-
Συνέχεια από εδώ: https://forum.4troxoi.gr/comment/2105724059#comment-2105724059
-
Συνέχεια από εδώ: https://forum.4troxoi.gr/comment/2105724059#comment-2105724059
-
ο Κούλης ή ο Αλέκος τον μείωσε, να ξέρουμε ποιον να βάλουμε στο εικόνισμα;
έχουμε ξεχάσει και ποιος τον επέβαλε, μετά από τόσο καιρό...
-
Στείλατε εχθές χρόνια πολλά στον μεγάλο μας ( ευτυχώς ) απόντα Αλέξη ?
-
Ειπαμε χαλαρα μιας και ειναι νωρις ακομα, αλλα η εκπληκτικη επιλογη των υπευθυνων μπζζηφοφορων της ποιοτικιας Α΄ Αθηνας ηθελε σωνει και ντε να το κανει το θαυματακι της:
Ποια κομμενη γρανα...αμα εχεις ''κοψει αλυσο'' τον εχεις για πλακα τον στρατηγο ανεμο...
-
Αρα θεωρείς ότι έχουμε την ίδια κυβέρνηση; Ενδιαφέρον...
-
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Αλέξης επίσης μείωσε πέρσι τον ΕΝΦΙΑ.
Νομίζω δε ότι λέγεται Αλέξιος, οπότε δεν γιόρταζε χθες (μαζί με μένα), αλλά στις 17-3.
-
Πολύχρονος Αλέξανδρε, να τα εκατοστήσεις.
-
Γιατί εσύ δλδ που κριτικάρεις ΜΟΝΟ τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ με τα δικά σου γραφόμενα επί της προηγούμενης φοράς ΝΔ έχασες την επιχείρηση σου και τώρα με Κούλη 'ανασαίνεις' δεν είναι...ενδιαφέρον; Όταν ο Κούλης ξεδιπλωθεί θα τα ξαναπούμε, θα έχει ενδιαφερον.
-
Πολύχρονος Αλέξανδρε, να τα εκατοστήσεις.
Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη!!! Να είσαι καλά!!!
-
REALZEUS wrote:
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Αλέξης επίσης μείωσε πέρσι τον ΕΝΦΙΑ.
για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το αλέξι κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ
αφού είναι ένας φόρος παράλογος που δεν διορθώνεται καταργείται
όπως έλεγε.....κάποιος
johanndelta wrote:
Αρα θεωρείς ότι έχουμε την ίδια κυβέρνηση; Ενδιαφέρον...
άρα κριτικάρεις την κυβέρνηση μόνο αν δεν είναι του σύριζα.ενδιαφέρον....
Αυτό κατάλαβες;
Απλά διασκεδάζω με την επιλεκτικότητα του χειροκροτήματος ενός μέτρου... -
Ο Αλέξης πρώτος τον μείωσε αφού τον είχε ο ίδιος αυξήσει δέκα φορές πάνω.
-
Προσωπικά μια και με έχουν ξεσκίσει στον ΕΝΦΙΑ η οικογενειακή μείωση είναι κάπου στα 3 χιλιάρικα . Δεν μειώθηκε όμως καθόλου ο ΕΝΦΙΑ στις επιχειρήσεις , οπότε συνεχίζω να έχω το πρόβλημα ότι πληρώνω ΕΝΦΙΑ για το εμπόρευμα , σαν να πλήρωναν οι προπέλες και τα αστέρια φόρο για τα απούλητα αμάξια .
Επί Αλέξη πέρσι , όχι μόνο δεν είχαμε μείωση , αλλά είχαμε ένα χιλιάρικο οικογενειακή αύξηση .
Οπωσδήποτε είναι καλοδεχούμενη η μείωση , αλλά δεν ξεχνάμε τους κοπρίτες που τον έβαλαν και αυτούς που τον διατήρησαν .
Να τα φάνε εκεί που θα τους πάει η Νέμεσις .
-
Τις επιχειρήσεις τις ξέσκισε ο Άλεξ, τις ισοπέδωσε όλες καλά που δεν έχω εγώ αλλά έχει ένα συγγενικό μου πρόσωπο και γνωρίζω.
