-
Εγώ κάνω και πριν για να φύγει το λιπαντικό του πηλού περισσότερο.
-
Εκτός του λιπαντικού, ο Μάρκος είχε πει ότι σε αραίωση 1:10 γίνεται ένα πολύ καλό καθαριστικό τζαμιών αυτοκινήτου. Άρα χαμένη δεν πάει.
Τέλος πάντων, την πήρα. 100% ισοπροπυλική αλκοόλη. Απλά αυτό το πράγμα πρέπει κάποιος να το έχει σε πολύ ασφαλές μέρος κρυμένο γιατί θα είναι τρομερά εύλεκτο.
-
Και το ερώτημα που στριφογυρίζει στο μυαλό μου είναι: ο συνθετικός πηλός επειδή μου φαίνεται είναι από κάτι σαν καουτσούκ, με το πέρασμα του χρόνου σκληραίνει; Έχω έναν εδώ και 4 χρόνια και "κόλλησα" αν είναι ακόμη κατάλληλος ή πρέπει να τον αντικαταστήσω.
Άλλη απορία: πριν ενάμιση χρόνο που έβαλαν φόρο - δασμό, στα Κινέζικα προιόντα ανεξαρτήτου αξίας, αγόραζα από το Alliexpress πετσέτα μικροίνας 2 ευρώ και το ταχυδρομείο (στο ταχυδρομείο γινόταν η φορλόγηση...) ο υπάλληλος τη βαρούσε στο κεφάλι άλλα 2 ευρώ!! Έχει αλλάξει τίποτα από τότε;
-
Για την απορία.
Δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα ο δασμός.
Σε πρόσφατη παραγγελία αναλόγως από που έρχονταν τα προϊόντα, αλλά είχαν και αλλά δεν είχαν. -
Κοιτούσα κάποια προϊόντα περιποίησης και έπεσε το μάτι μου σε αυτό.
Προβληματιστηκα ιδιαίτερα με την προειδοποίηση.
Το περίεργο είναι ότι από κάτω έχει βιντεάκι για κατάλληλη χρήση και δεν βλέπω καμιά προφύλαξη -
Μήπως είναι κάποια Καλιφορνέζικη υπερβολή και αυτό? Έχουν θέματα εκεί πέρα υπέρμετρου οι-κωλο-γισμού. Αν θυμάμαι καλά ούτε το αμάξι σου δεν επιτρέπεται να πλένεις αν δε μπορείς να μαζέψεις τα νερά
@sarantism ο πηλός αν τον βρέξεις με ζεστό νεράκι και είναι εύκαμπτος και πλάθεται λογικά θα είσαι οκ.
-
Ωραίος!
Καλή πληροφορία. Δεν το γνώριζα αυτό. -
Εκτος αυτου οι αμερικανοι εχουν δικηγορους μεχρι και για ρεψιμο απο κοκακολα αν παθεις κανεις μηνυση για αποζημιωση. Οποτε ισως να το γραφουν για να καλυφθουν απ ολες τις πλευρες
-
@gtsartsal said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Κοιτούσα κάποια προϊόντα περιποίησης και έπεσε το μάτι μου σε αυτό.
Προβληματιστηκα ιδιαίτερα με την προειδοποίηση.
Το περίεργο είναι ότι από κάτω έχει βιντεάκι για κατάλληλη χρήση και δεν βλέπω καμιά προφύλαξηΑπ' ότι είδα προκαλεί καρκίνο στην Καλιφόρνια. Μάλλον το βιντεάκι έγινε εκτός Καλιφόρνιας που φαίνεται ότι δεν προκαλεί καρκίνο.
-
Αγόρασα τον αλοιφαδόρο! Νά 'ναι καλά ο Μάστορας! Τον αγόρασα με δική του προτροπή από το γαλλικό amazon, που βγήκε και φθηνότερα. Η αυτόματη μετάφραση φυσικά βοήθησε πάρα πολύ. Αλλά είχε και γέλιο.
Σας δείχνω ένα τυπικό screenshot. -
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Αγόρασα τον αλοιφαδόρο! Νά 'ναι καλά ο Μάστορας! Τον αγόρασα με δική του προτροπή από το γαλλικό amazon, που βγήκε και φθηνότερα. Η αυτόματη μετάφραση φυσικά βοήθησε πάρα πολύ. Αλλά είχε και γέλιο.
Σας δείχνω ένα τυπικό screenshot.Με τον Κουλη παρεα πηγατε?
