-
Τους πληρώνουμε Γιόχαν να κάνουν βόλτες με τα Diesel τους.
-
Πέρα από τον κοινωνικό αυτοματισμό έχουμε και κυκλοφοριακό δηλαδή...Από μεθαύριο ΚΤΕΛ και αγωνιστικό, δλδ και βουνο και θάλασσα! Αλλά τι να μου κάνει ένα fuel pass, βγάζει δε βγάζει δύο 15λεπτα session στα Μέγαρα, μόλις κατέβει στο 1/3 η μπετζινα με μαμά ρεζερβουάρ στεγνώνει το μοτερ του Shitroen...
(Καθείς και τα προβλήματα του )
YΓ: Διάβασα τις τελευταίες σελίδες του τοπικ, ποια πολιτική ρε, εκεί πέφτουνε κορμιά!
-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δώστε τοπικ ντε...
(Εγώ μόνο μπετζινα και οσονουπω μόνο 100αρα )
Ε δεν μπορεί να μην το έχεις πετύχει πουθενά! Όπου και να γυρίσεις το ίδιο σήριαλ παίζει (το ρετιρέ).
-
-
Όχι, αλλά δε θεωρώ ότι "τους πληρώνω εγώ", γιατί μετά θα εμπιπτω στη λογικη "δημοσιε υπάλληλε/συνταξιουχε/ενστολε σε πληρώνω εγώ." Δε γουσταρω κοινωνικούς αυτοματισμούς τυπιδιων που νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κοζμου.
-
Ωραία πλήρωνε τότε και εσύ το δημόσιο ταμείο, και αυτό αδιακρίτως όλους τους ντιζελατους. Πλούσιους, επιχειρήσεις, νεόπλουτους, τουρίστες κτλ...
-
Κάτσε γιατί αύριο θα έχουμε μπαράζ λινκακιων ότι τα Γερμανα κόβουν τα μέτρα στήριξης στην αντλία και το 9ευρο εισιτήριο στα τρένα οπότε θα
έρθει ο κουρΑδωνις και θα πει "τι θέτε πχια;"Τυπικά έχεις δίκιο, ομως μη τζημεριζεις. "Δουλειά, δουλειά, δουλεια να πάρεις και εσύ ντίζελ ή ηλεκτρικό, θα τσονταρω εγώ για το δεύτερο...
-
Αν είναι να βάλετε όλοι από κάτι, τότε αλλάζει το πράγμα.... Ζήτω τα Diesel
-
Επ, όχι πολλά θαρρητα αδελφέ, ηλεχχχχτρικο πλΕρωνω μόνο!
Απλά να ξέρεις οτι η φάση είναι σαν τα τέλη κυκλοφορίας βάσει κυβικών, όπου όλα τα κλιμάκια από τα 1400 και πάνω σκούζουν και τους φταίει και ο από κάτω που πληρώνει λιγοτερα αλλά και ο από πάνω που θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα. Και αν έχουν γίνει τσακωμοι για αυτά...
Πάντως αν ρωτήσετε τον μέσο 50+ αγωνιαρη θα σας πει ότι "έχουμε μοτορσπορτ υπουργό και πρωθυπουργό". Δε φαίνεται;
-
-
-
-
-
#sta_opa-opa_se_eixa_kai_se_zilevane
#VAGites mouououou
-
Κάποτε γράφανε "καινούριο κόστισε τόσο", σήμερα δεν συμφέρει να το γράψει κανένα σε αγγελία μτχ.
-
-
-
Αντί για τα Πολιτικά το βάζω εδώ που ταιριάζει καλύτερα ως Γελοιότητα.
Αποφύγετε το βίντεο με γεμάτο στομάχι.
3 ώρες μετά το γεύμα, όπως το κολύμπι, καλύτερα.Μήπως ξέρει κανείς το ετήσιο πακέτο αποδοχών του κυρίου Μητροπολήτου;
Αυτά που πληρώνουμε εμείς και φορολογουνται. Όχι τα μαύρα, σαν της νυχούς ή σε είδος, κατοικίες αυτοκίνητα κλπ. -
Αυτός ήταν πασοκ και κάποτε πρώτη μούρη στα κανάλια ως υπερπροοδευτικός.
Μετά λέει παραιτήθηκε από Ζακύνθου, γιατί ήταν λέει πολύ μεγάλος για να δουλεύει..
Προφανώς ως πασόκος δημόσιος υπάλληλος, έχει μία ιδιαίτερη σκέψη για την ηλικία σύνταξης, που ξεκινάει με πρώτο αριθμό, αν όχι το 4, το περισσότερο το 5 και το δεύτερο ψηφίο, μικρότερο του 5...
Πάντως σήμερα έκανε δήλωση συγνώμης...
Τελικά μετά από τόσα χρόνια συνταξιούχος, άρχισε να έχει τα συμπτώματα του γήρατος και της γεροντικής λογικής...
-
Το γραφω εδω και οχι στην πολιτικη γιατι αν ειναι αληθεια, που οι ερευνες αυτο εδειξαν...αποδυκνυει τη γελιοτητα καποιων κομματων, μκο κλπ συμπαραμαρτουντων.
Μαθαινω λοιπον πως στη νησιδα νεκρο κοριτσακι δεν βρεθηκε. Η εγκυος δεν ειχε αιμοραγικα συμπτωματα ενω το βιντεο των απελπισμενων επι της νησιδας δημιουργηθηκε σε αλλο χρονικο σημειο απο αυτο που βρισκονταν πραγματικα εκει. Τοσο καλα... Καποιοι προκειμενου να δειξουν την αντιπολιτευτικη τους θεση δεν δισταζουν να συμφωνησουν ακομη και με δηλωσεις πραγματικων εχθρων της χωρας. Τοση ανεπιτρεπτη γελοιοτητα δηλαδη.
Γελοιογραφία & Χιούμορ