-
Ακούγεται σαν να πάλλεται λαμαρίνα ή και ελατήριο.
-
Ναι παιδιά αυτή την ταλάντωση λέω σαν κάτι να μην συντονίζει. Μόνο όταν κλείνω την πίσω πόρτα ακούγεται. Από την άλλη πλευρά του αυτοκινήτου τίποτα.
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αυτό εδώ κάνει
Δοκίμασε να κλείσεις την ιδια πόρτα με μια άλλη πόρτα ανοικτή, μήπως ο θορυβος προέρχεται από το σύστημα εκτόνωσης του αέρα της καμπίνας.
Εάν συνεχίσει να κάνει τον ίδιο θόρυβο, δεν θα είναι από εκεί.
Συνήθως πρόκειται για δυο αεραγωγούς που βρίσκονται στις γωνίες του πίσω προφυλακτήρα και όταν κλεινει μια πόρτα και περνάει ο αέρας μέσα από τους αεραγωγούς, κινούνται κάτι φυλλαράκια (σαν περσινές κουρτίνας) που επιτρέπουν την έξοδο του αέρα.
Όταν το πας αντιπροσωπεία να το ελέγξουν, δώσε μας feedback, μπορεί να το κάνει και σε άλλους και να μην το έχουν προσέξει. -
Ναι παιδιά αυτή την ταλάντωση λέω σαν κάτι να μην συντονίζει. Μόνο όταν κλείνω την πίσω πόρτα ακούγεται. Από την άλλη πλευρά του αυτοκινήτου τίποτα.
Το κάνει όταν έχεις παρκάρει οπουδήποτε ή κάπου συγκεκριμένα;;;;
-
@bill_hsd said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αυτό εδώ κάνει
Δοκίμασε να κλείσεις την ιδια πόρτα με μια άλλη πόρτα ανοικτή, μήπως ο θορυβος προέρχεται από το σύστημα εκτόνωσης του αέρα της καμπίνας.
Εάν συνεχίσει να κάνει τον ίδιο θόρυβο, δεν θα είναι από εκεί.
Συνήθως πρόκειται για δυο αεραγωγούς που βρίσκονται στις γωνίες του πίσω προφυλακτήρα και όταν κλεινει μια πόρτα και περνάει ο αέρας μέσα από τους αεραγωγούς, κινούνται κάτι φυλλαράκια (σαν περσινές κουρτίνας) που επιτρέπουν την έξοδο του αέρα.
Όταν το πας αντιπροσωπεία να το ελέγξουν, δώσε μας feedback, μπορεί να το κάνει και σε άλλους και να μην το έχουν προσέξει.Συνεχίζει και το κάνει. Λιγότερο με την πόρτα του συνοδηγού περισσότερο με την από πίσω του. Κάπου από την εξάτμιση νομίζω προέρχεται
https://streamable.com/llzz8x -
@ggab said in CITROEN C4 III mod 2021:
Το κάνει όταν έχεις παρκάρει οπουδήποτε ή κάπου συγκεκριμένα;;;;
Οπουδήποτε.
-
Μόλις τσέκαρα ότι το κάνει και με απλό χτύπημα με το χέρι του ελαστικού αλλά μόνο όταν το χτυπάω στο πάνω μισό.
https://streamable.com/no0jw2 -
Μόλις τσέκαρα ότι το κάνει και με απλό χτύπημα με το χέρι του ελαστικού αλλά μόνο όταν το χτυπάω στο πάνω μισό.
https://streamable.com/no0jw2Μήπως συντονίζει η λαμαρίνα που περιβάλλει εσωτερικά την δισκοπλακα;;;
-
Κράτησε το πλαστικό τάσι που έχει ο τροχός και χτύπησε ξανά.
-
@teo-mak said in CITROEN C4 III mod 2021:
Κράτησε το πλαστικό τάσι που έχει ο τροχός και χτύπησε ξανά.
