-
Για να μην λέμε μόνο για την συναρμογή της Ford πάντως, στο 2:14 - 2:28 :
Λεπτομέρειες βέβαια, απλά κουβέντα να γίνεται...
-
Θα απελευθερωθούν γραμμές παραγωγής για το cross και θα μειωθούν λογικά και οι χρόνοι παράδοσης
-
Οδηγίες χρήσης για την 9αρα οθόνη.
Yaris Cross Multimedia Manual 9" -
Σήμερα το είδα και εγώ από κοντά. Πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες. Θα σπάσει ταμεία. Πιστεύω θα πουλήσει όπως τα yaris πρώτης γενιάς. Απλά πίσω δείχνει ότι πρόκειται για μικρό αμάξι. Μικρό πλάτος και επίσης μου φάνηκε μικρό το άνοιγμα των θυρών. Κατά τα άλλα στην τιμή του βασικού είναι εξαιρετικό. Συν την έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς που απλά δεν έχει αντίπαλο..
-
Το είδα και γω σήμερα, έκδοση adventure! Οφείλω να ομολογήσω ότι περίμενα πολύ χειρότερη ποιότητα από αυτή που είδα! Με εξέπληξε θετικά! Μόνα αρνητικά για μένα ο τεμπέλης - ποτηροθηκες (τόσα χρόνια αυτοκίνησης ρε παιδιά, 1 μάρκα δεν βρέθηκε να κάνει σωστή κατανομή εκείνων των χωρών ώστε να μην εμποδίζει το ένα το άλλο?) και το μικρό άνοιγμα των πίσω θυρών (αν και μου φάνηκαν πιο άνετες από ότι πχ στο 208).
Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται, ο πωλητής με ενημέρωσε ότι άνοιξε ο κωδικός για ηλιοροφη, ωστόσο δεν ρώτησα ούτε κόστος, ούτε αν μπαίνει σε όλες τις εκδόσεις. Αναλωθηκα βλέπεται στο να τον πιέζω μπας και ανοίξουν τον κωδικό του blind spot -
Καλησπέρα παιδιά!!
Πρωτάκι και εγώ στο forum, έχω opel gtc (2008) και λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων που βγάζει, κόστους επισκευών αλλά κυρίως λόγω κατανάλωσης, αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο με χρηματοδότηση. Έτσι ξεψάχνισα ΟΛΟΥΣ τους διαλόγους εδώ, όπου πραγματικά σας δηλώνω ότι με βοήθησαν να διαμορφώσω μια πιο πλήρη εικόνα.
Εξαρχής ενδιαφέρθηκα για Juke, Bayon, Kona και Stonic, αλλά η αλήθεια είναι πως μου κέντρισε το ενδιαφέρον το Yaris Cross Hybrid έκδοση Active ώς VFM. Εννοείται πως θα ήθελα την έκδοση Style αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν πολυσυμφέρει. Θα το ήθελα σε άσπρο και καθαρά για λόγους αισθητικής ως μόνο extra τις μαύρες 17άρες ζάντες. Γνωρίζετε πόσο θα επηρεάσει την κατανάλωση ή γενικά τις επιδόσεις του;
Επίσης σε επίσκεψή μου στο Polis ανατολικής Θεσσαλονίκης την προηγούμενη Πέμπτη, μου δήλωσαν ότι αφενός ως ''καπάρο''-προκαταβολή θα πρέπει να καταβάλω υποχρεωτικά τουλάχιστον 1.000 ευρώ, αφετέρου εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ο Ιανουάριος 2023 (13-14 μήνες). Τέλος ένας από τους πωλητές μου ανέφερε ότι για να επιστραφεί η προκαταβολή σε ενδεχόμενο ακύρωσης από την πλευρά μου θα πρέπει να συντρέχει πολύ ιδιαίτερος-σοβαρός λόγος (????) που μάλλον θα πρέπει να αποδειχθεί. -
@kapvas said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παιδιά!!
