-
Μετά από 12 μήνες υπέροχης συμβίωσης με το Golf plus TSI και μετά από προαγωγή, πρέπει μέχρι Τρίτη να αποφασίσω για νέο auto εντελώς ελεύθερα μέσα στο πλαφόν 20000-28000.
Ανάγκες/βίτσια:
Ποιότητα κύλισης
Ποιότητα κατασκευής - λίγα προβλήματα
Επιδόσεις
Κρατήματα
Τιμή μεταπώλησης μετά σπό 2 χρόνια
Χώροι για 4 άτομα (και χώρος αποσκευών αντίστοιχος)
Ελκυστικό εσωτερικό
Διακριτική εμφάνιση
Εξοπλισμός
Ετοιμοπαράδοτο
Να χωράει στο parking = 490cm max αλλά στο όριο υπάρχει θέμαΟι επιλογές μου μετά από σύντομη έρευνα και συνοπτικά
- Jetta 1.4 GT
Στα υπέρ το γνώριμο περιβάλλον και στα κατά το ίδιο! - Skoda Oktavia 5 1.8 TSI
Στα υπέρ οι χώροι, η ποιότητα, η τιμή και οι επιδόσεις. Στα κατά το όνομα (δεν με χαλάει προσωπικά, αλλά ακόμη υπάρχει προκατάληψη όταν παρουσιάζομαι στους πελάτες) και απότομο στις ανωμαλίες. Δεν έχει ESP. - Honda Civic
Στα υπέρ η εμφάνιση (σύμφωνα με το leasing η έκδοση sport είναι και ετοιμοπαράδοτη) και το εσωτερικό. Στα κατά οι επιδόσεις, μετά το Plus οδηγώντας το στο test drive μου φάνηκε ότι 'δεν τραβάει'. Επίσης αρκετά ξερές αντιδράσεις στα σαμαράκια. - Qasqai
Δεν μου άρεσε καθόλου εσωτερικά. - Toyota Auris / Corolla 1.6
Απαράδεκτη, για την αισθητική μου, εμφάνιση. Δεν έκανα ούτε test drive! - Ford Mondeo 2.0 Ghia
Στα υπέρ οι τεράστιοι χώροι, ο εξοπλισμός, η καταπληκτική τιμή και η ποιότητα κύλισης. Στα κατά το τεράστιο μέγεθος και η συντηριτική εμφάνιση - Mazda 6.0 2.0 (νέο)
Πολύ όμορφο, πολύ καλοφτιαγμένο, καλοί χώροι, πολύ ήσυχο. Απίστευτα ακριβό (29500) και σχετικά μακρύ - Fiat Bravo 1.4 150Hp
Και αυτό πολύ όμορφο, εξαιρετική τιμή, εξαιρετική έκπτωση μέσω leasing και πολύς εξοπλισμός. Ομως ψιλοκοπανάει πίσω και οι χώροι του είναι ελάχιστοι. - Subaru Impreza 2.0
Στα υπέρ του η διακριτικότητα, η εξαιρετική κατασκευή (απίστευτο ταίριασμα πλαστικών), τα κρατήματα και φυσικά η τετρακίνηση για μετακινήσεις σε κακές συνθήκες. Στα κατά του, η αντιληπτή ποιότητα-πολυτέλεια, οι ελάχιστοι χώροι, ή έλειψη σε τασάκι-θήκες ή ότι άλλο έχει να κάνει με άνεση. - Golf Plus 1.4 TSi DSG
Στα υπέρ του το σωστό μέγεθος, οι επιδόσεις, η ποιότητα κύλισης και το σασμάν. Στα κατά ότι είναι κρίμα να μην νοιώσω ότι πήρα νέο auto!
Περιμένω προτάσεις και απόψεις
Ευχαριστώ - Jetta 1.4 GT
-
Μετά από 12 μήνες υπέροχης συμβίωσης με το Golf plus TSI και μετά από προαγωγή, πρέπει μέχρι Τρίτη να αποφασίσω για νέο auto εντελώς ελεύθερα μέσα στο πλαφόν 20000-28000.
