-
Τι διάολο! Μόνο εγώ κατάλαβα σκωπτικό ύφος με καλοπροαίρετη διάθεση υπερβολής στο χαρακτηρισμό "υπέρτατο". Παρεπιπτόντως το swift αξίζει κολακευτικούς χαρακτηρισμούς από αυτούς που αξιολογούν ως σημαντικά τα χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει. Γι' αυτούς που αξιολογούν άλλα πράγματα ως σπουδαία, υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα. Δεν είπε κανείς ότι είναι μονόδρομος! ...Υπέρτατο το είπε ο άνθρωπος!
-
Μάλλον δεν έπρεπε να πω "υπέρτατο αυτοκίνητο πόλης"
Πως να το πω... Πιο ολοκληρωμένο;;; Πάντα για αυτοκίνητο πόλης μιλάω.Μολις βγει σε αυτοκινητόδρομο για να ταξιδεύεις με 150-160 χλμ/ώρα τότε αρχίζεις να βρίσκεις θεματακια. Για εμενα όχι φοβερα σημαντικά αλλά όντως μπορείς να βρεις.
Εννοείται δεν ακυρώνω όλα τα αυτοκίνητα. Απλά εντοπίζω πως τα θετικά του swift εξυπηρετούν πολύ καλά τον ρόλο αυτοκίνητο πόλης.
-
lap το swift είναι απλά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο πόλης. Μέτριο σε πολλά πράγματα. Κορυφαίο σχεδόν σε κανέναν τομέα.
Είναι σεβαστό ότι το αγαπάς γιατί το έχεις, ετσι πρέπει να συμβαίνει αλλά................... κορυφαίο δεν είναι.
Μη με παρεξηγείς και γω σε αυτό κατέληξα να κατευθύνω την γυναίκα να πάρει ασχετα που μετά αλλαξε γνώμη και δεν πήρε κανένα γιατι αποφάσισε ότι δεν είναι καλή ώρα να πάρει αμάξι και θα περιμένει.
-
Δεν παρεξηγώ όταν υπάρχει σεβασμός στη συζήτηση για αυτό και απαντώ γιατί θέλω να δείξω το σκεπτικό μου και γιατί σας σέβομαι.
Στην οικογένεια και στο περιβάλλον μου έχουμε αρκετά πιο ακριβά αυτοκίνητα. Προσωπικά έχω οδηγήσει όχι μια και δυο φορές αλλά αρκετές φορές αυτοκίνητα που ίσως κανείς δεν έχει οδηγήσει ( ξέρει λεπτομερείες ενας συμφορουμιτης)
Οπότε καταλαβαίνω τι σημαίνει καλό αυτοκίνητο.
Αν και δεν σας κρύβω πως και στα θηρία με τα πολλά εκατοντάδες άλογα μετά από ένα όριο χάνεται η αίσθηση της ευχαρίστησης και επέρχεται ο φόβος.Στο να πηγαίνω σουπερμάρκετ, καφέ, γραφείο, γυμναστήριο κτλ πραγματικά αν ζήσετε με ένα σουφτ θα με καταλάβετε.
Αν κάνετε ταξίδια ( που και αυτά τα έκανα πάνω κάτω όλη την Ελλάδα.....χμμμμ μάλλον όχι) εγώ πάλι άνετα θα είμαι, άλλωστε έχω βρει το κόλπο με τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού. -
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν παρεξηγώ όταν υπάρχει σεβασμός στη συζήτηση για αυτό και απαντώ γιατί θέλω να δείξω το σκεπτικό μου και γιατί σας σέβομαι.
Στην οικογένεια και στο περιβάλλον μου έχουμε αρκετά πιο ακριβά αυτοκίνητα. Προσωπικά έχω οδηγήσει όχι μια και δυο φορές αλλά αρκετές φορές αυτοκίνητα που ίσως κανείς δεν έχει οδηγήσει ( ξέρει λεπτομερείες ενας συμφορουμιτης)
Οπότε καταλαβαίνω τι σημαίνει καλό αυτοκίνητο.
Αν και δεν σας κρύβω πως και στα θηρία με τα πολλά εκατοντάδες άλογα μετά από ένα όριο χάνεται η αίσθηση της ευχαρίστησης και επέρχεται ο φόβος.Στο να πηγαίνω σουπερμάρκετ, καφέ, γραφείο, γυμναστήριο κτλ πραγματικά αν ζήσετε με ένα σουφτ θα με καταλάβετε.
Αν κάνετε ταξίδια ( που και αυτά τα έκανα πάνω κάτω όλη την Ελλάδα.....χμμμμ μάλλον όχι)Δεν μιλώ μόνο για αυτά που είναι πιο σπορτίφ στην κατηγορία. Εγω πχ θα δελεαζόμουν πολύ από το FABIA που έχει πολύ καλή εκμετάλευση χώρων και ωραίο εσωτερικό
το swift θα το έπαιρνα λόγω τιμής και τι προσφέρει για τα χρήματα αλλά το εσωτερικό του και τον κινητηρα χωρις turbo δεν θα τον χώνευα εύκολα με χαλάνε λίγο. Το καινούργιο santero θα ήταν ο main ανταγωνιστης του και μάλλον θα έχανε ομως αν ήθελα να πάρω το μεγιστο από τα χρήματα που πληρώνω.
-
Έρχεται νέο swift το 2022. Δείτε και αυτό. Λογικά θα έρθει ως υβριδικο
Το Φαμπιά τώρα όντως φαίνεται πολύ καλό.
Θα το δω και αυτό.
Το προηγούμενο το έχει φίλος.
Σταθερο στα 160 χλμ ώρα αλλά για αυτοκίνητο πόλης....χμμμμ δεν ξέρω.
Εγώ χτυπούσα το γόνατο μου στο ταμπλό και δεν χωρούσα άνετα.
Αλλά οκ γενικα δεν το λες και κακο αυτοκίνητο. Έχει αρκετά θετικά -
Απλυτο το λες. Ειδικά αν το συγκρίνεις με τη σημερινή ατμόσφαιρα. Ψηλό όμως για να σου δημιουργεί πρόβλημα (suv γαρ) νομίζω δεν το λες. Μάλλον τόσο όσο να μην βρίσκεις στις κακοτεχνίες... -
-
This post is deleted! -
Αναγκαίο κακό το πλύσιμο.
-
@dgrgtc said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Άντε πάλι πλύσιμο το αλάτι από κάτω....
Πολύ ωραία φώτο, χαλάλι το πλυσιμο
-
Για να μην στεναχωριέται ο φίλος μου ο @antoniokon ότι το πουλάμε! -
@rocsta said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για να μην στεναχωριέται ο φίλος μου ο @antoniokon ότι το πουλάμε!Το αμάξι βρέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον!
Ωραίος Δημήτρη....πιές του το αίμα
-
-
Ρισπεκτ
-
Η μεγάλη μου "αγάπη" ... !!!!!
-
Το μωρό μου μετα το πρώτο πλύσιμο της χρονιας. Καλη χρονια σε όλους
-
-
-
Καλή χρονιά "τσίρο" και να χαίρεσαι το κουκλί! Κάνε μια παλληκαριά μόνο και βγάλε το κόκκινο τσουτσούνι απ' τις ζάντες.. τα άλλα άστα όπως είναι
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!