-
@ivank said in [Mazda CX-30]
Άσχετο: Ενώ το "σύστημα" του αυτοκινήτου μου ανέφερε ότι το υπόλοιπο των Κμ για το service είναι 3.000Κμ. σε χρόνο dt άλλαξε δείχνοντας 1.000Κμ δλδ αλλαγή στα 13.500Κμ
Σημειωτέον το αυτοκίνητο κινείτε κατά 80% εκτός πόλεως.Ενδιαφέρον αυτό με τα. χιλιόμετρα..
Δλδ το αυτοκίνητο αν και κινείται κυρίως σε νορμάλ συνθήκες, σε ενημέρωσε ότι η αλλαγή λαδιών καλύτερα να γίνει στις 13.500 παρά στις 20000 Χιλ. που θεωρητικά είναι η συντήρηση...
Το πηγαίνεις συνέχεια με έντονες επιταχύνσεις; το ζοριζεις γενικά;Ποτέ το αγόρασες; Ποτέ συμπλήρωνε χρόνο;
-
Χαχαχα....
Ευτυχώς έχει σύστημα που αξιολογεί το λάδι....
Που να μέναμε στο by the book χωρίς το σύστημα.
Που να ήταν δηλαδή όλη μέρα σε κίνηση πόλης.
Το σύστημα το ονομάζει η mazda mastromistos oil change
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
@ivank said in [Mazda CX-30]
Άσχετο: Ενώ το "σύστημα" του αυτοκινήτου μου ανέφερε ότι το υπόλοιπο των Κμ για το service είναι 3.000Κμ. σε χρόνο dt άλλαξε δείχνοντας 1.000Κμ δλδ αλλαγή στα 13.500Κμ
Σημειωτέον το αυτοκίνητο κινείτε κατά 80% εκτός πόλεως.Ενδιαφέρον αυτό με τα. χιλιόμετρα..
Δλδ το αυτοκίνητο αν και κινείται κυρίως σε νορμάλ συνθήκες, σε ενημέρωσε ότι η αλλαγή λαδιών καλύτερα να γίνει στις 13.500 παρά στις 20000 Χιλ. που θεωρητικά είναι η συντήρηση...
Το πηγαίνεις συνέχεια με έντονες επιταχύνσεις; το ζοριζεις γενικά;Ποτέ το αγόρασες; Ποτέ συμπλήρωνε χρόνο;
Το έχω 8,5 μήνες στην κατοχή μου.
Με δεδομένο την "ωριμότητα" των 60 χρόνων μου δεν μπορώ να πω ότι το ζορίζω ιδιαίτερα.... μέχρι 6.000στρ. -
Εγώ το ζορίζω αρκετά θα έλεγα .Εχω χτυπήσει και κόφτη αρκετες φορές.Εχω 17.000 και μου δίνει άλλα 3.000 για το service.
Πήρα τηλεφωνο και την αντιπροσωπεία χθες ,τα ίδια μου είπε. -
Άβυσσος η ψυχή των λαδιών...
Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω τι παίζει τελικά με τον υπολογισμό του cx 30...
Στο δικό μου με 1000 χλμ έπεσε 2500χλμ... ώσπου το άλλαξα και το όρισα εγώ στα 10000χλμ. να με ειδοποιήσει. -
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Διαβάζω συνέχεια ότι η κεντρική πλατφόρμα γύρω από τον λεβιέ, είναι πολύ ευαίσθητη στις γρατζουνιές.
Έχει δοκιμάσει κανείς λύση όπωςΦίλε μου μήπως τελικά δοκίμασες τις μεμβρανες αυτές? Γνώμη ευχαριστώ...
-
@giggs said in Mazda CX-30:
Διαβάζω συνέχεια ότι η κεντρική πλατφόρμα γύρω από τον λεβιέ, είναι πολύ ευαίσθητη στις γρατζουνιές.
Έχει δοκιμάσει κανείς λύση όπωςΦίλε μου μήπως τελικά δοκίμασες τις μεμβρανες αυτές? Γνώμη ευχαριστώ...
Εχω παραλάβει για την κεντρική οθόνη και περιμένω για την οθόνη οργάνων. Θα τις βάλω μαζί όταν μου έρθει και η δευτερη.
-
Τις έχω τοποθετήσει όλες εκτός του infotainment..
Θέλει λίγο προσοχή όταν θα τις περάσεις αλλά μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.... -
Εχω παραλάβει για την κεντρική οθόνη και περιμένω για την οθόνη οργάνων. Θα τις βάλω μαζί όταν μου έρθει και η δευτερη
Εχω παραλάβει για την κεντρική οθόνη και περιμένω για την οθόνη οργάνων. Θα τις βάλω μαζί όταν μου έρθει και η δευτερη.
