-
-
-
Κάποιο Τοήτα Σι Ντι Ρομ θα ναι....
-
-
-
-
Δεν τον χάλασε yem που το saxo σαν ΙΧ το πήρα αρκετά πιο κάτω
, άλλο που έχουμε φτάσει ήδη. 🤫 Kατα τα άλλα κλαμααα
-
-
-
Έχω κάνει τέτοια πλάκα σε έναν Υπαξιωματικό μου. Έρχεται και μου ζητάει άδεια, του την δίνω προφορικά. Μετά έρχεται ο Επχιας της Ίλης και μου φέρνει το χαρτί (Μη Υπηρεσιακή Αναφορά) για να την υπογράψω, μαζί με όλα τα άλλα έγγραφα της ημέρας. Του λέω, Επχια πάρε αυτήν την Αναφορά πίσω και πες στον ΕΜΘ Λχια να μου την φέρει ο ίδιος, γιατί δεν την εγκρίνω... Έρχεται ο Λχιας και του λέω: "Ποιος σου είπε ότι μπορείς να πάρεις άδεια Λοχία;". Ο καημένος χλόμιασε... "μα σας το ζήτησα χθες κύριε Υπίλαρχε...". Ε, του έδωσα και μια μέρα παραπάνω για ψυχική οδύνη. Του το χρωστούσα γιατί ήταν πειραχτήρι με τους στρατιώτες μας και έπρεπε να του κάνω κι εγώ μια πλακίτσα...
-
-
...τώρα φέρνει ο σύντροφος Μαδουρο πετρέλαιο, μην αγχώνεσαι, εκτός αν ειμαστε εμμονικοι και πούμε ότι δεν το θεμε. Είμαστε;
-
Τελικά ο Μαδουρο έγινε καλό παιδί;
Άλλαξε φανέλα; Παίζει με τους καλούς;
Δεν είναι πλέον δυνάστης του λαού του; -
@teo-mak said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τελικά ο Μαδουρο έγινε καλό παιδί;
Άλλαξε φανέλα; Παίζει με τους καλούς;
Δεν είναι πλέον δυνάστης του λαού του;Θα εξάγουμε Ευρωπαϊκό χαρτί υγείας και θα εισάγουμε Μαδουραίικο πετρέλαιο.
Το Ιρανικό το πετρέλαιο, απ τη χώρα που μας προμήθευε την περίοδο των μνημονίων κι έγραφε τα βερεσέδια, δεν είναι καλό, μυρίζει...
Αλήθεια, ο Γκουαϊδό ΤΙ ΛΕΕΙ για όλα αυτά, έχει πάρει θέση;
Που χάθηκε αυτή η νεοφιλελεύθερη ψυχή;
Δε μπορεί να μην έκανε ούτε ένα τηλέφωνο στον Κυριάκο...
αλλά ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος!. -
-
Οι της Ελληνικής Παιδείας μετέχοντες...
-
-
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