-
το καλύτερο ντόπιο supermilf όλες οι άλλες τριτοτέταρτες
-
-
-
Γέλιο μέχρι δακρύων!
Δάκρυα χωρίς γέλιο οι δωρεάν... -
-
-
-
Όταν επιχειρηματολογεί Νεοδημοκράτης...
-
Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω όλους σας.
Εγώ λέω 50 ευρώ και μου λέει "μάλιστα κυριε" και μου βάζει...Τι χαζομάρες ειναι αυτες με τις αυξήσεις;;;
-
Αχαχαχα #poso_egw
-
-
Μα αντί για αυτόν απάντησαν ο Κουτσούμπας και οι άλλοι στην συγκέντρωση της Λάρκο.
Λαϊκιστές που μας δείχνουν πάλι το πρόσωπο που μας οδήγησε στην καταστροφή και στα μνημόνια .
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μα αντί για αυτόν απάντησαν ο Κουτσούμπας και οι άλλοι στην συγκέντρωση της Λάρκο.
Λαϊκιστές που μας δείχνουν πάλι το πρόσωπο που μας οδήγησε στην καταστροφή και στα μνημόνια .
Αυτή η απάντηση, να με συγχωρείς, αλλά είναι πλήρως στο πνεύμα του νήματος...
Είναι κάτι σαν αυτό:
-
Καθόταν η Χαρούλα Αλεξίου και διάβαζε java, fortran, python, matlab, visual basic, prolog, php... αλλά τι να το κάνεις,
"όλα C θυμίζουν! "
-
-
-
Αυτό που λέγαμε κάποτε "να σουν από μια μεριά να έβλεπες" έχει γίνει πλέον πραγματικότητα...
-
-
Να τον δείτε, κάνει και αλλα πράγματα live...
-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Να τον δείτε, κάνει και αλλα πράγματα live...
Τρελό γέλιο έχει ο άνθρωπος, είναι ο πλέον επίκαιρος και "από το λαό για τον λαό" κι όχι μέλλος κάποιας καλλιτεχνικής κλίκας, αλλά παρά το κάφρικο χιούμορ του και τις χοντρές πλάκες, ωριμάζει και κάνει την κοινωνική κριτική του και μοιράζει πόνο για όσους νιώθουν...
(πράδειγμα το τελευταίο μέρος του βίντεο με τη συνέντευξη ανθυποσέλεμπριτι)
Τηρουμένων των αναλογιών και χωρίς να βλασφηφούμε, εξελίσσεται σε "Χάρυ Κλυν" της τωρινής γενιάς...
Γελοιογραφία & Χιούμορ