Σε ευχαριστώ...αν θες στείλε μου το σαιτ που αγόρασες...κ σε μήνυμα ακόμα...μήπως το δοκιμάσω κ γω...νομίζω ότι με τις μεμβρανες στο λεβιέ θα είναι οκ...εκεί γίνεται ίσως η ζημιά με γρατσουνιές
-
Εχω παραλάβει για την κεντρική οθόνη και περιμένω για την οθόνη οργάνων. Θα τις βάλω μαζί όταν μου έρθει και η δευτερη
Σε ευχαριστώ...αν θες στείλε μου το σαιτ που αγόρασες...κ σε μήνυμα ακόμα...μήπως το δοκιμάσω κ γω...νομίζω ότι με τις μεμβρανες στο λεβιέ θα είναι οκ...εκεί γίνεται ίσως η ζημιά με γρατσουνιές
τις μεμβράνες για τις οθόνες από aliexpress. Για την κεντρική κονσόλα τσίμπησα από Beautost.com ένα μεταλλικό, αλλά απογοητευτικά και το αφαίρεσα.
-
πάντως όσο περνάει ο καιρός, τόσο ευχαριστιέμαι την οδήγηση του. Είναι απόλαυση.
-
πάντως όσο περνάει ο καιρός, τόσο ευχαριστιέμαι την οδήγηση του. Είναι απόλαυση.
Σε ευχαριστώ..το αυτοκίνητο είναι όντως απόλαυση..δεν το χορταίνω!!! Να σε ρωτήσω κ κάτι τελευταίο τωρα που το είδα...έχεις το αυτόματο κιβώτιο? Εγώ έχω το μηχανικό...κ δεν βλέπω καπου μεμβρανες για μηχανικό κιβώτιο..θα ταιριάζει στο δικό μου?
-
Σε ευχαριστώ..το αυτοκίνητο είναι όντως απόλαυση..δεν το χορταίνω!!! Να σε ρωτήσω κ κάτι τελευταίο τωρα που το είδα...έχεις το αυτόματο κιβώτιο? Εγώ έχω το μηχανικό...κ δεν βλέπω καπου μεμβρανες για μηχανικό κιβώτιο..θα ταιριάζει στο δικό μου?
για μεμβρανες δεν ξέρω. Για την μεταλλική προστασία έχει και για μανιουαλ
-
φίλε εγώ από εδώ παρήγγειλα και τα έβαλα μια χαρά..
έχει και για το καντράν -
Για σε όλους, είναι το πρώτο post μου και αφού κάθισα και διάβασα όλα τα posts και αφού το είδα και live είμαι έτοιμος να το παραγγείλω.
Ενδιαφέρομαι για το homura (186hp), όπως είναι στην φωτογραφία (polymetal χρώμα και μαύρη ζάντα), με αυτόματο κιβώτιο.
Έχω 21 χρόνια το 307 με αυτόματο κιβώτιο και λόγω ηλικίας θα συνεχίσω στην τεμπελιά μου.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν έχει μεγάλες διαφορές σε εξοπλισμό από GT plus? -
@jkosmis said in Mazda CX-30:
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν έχει μεγάλες διαφορές σε εξοπλισμό από GT plus?
Νομίζω ότι μόνο κάποια σχεδιαστικά σημεία εξωτερικά (μάυροι καθρέπτες,ζάντες) κι εσωτερικά (επένδυση καθισμάτων,κόκκινες ραφές κ.ά.) είναι οι μόνες διαφορές.
-
Νομίζω κι εγώ ότι οι διαφορές είναι μόνο οπτικές.
Μπορείς να το επιβεβαιώσεις από την διαμόρφωση στο σάιτ.
-
Για σε όλους, είναι το πρώτο post μου και αφού κάθισα και διάβασα όλα τα posts και αφού το είδα και live είμαι έτοιμος να το παραγγείλω.
Ενδιαφέρομαι για το homura (186hp), όπως είναι στην φωτογραφία (polymetal χρώμα και μαύρη ζάντα), με αυτόματο κιβώτιο.
Έχω 21 χρόνια το 307 με αυτόματο κιβώτιο και λόγω ηλικίας θα συνεχίσω στην τεμπελιά μου.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν έχει μεγάλες διαφορές σε εξοπλισμό από GT plus?Αν δεν κάνωω λάθος δεν έχει φώτα ημέρας led (εχει αλογόνου) και εσωτερικό καθρέφτη με πλαίσιο. Ουσιαστικά ελαχιστες διαφορές. Απλά μπορεί να παίζει διαφορά στον χρόνο παράδοσης
-
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν έχει μεγάλες διαφορές σε εξοπλισμό από GT plus?Το GT-plus έχει επιπλέον
-
Προβολείς LED με δυνατότητα τμηματικής προσαρμογής (εκλπηκτικά την νύχτα)
-
Φώτα ημέρα LED
-
Αποπάγωση υαλοκαθαριστήρων
-
Θερμαινόμενο τιμόνι
-
-
Πόσο κοστίζει η Χαμουρα;
Mazda CX-30