Πρωτάκι και εγώ στο forum, έχω opel gtc (2008) και λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων που βγάζει, κόστους επισκευών αλλά κυρίως λόγω κατανάλωσης, αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο με χρηματοδότηση. Έτσι ξεψάχνισα ΟΛΟΥΣ τους διαλόγους εδώ, όπου πραγματικά σας δηλώνω ότι με βοήθησαν να διαμορφώσω μια πιο πλήρη εικόνα.
Εξαρχής ενδιαφέρθηκα για Juke, Bayon, Kona και Stonic, αλλά η αλήθεια είναι πως μου κέντρισε το ενδιαφέρον το Yaris Cross Hybrid έκδοση Active ώς VFM. Εννοείται πως θα ήθελα την έκδοση Style αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν πολυσυμφέρει. Θα το ήθελα σε άσπρο και καθαρά για λόγους αισθητικής ως μόνο extra τις μαύρες 17άρες ζάντες. Γνωρίζετε πόσο θα επηρεάσει την κατανάλωση ή γενικά τις επιδόσεις του;
Επίσης σε επίσκεψή μου στο Polis ανατολικής Θεσσαλονίκης την προηγούμενη Πέμπτη, μου δήλωσαν ότι αφενός ως ''καπάρο''-προκαταβολή θα πρέπει να καταβάλω υποχρεωτικά τουλάχιστον 1.000 ευρώ, αφετέρου εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ο Ιανουάριος 2023 (13-14 μήνες). Τέλος ένας από τους πωλητές μου ανέφερε ότι για να επιστραφεί η προκαταβολή σε ενδεχόμενο ακύρωσης από την πλευρά μου θα πρέπει να συντρέχει πολύ ιδιαίτερος-σοβαρός λόγος (????) που μάλλον θα πρέπει να αποδειχθεί.Για τις επιδόσεις μπορείς να δεις την έκδοση style που φορά 17αρες.
Δλδ
Κατανάλωση καυσίμου 4.4 με 16" , 4.5 με 17"
Ρύποι με 16" 100mg, 102 με 17".
Όσον αφορά την τελική ταχύτητα, αυτή δεν αλλάζει καθώς έχει κόφτη στα 170χλμ/Ω και το 0-100 επίσης δεν αλλάζει και είναι στα 11.2".
Είδα κι εγώ τα αυτοκίνητα που αναφέρεις, όλα θέλαν για να φτάσουν τον εξοπλισμό που ήθελα 20.000 τουλάχιστον. Κατέληξα στο cross και ας περιμένω 8 μηνο γιατί έχει σχεδόν τα πάντα από την βασικη και το κυριότερο που δεν έχει κανένα άλλο, είναι full hybrid. -
Καλησπέρα παιδιά!!
Επίσης σε επίσκεψή μου στο Polis ανατολικής Θεσσαλονίκης την προηγούμενη Πέμπτη, μου δήλωσαν ότι αφενός ως ''καπάρο''-προκαταβολή θα πρέπει να καταβάλω υποχρεωτικά τουλάχιστον 1.000 ευρώ, αφετέρου εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ο Ιανουάριος 2023 (13-14 μήνες). Τέλος ένας από τους πωλητές μου ανέφερε ότι για να επιστραφεί η προκαταβολή σε ενδεχόμενο ακύρωσης από την πλευρά μου θα πρέπει να συντρέχει πολύ ιδιαίτερος-σοβαρός λόγος (????) που μάλλον θα πρέπει να αποδειχθεί.Καλησπέρα!! Και εγώ την active hybrid έχω παραγγείλει σε λευκό vfm!! Πιστεύω δεν θα στερηθούμε κάτι σημαντικό!!!!!
-
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παιδιά!!