Ναι το έχω δοκιμάσει αυτό. Λοιπόν νέα δεδομένα. Τώρα που το δούλεψα και το δοκίμασα ζεστό με το που πάρκαρα τίποτα. Μηδέν θόρυβος. Μετά από δέκα λεπτά πάλι τα ίδια. Απλά είναι σε συγκεκριμένο σημείο που χτυπάω το ελαστικό με το χέρι. Το δείχνω και στο βίντεο. Στο συγκεκριμένο σημείο κάνει περισσότερο buzzing. Άρα αφού έχουμε κρύο / ζεστη κάτι με δίσκοπλακα πρεπει να είναι ;
https://streamable.com/tu0xm9 -
Μπορεί να είναι και κάποια θερμοπαγιδα γύρω από την εξάτμιση, αυτές που είναι από λαμαρίνα.
-
@teo-mak said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μπορεί να είναι και κάποια θερμοπαγιδα γύρω από την εξάτμιση, αυτές που είναι από λαμαρίνα.
Είσαι μεγάλος παίχτης. Να ευχαριστήσω το συνεργείο στην Πάτρα (Γιαννατος) που πρώτον δεν με έβγαλε τρελό γιατί ο τριγμος ήταν πολύ μικρός και δεύτερον για την άμεση εξυπηρέτηση. Μου το έβαλε στο ανυψωτικό και απλά χρειάστηκε να στρίψει για 1 χιλιοστό το φύλο θερμομόνωσης της εξάτμισης. Σε 2 λεπτά ήμουν έτοιμος.
-
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το προσέξατε. Εμένα ήρθε με Goodyear το αυτοκίνητο ενώ παλιά έβαζαν Michelin. Έπαιξε cost saving και εδώ η είναι εξίσου καλό το ελαστικό ;
-
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το προσέξατε. Εμένα ήρθε με Goodyear το αυτοκίνητο ενώ παλιά έβαζαν Michelin. Έπαιξε cost saving και εδώ η είναι εξίσου καλό το ελαστικό ;
Premium ελαστικά είναι και τα δύο δεν υπάρχει θέμα.
Εγώ θα προτιμούσα το Goodyear πάντως.
Νομίζω στην Ισπανία συναρμολογείτε οπότε οποίον προμηθευτή έχει το εργοστάσιο αυτό το λάστιχο τοποθετεί. -
Εκτός από κάποια εξειδικευμένα αυτοκίνητα που έρχονται με συγκεκριμένο λάστιχο που είναι κατασκευασμένο για αυτά (και ακόμα και εκεί υπάρχει συνήθως επιλογή για άλλο λάστιχο), όλοι οι κατασκευαστές έχουν 2-3 προμηθευτές ελαστικών. Αναλόγως με την παρτίδα κατασκευής βάζουν τα λάστιχα που είναι διαθέσιμα. Μπορεί το ίδιο αυτοκίνητο να βγει από το εργοστάσιο με Pirelli ή Michelin ή Bridgestone.
-
Είναι και το μοντέλο αυτό που φορά περίεργες διαστάσεις ελαστικών...οπότε δεν πρέπει να έχεις και πολλές επιλογές σε μάρκες ακόμη.
-
Γνωριζει κανενας εαν το θεμα με το adblue εχει ληθεί (με καποια ανασχεδιαση... ) στα νεα αυτοκινητα παραγωγης....?
-
@haralabosg said in CITROEN C4 III mod 2021:
Γνωριζει κανενας εαν το θεμα με το adblue εχει ληθεί (με καποια ανασχεδιαση... ) στα νεα αυτοκινητα παραγωγης....?
χαχαχαχ
-
@haralabosg said in CITROEN C4 III mod 2021:
Όχι...σαν της Εθνικής επετείου!!!
-
Ακόμα το ψάχνει η Μπος που το φτιάχνει...
Γερμανική μην ξεχνάμε...
CITROEN C4 III mod 2021