-
Για τις ΝΟΜΕ έχουμε να σχολιάσουμε κάτι ? Μας λέει η κυβέρνηση ότι μέχρι τώρα έχουν κοστίσει στη ΔΕΗ 600 μύρια, λέτε όσοι καθόριζαν τις τιμές που υπέγραφαν από την ΡΑΕ προς τους - ανταγωνιστές - της ΔΕΗ να μην είχαν το - χαρτιζιλίκι τους από αυτές ?
Στην Ελλάδα ζούμε και έχουμε δεί πολλά ανάλογα περιστατικά από όλες τις κυβερνήσεις και από όσους έχουν δικαίωμα υπογραφής εδώ και 10ετίες, η Αττική κυρίως έχει γεμίσει βίλες σε παραλίες και βουνά, από τα απλά μεροκάματα έχουν χτιστεί όλα αυτά ?
για να πάρουμε μια γεύση πως μπήκε 900 μύρια μια εταιρία που είναι μονοπώλιο και είχε κέρδη 90 μύρια παρόλο την κακή διαχείριση και το εσωτερικό κλέψιμο από υλικά, υπερχρεώσεις υλικών στους διαγωνισμούς για χαρτζιλίκωμα σε ημετέρους κλπ όλα αυτά τα χρόνια
http://ergasianet.gr/2017/11/12/τι-είναι-τα-nome-και-τι-προσφέρουν-στους-κα/
-
Η κατρακύλα δεν σταμάτησε το 2015 αλλά συνεχίστηκε μέχρι τον Ιούλιο του 2019 και - ελπίζω - να σταματήσει το 2019, ο Σύριζα έκανε κουρέλι τη χώρα, την κοινωνία και την οικονομία είτε αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια.
O όρος - ανταγωνιστές της ΔΕΗ - είναι κατά την δική μου άποψη εντελώς ψευδεπίγραφος γιατί αγόραζαν ένα προϊόν που δεν παρήγαγαν και μάλιστα σε τιμή χαμηλότερη του κόστους, το διένειμαν από δίκτυα που δεν εγκατέστησαν και είχαν μειωμένο κόστη διαχείρισης από δεν είναι παραγωγοί.
Όλο αυτό μου μοιάζει μια μεγάλη μαφιόζικη μπίζνα εκ μέρους της Ε.Ε που τουλάχιστον για τις μικρές χώρες της είναι η καταστροφή της ενέργειας της, και θα μπορούσα ξεκάθαρα να το τεκμηριώσω αν ήξερα σε ποιες χώρες εξάγεται αυτό το ρεύμα και σε ποια τιμή, γιατί οι ενεργοβόρες χώρες της Ε.Ε έχουν υψηλό κόστος παραγωγής, ειδικά η Γαλλία με τους πυρηνικούς σταθμούς, ενώ στην Γερμανία έχει ανέβει το κόστος της ενέργειας λόγω της σταδιακής κατάργησης της πυρηνικής ενέργειας.
Η πλάκα θα είναι να πουλάμε φτηνό ρεύμα στους Γάλλους και στους Γερμανούς, ή σε χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης σε Γερμανικές παραγωγικές μονάδες όπως αυτοκινητοβιομηχανίες, μεταλλουργίες κλπ και να καταστρέφουμε τη ΔΕΗ που είναι ο ενεργειακός πυλώνας της χώρας, αφού χωρίς την ΔΕΗ δεν υπάρχει καν χώρα.
Το 75% της έκπτωσης που απολάμβαναν οι υπάλληλοι της είναι εξοργιστικό και πρέπει να πέσει στο 10% ή και να καταργηθεί, δεν βλέπω τον λόγο να τσοντάρω εγώ για την δική τους καλοπέραση τη στιγμή που και οι μισθοί τους δεν ήσαν οι χαμηλότεροι.