Επίσης σε επίσκεψή μου στο Polis ανατολικής Θεσσαλονίκης την προηγούμενη Πέμπτη, μου δήλωσαν ότι αφενός ως ''καπάρο''-προκαταβολή θα πρέπει να καταβάλω υποχρεωτικά τουλάχιστον 1.000 ευρώ, αφετέρου εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ο Ιανουάριος 2023 (13-14 μήνες). Τέλος ένας από τους πωλητές μου ανέφερε ότι για να επιστραφεί η προκαταβολή σε ενδεχόμενο ακύρωσης από την πλευρά μου θα πρέπει να συντρέχει πολύ ιδιαίτερος-σοβαρός λόγος (????) που μάλλον θα πρέπει να αποδειχθεί.Για τις επιδόσεις μπορείς να δεις την έκδοση style που φορά 17αρες.
Δλδ
Κατανάλωση καυσίμου 4.4 με 16" , 4.5 με 17"
Ρύποι με 16" 100mg, 102 με 17".
Όσον αφορά την τελική ταχύτητα, αυτή δεν αλλάζει καθώς έχει κόφτη στα 170χλμ/Ω και το 0-100 επίσης δεν αλλάζει και είναι στα 11.2".
Είδα κι εγώ τα αυτοκίνητα που αναφέρεις, όλα θέλαν για να φτάσουν τον εξοπλισμό που ήθελα 20.000 τουλάχιστον. Κατέληξα στο cross και ας περιμένω 8 μηνο γιατί έχει σχεδόν τα πάντα από την βασικη και το κυριότερο που δεν έχει κανένα άλλο, είναι full hybrid.Ευχαριστώ πολύ!!
-
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παιδιά!!
Επίσης σε επίσκεψή μου στο Polis ανατολικής Θεσσαλονίκης την προηγούμενη Πέμπτη, μου δήλωσαν ότι αφενός ως ''καπάρο''-προκαταβολή θα πρέπει να καταβάλω υποχρεωτικά τουλάχιστον 1.000 ευρώ, αφετέρου εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ο Ιανουάριος 2023 (13-14 μήνες). Τέλος ένας από τους πωλητές μου ανέφερε ότι για να επιστραφεί η προκαταβολή σε ενδεχόμενο ακύρωσης από την πλευρά μου θα πρέπει να συντρέχει πολύ ιδιαίτερος-σοβαρός λόγος (????) που μάλλον θα πρέπει να αποδειχθεί.Καλησπέρα!! Και εγώ την active hybrid έχω παραγγείλει σε λευκό vfm!! Πιστεύω δεν θα στερηθούμε κάτι σημαντικό!!!!!
Λευκό απλό, ή της πέρλας? Ποιά η διαφορά τους?
-
Και εγώ είχα έρωτα με το juke, και σε μεγάλη εκτίμηση το vitara (το έχει συγγενής σε diesel 4×4), αλλά αυτή η active hybrid, είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή... Κυρίως η οικονομία και το αυτόματο, το οποίο με ενθουσίασε στο test drive, δύσκολα βρίσκονται κάτω απο τις 25.000
μετά το td ξεκίνησα να ψάχνω εναλλακτική για να μην νοιώθω ο τι πήρα το πρώτο που δοκίμασα αλλά το μόνο που είναι κοντά είναι το αυτοματο diesel puma, και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη σε τιμή... -
Στο φως είναι πιο ξεκάθαρη η λάμψη στην περλα. τον απλό μου φάνηκε πολύ φτηνό... έχει και πιο ωραίες αποχρώσεις λευκή περλα (πχ στο chr) αλλά εμένα μου έκανε διάφορα στο μάτι.. -
Παιδιά ξέχασα να αναφέρω ότι ο πωλητής με ενημέρωσε πως αν θέλω αλλαγή ζάντας οι 16άρες θα έρθουν fix,άρα πρέπει να βρώ τρόπο να τις πουλήσω..Είναι δυνατόν?
-
Παιδιά ξέχασα να αναφέρω ότι ο πωλητής με ενημέρωσε πως αν θέλω αλλαγή ζάντας οι 16άρες θα έρθουν fix,άρα πρέπει να βρώ τρόπο να τις πουλήσω..Είναι δυνατόν?