Ανάγκες/βίτσια:
Ποιότητα κύλισης
Επιδόσεις
Κρατήματα
Ελκυστικό εσωτερικό
Διακριτική εμφάνιση
Εξοπλισμός
Ετοιμοπαράδοτο
Να χωράει στο parking = 490cm max αλλά στο όριο υπάρχει θέμαΟι επιλογές μου μετά από σύντομη έρευνα και συνοπτικά
- Jetta 1.4 GT
Στα υπέρ οι χώροι, η ποιότητα, η τιμή και οι επιδόσεις. Στα κατά το όνομα (δεν με χαλάει προσωπικά, αλλά ακόμη υπάρχει προκατάληψη όταν παρουσιάζομαι στους πελάτες) και απότομο στις ανωμαλίες. Δεν έχει ESP. - Honda Civic
Στα υπέρ η εμφάνιση (σύμφωνα με το leasing η έκδοση sport είναι και ετοιμοπαράδοτη) και το εσωτερικό. Στα κατά οι επιδόσεις, μετά το Plus οδηγώντας το στο test drive μου φάνηκε ότι 'δεν τραβάει'. Επίσης αρκετά ξερές αντιδράσεις στα σαμαράκια. - Qasqai
Απαράδεκτη, για την αισθητική μου, εμφάνιση. Δεν έκανα ούτε test drive! - Ford Mondeo 2.0 Ghia
Στα υπέρ οι τεράστιοι χώροι, ο εξοπλισμός, η καταπληκτική τιμή και η ποιότητα κύλισης. Στα κατά το τεράστιο μέγεθος και η συντηριτική εμφάνιση - Mazda 6.0 2.0 (νέο)
Πολύ όμορφο, πολύ καλοφτιαγμένο, καλοί χώροι, πολύ ήσυχο. Απίστευτα ακριβό (29500) και σχετικά μακρύ - Fiat Bravo 1.4 150Hp
Και αυτό πολύ όμορφο, εξαιρετική τιμή, εξαιρετική έκπτωση μέσω leasing και πολύς εξοπλισμός. Ομως ψιλοκοπανάει πίσω και οι χώροι του είναι ελάχιστοι. - Subaru Impreza 2.0
Στα υπέρ του η διακριτικότητα, η εξαιρετική κατασκευή (απίστευτο ταίριασμα πλαστικών), τα κρατήματα και φυσικά η τετρακίνηση για μετακινήσεις σε κακές συνθήκες. Στα κατά του, η αντιληπτή ποιότητα-πολυτέλεια, οι ελάχιστοι χώροι, ή έλειψη σε τασάκι-θήκες ή ότι άλλο έχει να κάνει με άνεση. - Golf Plus 1.4 TSi DSG
Στα υπέρ του το σωστό μέγεθος, οι επιδόσεις, η ποιότητα κύλισης και το σασμάν. Στα κατά ότι είναι κρίμα να μην νοιώσω ότι πήρα νέο auto!
Ευχαριστώ - Jetta 1.4 GT
-
Ανάγκες/βίτσια:
Ποιότητα κύλισης
Επιδόσεις
Κρατήματα
Ελκυστικό εσωτερικό
Διακριτική εμφάνιση
Εξοπλισμός
Ετοιμοπαράδοτο
- Jetta 1.4 GT
Ευχαριστώ - Jetta 1.4 GT
-
Αφού θα εμφανίζεσαι και σε πελάτες κάτι από Φάουβε πάλι. Αλλιώς Bravo.
-
Mazda 6 ή Bravo από εμένα,για να έχεις τουλάχιστον το αίσθημα της αλλαγής!
Με βάση τη στείρα λογική, Skoda Octavia 5 1.8,είναι μάλλον το καλύτερο πακέτο από όλα!
-
-
Να προτείνω Α3 1.4 Sportback;
-
Θα είναι αισθητά πιο αργό από το TSI πιστεύω...
-
Αν χωραει στο Parking η αποψη μου ειναι Μοndeo.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Θα είναι αισθητά πιο αργό από το TSI πιστεύω...Στα ίδια πάνω κάτω... Θα είναι καλύτερο σε όλα τα υπόλοιπα όμως...
-
308 1.6THP full extra
-
Golf DSG. Γιατί το παίρνεις για δουλειά και δεν εχεις χρονο να αλλαζεις ταχύτητες. Άριστο κιβώτιο, καλό αυτοκίνητο (όσο είναι στην εγγύηση). Αν υπάρχει παρτο με ηλιοροφή και δερμάτινο σαλόνι και διασκεδασε το για 2 χρονια.
-
Ναι, κάτι σε αυτόματο. Θα πηγαίνεις να δουλέψεις πιο ξεκούραστος, 'ατσαλάκωτος' θα έλεγα.
-
Από αυτά που αναφέρεις νομίζω πως το mazda είναι μονόδρομος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
308 1.6THP full extraΜην σου πω 175αρι GT κομπλέ με ηλιοροφές κτλ.
-
Aπο αυτα που αναφερεις, εγω θα πηγαινα προς σκοντα, φορντ, μαζντα.
Εφ'οσον δεν αποκλειεις εξαρχης καποια μοντελα σουβοειδη (κασκαι, φανταζομαι μιλας για το 4χ4, 2.0), μεγαλα σε μηκος (μοντεο) και λιγακι ακριβα (μαζντα), εγω θα κοιταζα και το outlander. Τα επιπλεον αρνητικα του (τελη και καταναλωση) φανταζομαι δεν σε ενδιαφερουν μιας και ειναι εταιρικο αυτοκινητο.
Επισης θα κοιταζα και αυτο:
Passat Limousine 1.8 TSI 160PS Sportline 25.760 €
Passat Limousine 1.8 TSI 160PS Sportline Tiptronic 28.200 € -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
308 1.6THP full extra
Μην σου πω 175αρι GT κομπλέ με ηλιοροφές κτλ.
Τι λέτε ρε; 25 χιλιάρικα (τουλάχιστον) για 308???
-
Ναι ρε παιδια, too much
Το Passat με τον 1.8 ακουγεται εξαιρετικη προταση, οπως και το Mazda -
[quote='pro']Aπο αυτα που αναφερεις, εγω θα πηγαινα προς σκοντα, φορντ, μαζντα.
Εφ'οσον δεν αποκλειεις εξαρχης καποια μοντελα σουβοειδη (κασκαι, φανταζομαι μιλας για το 4χ4, 2.0), μεγαλα σε μηκος (μοντεο) και λιγακι ακριβα (μαζντα), εγω θα κοιταζα και το outlander. Τα επιπλεον αρνητικα του (τελη και καταναλωση) φανταζομαι δεν σε ενδιαφερουν μιας και ειναι εταιρικο αυτοκινητο.
Επισης θα κοιταζα και αυτο:
Passat Limousine 1.8 TSI 160PS Sportline 25.760 -
Mazda 6 2.0
Επιλογή στα 20000-28000