Είναι και η πλευρά Μυτιληναίου για την οποία ακόμα δεν ακούσαμε τίποτα, ο κύριος αυτός αγόραζε φτηνό ρεύμα από την ΔΕΗ βάση συμβολαίου και το χρησιμοποιούσε στην εταιρία του ( καλό θα είναι να ελεγχθούν αυτοί που το υπέγραψαν ) και πουλούσε ακριβά το ρεύμα που ο ίδιος παρήγαγε στην εταιρία του.
Όποιος θέλει να πουλάει φτηνό ρεύμα. να το παράγει και να το διανέμει με δικά του δίκτυα ή αν αυτό είναι αδύνατον να ενοικιάζει τα δίκτυα της ΔΕΗ ή να πουλάει με χαμηλές τιμές στην ΔΕΗ που θα το διανέμει στην κατανάλωση.
Νομίζω ότι η Ε.Ε τελικά είναι μια τεράστια μπίζνα μαφιόζικου χαρακτήρα που πίσω από τις ελαφρύνσεις, τα διάφορα ΕΣΠΑ, και όλα αυτά που θεωρούνται βοήθεια στις χώρες την οποία πληρώνουν με την συμμετοχή τους, το τελικό ρεζουμέ αφήνει κέρδος στις βόρειες χώρες της Ε.Ε που γιγαντώνονται οικονομικά απομυζώντας τον πλούτο του Νότου.
Μπορεί όλο αυτό στο μυαλό μου να είναι μια μπούρδα αλλά έτσι το αντιλαμβάνομαι.
-
Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ δικαιούνται 30% έκπτωση σε ΜΙΑ παροχή **στην αξια του ρευματος. **Το ιδιο δικαιουνται **και οι εργαζομενοι των ιδιωτων παρόχων. **
Η εκπτωση αυτη **φορολογειται **ως εξτρα εισοδημα.
Το 75% εκπτωσης για τις μη ανταγωνιστικές χρεώσεις θα καταργηθεί. Αλλά προφανώς 75% έκπτωση εχουν, όπως 4000€ μισθό, ε;
Για τα υπόλοιπα περί στημένου παιχνιδιού για πώληση ρεύματος σε ιδιώτες κτλ, προσυπογράφω.
-
Για την ΔΕΗ δεν ξέρω πολλά . Ξέρω όμως ότι ενώ πουλάει γύρω στα 15 λεπτά την κιλοβατώρα στον κόσμο , το 2010 η γυμνάστρια γκόμενα του ηλίθιου και προδότη , έλεγε να δίνει στην παραγωγή με φωτοβολταικά μέχρι 80 λεπτά .
Φήμες έλεγαν ότι ο γιός της γυμνάστριας είχε στήσει μεγάλη μπίζνα με εισαγωγή πάνελς από ανατολή μεριά , αλλά δεν παίρνουμε και όρκο .
Η ουσία όμως είναι ότι και αυτό το ελντοράντο εγκαταλείφθηκε όταν ξεπούλησαν και μπήκαν πολλοί στην αγορά , ενώ οι τιμές άλλαξαν προς τα κάτω .
Οσοι ξέρουν περισσότερα για το θέμα ας τα γράψουν αναλυτικότερα .
-
0,11 πουλάει πλέον. Ήταν 0,094 και ο χαμηλότερος ιδιώτης ήταν στο 0,085. (Τα είχα κοιτάξει το πρωί των εκλογών)
**Ειλικρινα **αν το θεμα σταματησει 'απλά' σε μια αυξηση της τιμης για τη ΔΕΗ, δε θα υπαρχει προβλημα γιατι το ζητουμενο ειναι να υπαρχει ενας δημοσιος παροχος με τα οποία στραβά του, αλλά να υπαρχει. Δεν θα μεινει εδω ομως. **Ευχομαι **να κανω λαθος.
Η εν λόγω αύξηση είναι και ένα 'τεστ' για τους άλλους παρόχους, να δούμε πόσο γρήγορα θα τσιμπήσουν.
-
Πάντως εδώ και τρείς ημέρες προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο στον ΔΕΔΗΕ για κάτι πληροφορίες για χαρτιά που πρέπει να τους πάω και δεν απαντάνε . Πρωί όπως τώρα , μεσημέρι , ενδιάμεσα .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2