Έτσι ακριβώς ειναι. Τι τελική τιμή πηρες για active plus ?
-
@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:
Στο φως είναι πιο ξεκάθαρη η λάμψη στην περλα. τον απλό μου φάνηκε πολύ φτηνό... έχει και πιο ωραίες αποχρώσεις λευκή περλα (πχ στο chr) αλλά εμένα μου έκανε διάφορα στο μάτι..Σίγουρα για να είναι πιο ακριβό, θα δείχνει περισσότερο..Στο διαμορφωτή πάντως φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πέρλα είναι μεταλλικό, το απλό λευκό δε νομίζω..Πότε το παρήγγειλες και έρχεται σε οκτώ μήνες?
-
@christosvvs said in Toyota Yaris Cross:
Το είδα και γω σήμερα, έκδοση adventure! Οφείλω να ομολογήσω ότι περίμενα πολύ χειρότερη ποιότητα από αυτή που είδα! Με εξέπληξε θετικά! Μόνα αρνητικά για μένα ο τεμπέλης - ποτηροθηκες (τόσα χρόνια αυτοκίνησης ρε παιδιά, 1 μάρκα δεν βρέθηκε να κάνει σωστή κατανομή εκείνων των χωρών ώστε να μην εμποδίζει το ένα το άλλο?) και το μικρό άνοιγμα των πίσω θυρών (αν και μου φάνηκαν πιο άνετες από ότι πχ στο 208).
Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται, ο πωλητής με ενημέρωσε ότι άνοιξε ο κωδικός για ηλιοροφη, ωστόσο δεν ρώτησα ούτε κόστος, ούτε αν μπαίνει σε όλες τις εκδόσεις. Αναλωθηκα βλέπεται στο να τον πιέζω μπας και ανοίξουν τον κωδικό του blind spotΗ adventure είναι πληρέστατη έκδοση αλλά καίγεται από τις 18αρες ζάντες. Απλά τραγική επιλογή. Σε αστικό περιβάλλον ακατάλληλες πλήρως, αυξάνουν κατανάλωση, ρύπους και τιμή.
Απορώ τι πίνει ο υπεύθυνος εξοπλισμών στην Τογιότα Ελλάς. -
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παιδιά!!
Το λευκό περλέ είναι εκπληκτικό χρωμα, τριπλής επίστρωσης.
Η σύγκριση με το απλο απλά δεν υπάρχει. -
@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:
Στο φως είναι πιο ξεκάθαρη η λάμψη στην περλα. τον απλό μου φάνηκε πολύ φτηνό... έχει και πιο ωραίες αποχρώσεις λευκή περλα (πχ στο chr) αλλά εμένα μου έκανε διάφορα στο μάτι..Σίγουρα για να είναι πιο ακριβό, θα δείχνει περισσότερο..Στο διαμορφωτή πάντως φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πέρλα είναι μεταλλικό, το απλό λευκό δε νομίζω..Πότε το παρήγγειλες και έρχεται σε οκτώ μήνες?
Λάθος μου.. Ο oineas ανέφερε 8 μηνό...
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Έτσι ακριβώς ειναι. Τι τελική τιμή πηρες για active plus ?
Βασικά ρώτησα μόνο για active, που στην ουσία μου έδωσε την τιμή του διαμορφωτή. Τυχόν έκπτωση ή δώρο θα γνωρίζω μέσα στη βδομάδα, οπότε θα επανέλθω...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Το λευκό περλέ είναι εκπληκτικό χρωμα, τριπλής επίστρωσης.
Η σύγκριση με το απλο απλά δεν υπάρχει.+1
Το είδα, δίπλα-δίπλα,έξω παρκαρισμένα σε yaris cross,Chr κι απλό yaris και σε ώρα που έδυε ο ήλιος. Η πέρλα κάνει όμορφες αποχρώσεις..Καμία σχέση με απλό λευκό..
Toyota Yaris Cross