-
Αυτα τα ξέρουν οι ψεκ;
Δείτε πόσο σοβαρό ειναι το πρόβλημα σε όσους επιβιώνουν από νοσηλεία. Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από ότι φαντάζονται οι ψεκ.
-
Εσύ που ξέρεις ποιος είμαι, πόσο μακριά βρίσκομαι από σένα και να με συναντούσες από κοντά πως θα αναγνώριζες αν είμαι εμβολιασμένος ή όχι?
Αυτό είναι δουλειά των αρμόδιων αρχών που θα με ελέγξουν, εσύ δεν έχεις καμιά δουλειά να ασχολείσαι, αν φοβόσουνα για την υγεία σου μην τυχόν στο μεταδώσει κάποιος ανεμβολίαστος τώρα δεν έχεις λόγο, σε εσωτερικούς χώρους δεν μπαίνουν πουθενά. Υπάρχουν μελέτες ότι και τα εμβόλια έχουν βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες παρενέργειες, θα τις γράψω επώνυμα όταν τις βρω με τον γιατρό που τις έκανε, όχι copy paste του Βασιλακόπουλου όπως έκανες εσύ.
Άν αρρωστήσω ειδικά από COVID είναι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες και αν αρρωστήσω κάποιον άλλον αποδεδειγμένα ειδικά COVID πάλι είμαι έτοιμος να υποστώ τις νομικές συνέπειες. Θα το κάνεις και εσύ που θα βρίσκεσαι σε συνωστισμούς εμβολιασμένων? Μεταδίδουν και αυτοί στο 10%, 10% λένε οι ειδικοί που μαγειρεύουν τα νούμερα στην πραγματικότητα θα είναι 20 και βάλε. -
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Άν αρρωστήσω ειδικά από COVID είναι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες και αν αρρωστήσω κάποιον άλλον αποδεδειγμένα ειδικά COVID πάλι είμαι έτοιμος να υποστώ τις νομικές συνέπειες.
Θα μας διευκόλυνε αφάνταστα ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν φτάνουν οι υποδομές για μια αρρώστια που αν είσαι άτυχος μπορεί να σε σκοτώσει.
-
- Ο ίδιος έχεις γραψει ότι δεν το έκανες. Δεν μυρίζω τα νύχια μου.
- Η νέα μετάλλαξη του ιού είναι πάρα πολύ επιθετική. Οι ετοιμοθάνατοι από τον κοβιντ καταλαμβάνουν όλες τις μεθ της χώρας και άνθρωποι που χρειάζονται νοσηλεία για άλλες αρρώστιες δεν μπορούν να την έχουν. Δηλαδή άνθρωποι που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσιών σαν εσένα πέρα του ότι μολύνουν και αλλους γύρω τους καταστρέφουν με το πλήθος τους το σύστημα υγείας της χώρας.
- Άσε τα παλικαρισια και μεγάλα χωρίς ουσία λόγια. Εδώ φοβάσαι κάτι που έχει μεν κάποιες παρενέργειες σε ένα ελάχιστο ποσοστό του πληθυσμού και που μπορεί να αντιμετωπιστεί άνετα απο την ιατρική και θεωρείς ότι θα το παίξεις μαγκάκι μπροστά σε επιπλοκές του ιού.
- Το έχουμε ξαναγράψει στην ζωή πριν κάνεις κάποιες επιλογές, διαλέγεις.
Έτσι στην ζυγαριά των επιλογών που έχεις να επιλέξεις υπάρχου τα εμβόλια οπου σε κάποιες μελέτες εμφάνισαν κάποιες ελάχιστες παρενέργειες και σπανιοτατα κάποιες σοβαρές σε ένα απειροελάχιστο και μικρο ποσοστό ανθρώπων οι οποίες όπως μας λενε οι ιατροί είναι πολύ απαλές και γιατρεύονται στο 99% των περιπτώσεων .......και στην άλλη ζυγαριά έχεις έναν ιό όπου ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό συγκριτικά με τα εμβόλια. (Όταν λέμε Τεράστιο μιλάμε για απίστευτη διαφορά που δεν μπορείς να φανταστείς ) σκοτώνει και αφήνει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας σε όσους επιβιώσουν.
Εσύ επιλέγεις την δεύτερη επιλογή. Πως χαρακτηρίζεις αυτήν την επιλογή;
Το καλύτερο θα ήταν να μην είχαμε ούτε ιό ούτε εμβόλια. Οκ, αλλά ζούμε στην πραγματικότητα. Οι ψεκασμενοι αρνούνται την πραγματικότητα. Φοβούνται την πραγματικότητα. Είναι φοβισμένοι άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν οποιαδήποτε διακιολογια ώστε να μην αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους.
-
υπαρχει καπου ενα λαθος....
ο ασεπ κατα πασα πιθανοτητα τρολλαρει ασυστολα, ετσι γιατι μπορει.
μετα το ασεπ που περασε εχει χρονο ρε παιδι μου...
δεν μπορει ποτες καποιος που διαβασε και εδωσε διαγωνισμο ασεπ να υποστηριζει βλακειες τετοιου παραλογιΖμου. το κακο ειναι οτι ακομη και με τις ανοησιες του τρολλαρισματος καποιοι τσιμπανε μια και θελουν να τσιμπησουν. -
Τι να κάνω ρε συ γάτε, σαμπως ξέρω και κανέναν ψεκ για να τους αναγνωρίζω; Δεν έχω δείγματα γύρω μου.
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα μη τρολαρει αλλά αφού επαναλαμβάνει την ίδια επιχειρηματολογία είπα μήπως τον βοηθήσω και όντως έχει λάθος εκτίμηση.
