε
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Όχι ιδιαίτερα αλλά το παίζει διότι θέλει να πείσει τον εαυτό του να γίνει της υγιεινής διατροφής.
Δύο οι παράγοντες που ασχολουμε κάπως να βρω καλύτερη διατροφή.
Τα τελευταία δύο έτη ας πούμε αντί για βλακείες απ' έξω τρώμε πιο συχνά φακές, σαλάτες, ψαρια, αυγά, φρούτα κτλ. Ας πούμε μια μεγάλη φρουτοσαλάτα αντί για μεσημεριανό είναι υπέροχο. Ξεκίνησε το γήρας και σε εμένα σταδιακά και θέλω να προσέχω. Γενικά θαυμάζω την δική μας ελληνική κουζίνα. Θεωρώ πως και σε αυτό είμαστε ευλογημένοι.
Δεύτερον, δεν μπορώ να βλέπω τα ζωάκια με αυτά τα όμορφα βλέμματα που τα κάνουν κρέας. Νιώθω τύψεις. Αλλά οκ ακόμα και τώρα το τρώω το κρεατακι μου.
Προσπαθώ όμως να το ελαττώσω όσο μπορώ. -
Χαχα εντωμεταξυ μου αρέσει πολύ το μπρόκολο και το κουνουπίδι...πω με λεμονάκι. Απόλαυση!!!
Βρωμάει όλο το σπίτι αλλα είναι τέλειο.
Βρωμάει όλο το φάκεν οικοδομικό τετράγωνο, τα ρούχα και οι πετσέτες ποτίζουν και μάλιστα για μέρες... Αναγκάζομαι και καπνίζω για να μυρίζω καπνό αντί για μπρόκολα, που και πού μεθώ για να ξεχάσω. Θα νοικιάσω μια γκαρσονιέρα να μένω έκει κάθε φορά που κάποιος το μαγειρεύει στο σπίτι,τρία κουτάβια αποδημούν και τέλος πάντων όλα τα κακά του κόσμου μαζεμένα.. Συγχίστηκα βραδιάτικα!
@yem ! Γύρνα κανα μπιφτέκι αν έχεις την καλοσύνη..
-
Όχι ιδιαίτερα αλλά το παίζει διότι θέλει να πείσει τον εαυτό του να γίνει της υγιεινής διατροφής.
Δύο οι παράγοντες που ασχολουμε κάπως να βρω καλύτερη διατροφή.
Τα τελευταία δύο έτη ας πούμε αντί για βλακείες απ' έξω τρώμε πιο συχνά φακές, σαλάτες, ψαρια, αυγά, φρούτα κτλ. Ας πούμε μια μεγάλη φρουτοσαλάτα αντί για μεσημεριανό είναι υπέροχο. Ξεκίνησε το γήρας και σε εμένα σταδιακά και θέλω να προσέχω. Γενικά θαυμάζω την δική μας ελληνική κουζίνα. Θεωρώ πως και σε αυτό είμαστε ευλογημένοι.
Δεύτερον, δεν μπορώ να βλέπω τα ζωάκια με αυτά τα όμορφα βλέμματα που τα κάνουν κρέας. Νιώθω τύψεις. Αλλά οκ ακόμα και τώρα το τρώω το κρεατακι μου.
Προσπαθώ όμως να το ελαττώσω όσο μπορώ.Και γω φιλε lap δεν ασχοληθηκα ποτε με κτηνοτροφια γιαυτον τον λογο δεν μπορω να τα μεγαλωνω και μετα να τα πηγαινω για σφαγη. Να σου δωσω να καταλαβεις στο χωριο μου ειναι ολοι κυνηγοι εκτος απο την δικη μου οικογενεια. Οπλο μονο στο στρατο. Βεβαια εμεις ολοι ειχαμε αλλη λοξα τις μοτοσυκλετες, αλλα μεχρι μια ηλικια ολοι.
Υ. Γ Στο μνμ που γραφω εννοω οσα περισσοτερα παιδια τοσο το καλυτερο, απλα αν ξεκινησω να γραφω ονοματα θα με παρει το ξημερωμα -
Χαχαχα.... Ναι μυρίζουν. Εμείς απλώνουμε και μέσα τα ρούχα τον χειμώνα και μυρίζουν και αυτά.
Και όταν κάθομαι στο αυτοκίνητο ανάβω το καλοριφέρ φουλ στην ζεστή πάνω μου και η μυρωδιά γυρίζει από την ανακύκλωση και μου ξαναέρχεται η επιθυμία να ξαναφαω και ξανατρωμε, και ξαναβρομιζει τα πάντα. Και πάει λέγοντας.
Ένα θα σου πω μερικές φορές τρώμε μόνο μπρόκολο και κουνουπίδι ως μεσημεριανό. Εγώ τρώω κάνα κιλό. Χαχαχα
Έχει κάτσει φιλαράκι στο αμάξι και μου λέει, πάλι μπρόκολο τρώτε; Έλεος σταματά να κατέβω...χαχαχα
-
Ακατάλληλο για τον @lap : ο παστουρμάς μου
-
Ναι Άλεξ σε καταλαβαίνω. Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό το άθλημα. Δεν πονάει η ψυχή τους; Από την άλλη βλέπουμε ότι τα αγριογούρουνα έχουν γίνει πολλά πια λόγω πανδημίας.
Όταν έμαθα κιόλας ότι νιώθουν ότι και εμείς με στοιχειώνει αυτή η σκέψη
-
Χαχαχα.... Ναι μυρίζουν. Εμείς απλώνουμε και μέσα τα ρούχα τον χειμώνα και μυρίζουν και αυτά.
Και όταν κάθομαι στο αυτοκίνητο ανάβω το καλοριφέρ φουλ στην ζεστή πάνω μου και η μυρωδιά γυρίζει από την ανακύκλωση και μου ξαναέρχεται η επιθυμία να ξαναφαω και ξανατρωμε, και ξαναβρομιζει τα πάντα. Και πάει λέγοντας.
Ένα θα σου πω μερικές φορές τρώμε μόνο μπρόκολο και κουνουπίδι ως μεσημεριανό. Εγώ τρώω κάνα κιλό. Χαχαχα
Έχει κάτσει φιλαράκι στο αμάξι και μου λέει, πάλι μπρόκολο τρώτε; Έλεος σταματά να κατέβω...χαχαχα
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