-
-
-
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
-
-
Κάποιες φορές αυτός ο σχεδιαστής είναι ιδιοφυής!
Βλέπω και τον μουσάτο στο σκίτσο πως του κάθεται, και σκέφτομαι κάτι παραπάνω ξέρουμε εγώ, ο Μπέος κι ο Βαγγέλας και δεν φοράμε γραβάτα...
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Έχω την εξής ένσταση: όσο καλό κι αν είναι το χιούμορ μιας γελοιογραφίας, αν ο δημιουργός της έχει μηδενικές ικανότητες ως σκιτσογράφος (όπως ο συγκεκριμένος) το μήνυμα χάνεται! Αντιθέτως, το καλό σκίτσο προωθεί και το περιεχόμενο.
-
-
@harisma23 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Έχω την εξής ένσταση: όσο καλό κι αν είναι το χιούμορ μιας γελοιογραφίας, αν ο δημιουργός της έχει μηδενικές ικανότητες ως σκιτσογράφος (όπως ο συγκεκριμένος) το μήνυμα χάνεται! Αντιθέτως, το καλό σκίτσο προωθεί και το περιεχόμενο.
Θα βάζουμε Πάνο Ζάχαρη τότε, που είναι άσσος στο πενάκι...
-
Μιλάμε για μεγάλο ταλέντο...
-
Κι ο Γρηγοριάδης κάτι καταφέρνει...
-
-
Τόσα αριστερούλικα "αστεία" , για την τριάδα Κρανιδιώτη, Τζήμερου, Μπογδάνου, μάλλον φόβο δείχνουν...
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τόσα αριστερούλικα "αστεία" , για την τριάδα Κρανιδιώτη, Τζήμερου, Μπογδάνου, μάλλον φόβο δείχνουν...
Φόβο μην κόψουν ποσοστά απ τη ΝΔ;
Φόβο μην δούμε τον καραφλό πρίγκηπα Ηγέτη, όπως βλέπουμε τον Ζελένσκι με το κοντομάνικο μακώ απ' το σαλόνι μας που καθόμαστε τυλιγμένοι με κουβέρτες;
-
Είναι διπλή η ανάγνωση.
Αν κόψουν ψήφους από την ΝΔ, τότε θα κάνουν ελκυστικότερη την ΝΔ σε κεντρώους και κεντροαριστερούς.
Φόβο μην πάρουν απ' ευθείας κάποιους από την αριστερά , που έχουν κοινές απόψεις σε κάποια θέματα.
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είναι διπλή η ανάγνωση.
Αν κόψουν ψήφους από την ΝΔ, τότε θα κάνουν ελκυστικότερη την ΝΔ σε κεντρώους και κεντροαριστερούς.
Φόβο μην πάρουν απ' ευθείας κάποιους από την αριστερά , που έχουν κοινές απόψεις σε κάποια θέματα.
Ξαναδιατυπωσε το να καταλάβουμε.
Πως την κάνουν ελκυστική και κόβουν ψήφους ταυτόχρονα; αφού της κόβουν ψήφους. Την κάνουν συμπαθή σε αυτούς που δεν την ψηφίζουν έτσι κι αλλιώς;Τι κοινές απόψεις έχει ο Φαηλος κι ο φαλακρός κοντορεβυθούλης κι ο Τζημερος, με ποια κόμματα της αριστεράς;
-
-
-
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