-
Λοιπον επειτα απο μεγαλο αγωνα τις τελευταιες μερες λογω ακτινιδιων τιμολογιων λιπασματων κτλ κτλ ειπα να παρω και κανα 2 πραγματακια που μου ελειπαν οποτε θελω προτασεις για να παραγγειλω.1ον θα παω αντιπροσωπεια να μου βαλουν μπουλωνια ασφαλειας
2ον θελω ενα Apc
3ον θελω ενα για τα μυγακια(ξερω φιλε mastora αλλα ειμαι τεμπελης αυτες τις μερες)
3ον να παρω πετσετα στεγνωματος ή δερμα γιατι με την πετσετα της meguiars δεν ειδα προκοπη. -
Ρώτα εσύ τον μάστορα και θα βρεθείς με ένα τέτοιο για το στέγνωμα χαχαχαχαχα
Edit για τον @mastoras78 : Μόνο αέρα κάνουν blow , μην πάει αλλού το μυαλό σου
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ρώτα εσύ τον μάστορα και θα βρεθείς με ένα τέτοιο για το στέγνωμα χαχαχαχαχα
Edit για τον @mastoras78 : Μόνο αέρα κάνουν blow , μην πάει αλλού το μυαλό σου
Χαχα τα εχω δει και γω αυτα.πλακα πλακα mastoras78 οταν λεμε φυσητηρα ποσο μεγαλος πρεπει να ειναι?Γιατι κοιταξα καποιους και ειναι σαν να παιζω στο DOOM μπαζουκας κανονικα
-
Σαν αυτόν που ανάβουμε τα κάρβουνα, κλασικό από πολυκατάστημα. Μετά παίζεις με τα βατ https://www.skroutz.gr/s/12777399/Bulle-Φυσητήρας-Χειρός-Ηλεκτρικός-400W-με-Ρύθμιση-Έντασης.html
-
Σαν αυτόν που ανάβουμε τα κάρβουνα, κλασικό από πολυκατάστημα. Μετά παίζεις με τα βατ https://www.skroutz.gr/s/12777399/Bulle-Φυσητήρας-Χειρός-Ηλεκτρικός-400W-με-Ρύθμιση-Έντασης.html
Σιγουρα ρε φιλε δεν ειναι μικρος αυτος θα κανει δουλεια?
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Blow να κάνει και ας μην το ρουφα δυνατά ... Χαχαχαχ
-
Blow να κάνει και ας μην το ρουφα δυνατά ... Χαχαχαχ
Χαχα
-
Γελάω με αυτά που λέτε .. Θα επανέλθω Δημήτριος σε λίγο να απαντήσω..
-
Λοιπον επειτα απο μεγαλο αγωνα τις τελευταιες μερες λογω ακτινιδιων τιμολογιων λιπασματων κτλ κτλ ειπα να παρω και κανα 2 πραγματακια που μου ελειπαν οποτε θελω προτασεις για να παραγγειλω.1ον θα παω αντιπροσωπεια να μου βαλουν μπουλωνια ασφαλειας
2ον θελω ενα Apc
3ον θελω ενα για τα μυγακια(ξερω φιλε mastora αλλα ειμαι τεμπελης αυτες τις μερες)
3ον να παρω πετσετα στεγνωματος ή δερμα γιατι με την πετσετα της meguiars δεν ειδα προκοπη.Πάμε να τα δούμε ένα ένα!
1ον οκ βάλε
2ον Πάρε το Koch Chemie Greenstar (αν και τα ακριβηναν τελευταία) ή κάτι ανάλογο.
3ον Βγάζουν κάτι εξειδικευμένα για να σου τρώνε 10ευρα όλοι. Μπορείς να βάλεις σε ένα ψεκαστήρι 1:10 greenstar με νερό απιονισμένο και να φτιάξεις μόνος σου.
3ον (δεύτερη φορά) Τι δε γίνεται καλά με την Meguiars, ποιά έχεις ? Μη πάρεις δέρμα. Πάρε μια δεύτερη πετσέτα μεγαλύτερη ίσως. Επίσης αν το αμάξι είναι κερωμένο σκουπίζεις λιγότερο.@yem μην ανεβάζεις τον pan, βγάζω φλύκταινες ..
@alex-mix Για φυσσητήρα που λές πολλοί καμμένοι παίρνουν και εκείνο που κάνει για στέγνωμα κατοικιδίων σα εκείνον στο βίδεο. Οι φυσσητήρες φύλων σα μπαζόυκας είναι για λιγότερο καμμένους αλλά και πάλι καμμένους.Αυτόν που πήρε ο @cirus τελευταία και τον έχω και εγώ, είναι ο πιο κατάλληλος αλλά και πάλι γίνεσαι αστείο θέαμα στην γειτονιά
Μείνε σε κάτι σαν αυτό που πρότεινε ο @yem που φυσάμε τα κοβιούτερ. Αν το όχημα είναι κερωμένο και έχει υδροφοβικότητα η επιφάνεια θα σε βοηθήσει αρκετά. Αν όχι θα παιδεύεσαι χωρίς να το αξίζει.. Σε κάθε περίπτωση θα σκουπίσεις απαλά στο τέλος αλλά πολύ λιγότερο.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