Μποτάκι είναι τελικά.
-
@famas said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Άν αρρωστήσω ειδικά από COVID είναι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες και αν αρρωστήσω κάποιον άλλον αποδεδειγμένα ειδικά COVID πάλι είμαι έτοιμος να υποστώ τις νομικές συνέπειες.
Θα μας διευκόλυνε αφάνταστα ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν φτάνουν οι υποδομές για μια αρρώστια που αν είσαι άτυχος μπορεί να σε σκοτώσει.
Για COVID σύμφωνοι αλλά υπάρχουν και πάρα πολλές άλλες αρρώστειες.
-
Γιατί να μην πας με επιλογή σου στο νοσοκομείο σε περίπτωση που δεν μπορείς να ανασανεις και όντως είναι κοβιντ;
-
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
δεν μπορει ποτες καποιος που διαβασε και εδωσε διαγωνισμο ασεπ να υποστηριζει βλακειες τετοιου παραλογιΖμου. το κακο ειναι οτι ακομη και με τις ανοησιες του τρολλαρισματος καποιοι τσιμπανε μια και θελουν να τσιμπησουν.Δεν τρολάρω καθόλου, έχω γράψει σαφέστατα γιατί δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα και έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν είμαι αρνητής απλά περιμένω τις εξελίξεις επειδή κάθε μέρα αλλάζουν και τα εμβόλια και οι μεταλλάξεις και οι νέες δόσεις. Ο lap το είχε αναγνωρίσει σε παλιότερο μήνυμα αλλά τώρα ξεκίνησε ορεξάτος άνευ λόγου νέο κύκλο με αφορμή κάτι που έγραψα για τον Λεβέντη.
-
δεν μπορει ποτες καποιος που διαβασε και εδωσε διαγωνισμο ασεπ να υποστηριζει βλακειες τετοιου παραλογιΖμου. το κακο ειναι οτι ακομη και με τις ανοησιες του τρολλαρισματος καποιοι τσιμπανε μια και θελουν να τσιμπησουν.Δεν τρολάρω καθόλου, έχω γράψει σαφέστατα γιατί δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα και έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν είμαι αρνητής απλά περιμένω τις εξελίξεις επειδή κάθε μέρα αλλάζουν και τα εμβόλια και οι μεταλλάξεις και οι νέες δόσεις. Ο lap το είχε αναγνωρίσει σε παλιότερο μήνυμα αλλά τώρα ξεκίνησε ορεξάτος άνευ λόγου νέο κύκλο με αφορμή κάτι που έγραψα για τον Λεβέντη.
ακομη και απαντωντας μου τρολλαρεις.... χαχαχ
-
Πριν ένα λεπτό είπες ότι δεν θα πήγαινες σε νοσοκομείο και πριν 30 δλ είπες ότι δεν είσαι αρνητής.
Οι αρνητες ομως δεν δέχονται την ιατρική φροντίδα και δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία γιατι αρνούνται είτε την ύπαρξη είτε την σοβαρότητα της νόσου.
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Πριν ένα λεπτό είπες ότι δεν θα πήγαινες σε νοσοκομείο και πριν 30 δλ είπες ότι δεν είσαι αρνητής.
Οι αρνητες ομως δεν δέχονται την ιατρική φροντίδα και δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία γιατι αρνούνται είτε την ύπαρξη είτε την σοβαρότητα της νόσου.
Lap είναι κάτι ανάλογο με το "Δεν υπάρχουν άπιστοι στα χαρακώματα"
-
ακομη και απαντωντας μου τρολλαρεις.... χαχαχ
Δες παραπάνω τα μηνύματα, κάτι για τον Λεβέντη έγραψα και ξεκίνησε επιθέσεις ότι είμαι αρνητής, και εσύ τρολάρεις αφού γράφεις με ψευδώνυμο.
-
Δεν τρολάρω καθόλου, έχω γράψει σαφέστατα γιατί δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα και έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν είμαι αρνητής απλά περιμένω τις εξελίξεις επειδή κάθε μέρα αλλάζουν και τα εμβόλια και οι μεταλλάξεις και οι νέες δόσεις.
Επί του παρόντος, είσαι ξεκάθαρα αρνητής! Ασπάζεσαι πλήρως την "επιχειρηματολογία" των αρνητών, συντάσσεσαι με κάθε δημοσιεύμα ψεκασμένου, διαστρεβλώνεις ακόμη και σοβαρές δηλώσεις και δημοσιεύματα ερμηνεύοντας τα όπως σου αρέσει, αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς! Στον εαυτό σου; Στους υπολοίπους;
-
Σε περίπτωση που δεν το έχω κάνει τότε, αν το έχω κάνει φυσικά και θα απαιτήσω να πάω.
-
Όχι στα αλήθεια ο γάτος είναι όντως γάτος. Να δεις πως κυνηγά γατες και σκούζουν τα βράδια.
Τους πετάω μανταλάκια και μου λέει σε άπταιστα νιαουρισματα...."γαμιε@@@Σαι αστικό δίποδο" -
Σε περίπτωση που δεν το έχω κάνει τότε, αν το έχω κάνει φυσικά και θα απαιτήσω να πάω.
Αν θέλεις απαντάς. Έχεις περάσει ΑΣΕΠ;
-
Ανωτάτη
Σχολή
Εκμετάλλευσης
Πατρικού εισοδήματος -
Αν θέλεις απαντάς. Έχεις περάσει ΑΣΕΠ;
Όχι, ούτε θυμάμαι πως διάλεξα αυτό το νικ.
-
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες