Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Βενζίνη ώρα μηδέν!
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Βενζίνη ώρα μηδέν!
    • 1
    • 2
    • 40
    • 41
    • 42
    • 43
    • 44
    • 518
    • 519
    • 42 / 519
    Περί αυτοκίνησης
    597
    10380
    27452
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      coyote last edited by

      Ο χρήστης Spike έγραψε:
      Με ένα 1,06 γέμισα χτες απλή ΕΚΟ 95.

      Οσο γέμιζα μου έλεγε το παληκάρι με την μάνικα ότι είμαι ο πρώτος εδώ και 1 εβδομάδα που φουλάρω. Ολοι 10ευρα βάζουν μου έλεγε.

      υπερβολικό... και ταξίδι πως πάνε? ή δεν πάνε?

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • H
        highfidelity last edited by

        Για την Silk Oil της Πάτρας να πω κι εγώ κάτι που είχα παρατηρήσει παλαιότερα που έβαζα από εκεί (πανε χρόνια τώρα βέβαια...).
        Στο τουτού που είχα τότε, έπεφτε πάντα η φθηνότερη βενζίνη, ενώ πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ. Εβαζα στην Πάτρα στο Ε.Π Θωμάς (all time classic ...) στην Silk Oil πιο σπάνια, κυρίως καλοκαίρια που γύριζα από μπάνιο!
        Η Silk Oil είχε μια παράξενη μυρωδιά, δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου βέβαια... Πρόβλημα δεν είχα ποτέ το ξαναλέω, αλλά η μυρωδιά μου έκανε εντύπωση...
        Υποψιαζόμουν αρωματικους υδρογονάνθρακες, τολουόλιο, βενζόλιο κλπ καθώς αυτό μου θύμιζε η μυρωδια...
        Θα έλεγα πως σε παλιά αυτοκίνητα, βάλτε άφοβα, τι είχατε τι χάσατε, ειδικά εσύ aserf, τα μοτέρ σαν το δικό σου είναι περίπου αλεξίσφαιρα, δύσκολα θα πάθει το παραμικρό ακόμη κι αν νοθεύεται με κάτι τέτοιο. Επίσης, η λειτουργία του κινητήρα δεν θα χαλάσει με τέτοια πρόσθετα, μάλλον καλύτερη απόδοση θα έχει, βέβαια δεν ξέρω αν μακροπρόθεσμα έχει πρόβλημα κάποιο μπεκ ή δεν ξέρω τι άλλο... Πάντως, εγώ θα συνέχιζα να βάζω. Στην τελική και οι ακριβότεροι δεν σημαίνει πως δεν κλέβουν ή δεν νοθεύουν, τουλάχιστον στους φθηνούς πληρώνεις εξαρχής λιγότερα!

        Θεωρώ τρελή σπατάλη την 'επώνυμη' βενζίνη, σε νορμάλ αυτοκίνητα. Μόνον αν μου την πληρώνει άλλος, θα έβαζα κάτι τέτοιο, (αλλά συνήθως γράφουν πάνω στο τιμολόγιο τι ακριβώς έβαλαν και πιθανόν να μην αρέσει καθόλου σ' αυτόν που πληρώνει ... ).

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • L
          leonp last edited by

          Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
          τολουόλιο

          Τη σούπερ αμόλυβδη νοθεύουν μ' αυτό (δεν έχει φόρο). Αν μαυρίζει τα μπουζί η σούπερ αμόλυβδη, ξέρεις τι έβαλαν.

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • D
            di0 last edited by

            Στην Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, πριν την Αγ. Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, έχει μια Shell η οποία το Σάββατο είχε τιμή απλής αμόλυβδης 1.199!!!! και ο φίλος μου που είμασταν μαζί και έβαλε βενζίνη εκεί μου είπε ότι είναι συνεχώς γεμάτο, γιατί είναι η μόνη Shell στην περιοχή (κάτι τέτοιο κατάλαβα). Αυτός βάζει εκεί για τους πόντους ανεπίδεκτος! (και απαράδεκτος επίσης )

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • G
              gti_ last edited by

              Ο χρήστης Spike έγραψε:
              Με ένα 1,06 γέμισα χτες απλή ΕΚΟ 95.

              Οσο γέμιζα μου έλεγε το παληκάρι με την μάνικα ότι είμαι ο πρώτος εδώ και 1 εβδομάδα που φουλάρω. Ολοι 10ευρα βάζουν μου έλεγε.

              Πλέον βάζεις βενζίνη και νιώθεις ότι παίζεις στο χρηματιστήριο. Να τα παίξω όλα για όλα(=φουλάρω) τώρα στην ιδέα ότι η βενζίνη θα ανέβει αύριο μεθαύριο ή να κινηθώ συντηρητικά(=γέμισμα 10-15 ευρώ) ελπίζοντας ότι η τιμή τις επόμενες ημέρες θα πέσει;

              Κι εγώ σχεδόν πάντα φουλάρω. Απεχθάνομαι τις συχνές επισκέψεις στα βενζινάδικα.
              Γέμισμα 5-10 ευρώ μόνο όταν αναγκάζομαι να βάλω σε άγνωστο(σ'εμένα) βενζινάδικο ίσα ίσα για να μην μείνει το αυτοκίνητο.

              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • S
                spiros last edited by

                σημερα γεμισα με 95αρα 1,05

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • S
                  spike last edited by

                  Ο χρήστης GTI_ έγραψε:

                  Πλέον βάζεις βενζίνη και νιώθεις ότι παίζεις στο χρηματιστήριο. Να τα παίξω όλα για όλα(=φουλάρω) τώρα στην ιδέα ότι η βενζίνη θα ανέβει αύριο μεθαύριο ή να κινηθώ συντηρητικά(=γέμισμα 10-15 ευρώ) ελπίζοντας ότι η τιμή τις επόμενες ημέρες θα πέσει;

                  πικρή αλήθεια...

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • F
                    funkyreverend last edited by

                    Ξανά κάτω από 1 ευρώ μετά από μέρες!

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • S
                      stavrosg last edited by

                      Εδώ έχει μήνες να πέσει κάτω από 1...

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • A
                        aserf last edited by

                        Ο χρήστης Spike έγραψε:
                        Οσο γέμιζα μου έλεγε το παληκάρι με την μάνικα ότι είμαι ο πρώτος εδώ και 1 εβδομάδα που φουλάρω. Ολοι 10ευρα βάζουν μου έλεγε.

                        Προ ημερών πήγα να βάλω βενζίνη και όπως πάντα τους είπα να το γεμίσουν. Πρώτο περίεργο κοίταγμα από το βενζινά
                        Ο μετρητής γυρίζει, γυρίζει, γυρίζει... δεύτερο περίεργο κοίταγμα από το βενζινά, ο οποίος φάνηκε να απορεί που ήθελε και άλλο.
                        Τελικά σταματάει στα 48 λίτρα (σε 55άρι ντεπόζιτο μαζί με τα 5-8 λίτρα της 'ρεζέρβας')... τρίτο περίεργο κοίταγμα από το βενζινά, συνοδευόμενο από το σχόλιο 'Πρέπει να κυκλοφορούσες με τις αναθυμιάσεις'.

                        Του απάντησα ότι έχω βάλει και περισσότερο άλλη φορά, πλήρωσα και έφυγα.

                        Φαίνεται ότι δε συνηθίζεται να βάζουν τόση βενζίνη σε αυτοκίνητα αυτού του μεγέθους, αλλιώς φαντάσου πώς θα αντιδρούσαν αν πήγαινε κάποιο Land Cruiser και ο ιδιοκτήτης τους έλεγε 'Γεμίστε το', ήτοι max 100 λίτρα

                        Το να βάλω 10-20

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • S
                          spike last edited by

                          [quote='aserf']

                          Το να βάλω 10-20

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • A
                            ak20 last edited by

                            Τις προάλλες μου ηρθε αυτο το e-mail και μιας και βρήκα σχετικό θέμα το παραθέτω εδώ:

                            '' *ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
                            Από την ομάδα του Beppe Grillo ξεκινάει μία καινούρια πρωτοβουλία……(η προηγούμενη ήταν για το κόστος των επαναφορτιζόμενων τηλεφωνικών καρτών…….με καταπληκτικά αποτελέσματα !!!!!!!!!!) η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα…!!!
                            ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?
                            Και στην περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, σε παρακαλούμε να προωθήσεις το μήνυμα σε φίλους σου.
                            Βενζίνη στη μισή τιμή? Ας κάνουμε κάτι.
                            Μάθαμε για μία κοινή ενέργεια που μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου.
                            Ακούμε τον τελευταίο καιρό ότι η βενζίνη θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα φτάσει έως 1,50 ευρώ το λίτρο.
                            ΜΑΖΙ μπορούμε να μειώσουμε την τιμή κινούμενοι μαζί με εξυπνάδα και αλληλεγγύη.
                            Μα πως?
                            Το σύνθημα είναι: «Χτυπήστε το πορτοφόλι των εταιρειών βενζίνης και αφήστε τους μόνους τους».
                            Σκεφτήκαμε να ορίσουμε μία συγκεκριμένη μέρα που δεν θα αγοράζαμε βενζίνη, πράγμα που έκανε τις εταιρείες να γελάσουν, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τα ρεζερβουάρ θα ήταν γεμάτα από την προηγούμενη ημέρα.
                            Η επόμενη σκέψη δεν νομίζω να τους κάνει να γελάσουν τόσο..!
                            Οι ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών και ο OPEC μας έκανε να πιστέψουμε ότι η τιμή του 0,95 και 1 ευρώ για κάθε λίτρο είναι μία καλή τιμή, μα εμείς θα τους πείσουμε ότι υπάρχουν και τιμές πιο λογικές.
                            Οι καταναλωτές μπορούνε να επηρεάσουν σημαντικά τις πολιτικές των εταιρειών:
                            Πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε.
                            Η πρόταση είναι να μην καταναλώσουμε βενζίνη από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου την SHELL και την ESSO μέχρι το τέλος του χρόνου, που ούτως ή άλλως είναι μία εταιρεία.
                            Εάν δεν πουλήσουν καθόλου βενζίνη (ή πουλήσουν πολύ λιγότερη) θα αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές.
                            Και όταν αυτές οι δύο εταιρείες μειώσουν τις τιμές οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούν.
                            Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε εκατομμύρια οι ΟΧΙ πελάτες της SHELL και της ESSO σε όλο τον κόσμο.
                            Αυτό το μήνυμα προέρχεται από την Γαλλία και στάλθηκε από περίπου τριάντα άτομα, αν αυτοί το προωθήσουν σε δέκα φίλους αμέσως γίνονται τριακόσια και αν αυτοί κάνουν το ίδιο θα γίνουν τρεις χιλιάδες, κ.ο.κ.
                            Αν κινηθούμε γρήγορα θα καταφέρουμε να φτάσουμε αριθμούς πολύ μεγάλους και ικανοποιητικούς, γι’ αυτό στείλε το μήνυμα σε δέκα φίλους σου ζητώντας τους να το προωθήσουν με τον ίδιο τρόπο.
                            Κάνοντας το αυτό, το βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, δεν είναι έτσι?
                            Ποιος ενδιαφέρεται για τα κουπόνια και τα μικρό δωράκια που κατά καιρούς μας κάνουν αυτές οι εταιρείες?

                            Κουράγιο, ας κινηθούμε!!! * ''

                            Σχολιάστε....

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • K
                              kavoyras last edited by

                              [quote='aserf']Προ ημερών πήγα να βάλω βενζίνη και όπως πάντα τους είπα να το γεμίσουν. Πρώτο περίεργο κοίταγμα από το βενζινά
                              Ο μετρητής γυρίζει, γυρίζει, γυρίζει... δεύτερο περίεργο κοίταγμα από το βενζινά, ο οποίος φάνηκε να απορεί που ήθελε και άλλο.
                              Τελικά σταματάει στα 48 λίτρα (σε 55άρι ντεπόζιτο μαζί με τα 5-8 λίτρα της 'ρεζέρβας')... τρίτο περίεργο κοίταγμα από το βενζινά, συνοδευόμενο από το σχόλιο 'Πρέπει να κυκλοφορούσες με τις αναθυμιάσεις'.

                              Του απάντησα ότι έχω βάλει και περισσότερο άλλη φορά, πλήρωσα και έφυγα.

                              Φαίνεται ότι δε συνηθίζεται να βάζουν τόση βενζίνη σε αυτοκίνητα αυτού του μεγέθους, αλλιώς φαντάσου πώς θα αντιδρούσαν αν πήγαινε κάποιο Land Cruiser και ο ιδιοκτήτης τους έλεγε 'Γεμίστε το', ήτοι max 100 λίτρα

                              Το να βάλω 10-20

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • M
                                mirage last edited by

                                Ο χρήστης ak20 έγραψε:
                                Τις προάλλες μου ηρθε αυτο το e-mail και μιας και βρήκα σχετικό θέμα το παραθέτω εδώ:

                                '' *ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
                                Από την ομάδα του Beppe Grillo ξεκινάει μία καινούρια πρωτοβουλία……(η προηγούμενη ήταν για το κόστος των επαναφορτιζόμενων τηλεφωνικών καρτών…….με καταπληκτικά αποτελέσματα !!!!!!!!!!) η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα…!!!
                                ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?
                                Και στην περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, σε παρακαλούμε να προωθήσεις το μήνυμα σε φίλους σου.
                                Βενζίνη στη μισή τιμή? Ας κάνουμε κάτι.
                                Μάθαμε για μία κοινή ενέργεια που μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου.
                                Ακούμε τον τελευταίο καιρό ότι η βενζίνη θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα φτάσει έως 1,50 ευρώ το λίτρο.
                                ΜΑΖΙ μπορούμε να μειώσουμε την τιμή κινούμενοι μαζί με εξυπνάδα και αλληλεγγύη.
                                Μα πως?
                                Το σύνθημα είναι: «Χτυπήστε το πορτοφόλι των εταιρειών βενζίνης και αφήστε τους μόνους τους».
                                Σκεφτήκαμε να ορίσουμε μία συγκεκριμένη μέρα που δεν θα αγοράζαμε βενζίνη, πράγμα που έκανε τις εταιρείες να γελάσουν, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τα ρεζερβουάρ θα ήταν γεμάτα από την προηγούμενη ημέρα.
                                Η επόμενη σκέψη δεν νομίζω να τους κάνει να γελάσουν τόσο..!
                                Οι ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών και ο OPEC μας έκανε να πιστέψουμε ότι η τιμή του 0,95 και 1 ευρώ για κάθε λίτρο είναι μία καλή τιμή, μα εμείς θα τους πείσουμε ότι υπάρχουν και τιμές πιο λογικές.
                                Οι καταναλωτές μπορούνε να επηρεάσουν σημαντικά τις πολιτικές των εταιρειών:
                                Πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε.
                                Η πρόταση είναι να μην καταναλώσουμε βενζίνη από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου την SHELL και την ESSO μέχρι το τέλος του χρόνου, που ούτως ή άλλως είναι μία εταιρεία.
                                Εάν δεν πουλήσουν καθόλου βενζίνη (ή πουλήσουν πολύ λιγότερη) θα αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές.
                                Και όταν αυτές οι δύο εταιρείες μειώσουν τις τιμές οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούν.
                                Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε εκατομμύρια οι ΟΧΙ πελάτες της SHELL και της ESSO σε όλο τον κόσμο.
                                Αυτό το μήνυμα προέρχεται από την Γαλλία και στάλθηκε από περίπου τριάντα άτομα, αν αυτοί το προωθήσουν σε δέκα φίλους αμέσως γίνονται τριακόσια και αν αυτοί κάνουν το ίδιο θα γίνουν τρεις χιλιάδες, κ.ο.κ.
                                Αν κινηθούμε γρήγορα θα καταφέρουμε να φτάσουμε αριθμούς πολύ μεγάλους και ικανοποιητικούς, γι’ αυτό στείλε το μήνυμα σε δέκα φίλους σου ζητώντας τους να το προωθήσουν με τον ίδιο τρόπο.
                                Κάνοντας το αυτό, το βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, δεν είναι έτσι?
                                Ποιος ενδιαφέρεται για τα κουπόνια και τα μικρό δωράκια που κατά καιρούς μας κάνουν αυτές οι εταιρείες?

                                Κουράγιο, ας κινηθούμε!!! * ''

                                Σχολιάστε....

                                Κυκλοφορεί ακόμα αυτό.Nice

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • K
                                  kavoyras last edited by

                                  Ο χρήστης mirage έγραψε:

                                  Τις προάλλες μου ηρθε αυτο το e-mail και μιας και βρήκα σχετικό θέμα το παραθέτω εδώ:

                                  '' *ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
                                  Από την ομάδα του Beppe Grillo ξεκινάει μία καινούρια πρωτοβουλία……(η προηγούμενη ήταν για το κόστος των επαναφορτιζόμενων τηλεφωνικών καρτών…….με καταπληκτικά αποτελέσματα !!!!!!!!!!) η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα…!!!
                                  ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?
                                  Και στην περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, σε παρακαλούμε να προωθήσεις το μήνυμα σε φίλους σου.
                                  Βενζίνη στη μισή τιμή? Ας κάνουμε κάτι.
                                  Μάθαμε για μία κοινή ενέργεια που μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου.
                                  Ακούμε τον τελευταίο καιρό ότι η βενζίνη θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα φτάσει έως 1,50 ευρώ το λίτρο.
                                  ΜΑΖΙ μπορούμε να μειώσουμε την τιμή κινούμενοι μαζί με εξυπνάδα και αλληλεγγύη.
                                  Μα πως?
                                  Το σύνθημα είναι: «Χτυπήστε το πορτοφόλι των εταιρειών βενζίνης και αφήστε τους μόνους τους».
                                  Σκεφτήκαμε να ορίσουμε μία συγκεκριμένη μέρα που δεν θα αγοράζαμε βενζίνη, πράγμα που έκανε τις εταιρείες να γελάσουν, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τα ρεζερβουάρ θα ήταν γεμάτα από την προηγούμενη ημέρα.
                                  Η επόμενη σκέψη δεν νομίζω να τους κάνει να γελάσουν τόσο..!
                                  Οι ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών και ο OPEC μας έκανε να πιστέψουμε ότι η τιμή του 0,95 και 1 ευρώ για κάθε λίτρο είναι μία καλή τιμή, μα εμείς θα τους πείσουμε ότι υπάρχουν και τιμές πιο λογικές.
                                  Οι καταναλωτές μπορούνε να επηρεάσουν σημαντικά τις πολιτικές των εταιρειών:
                                  Πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε.
                                  Η πρόταση είναι να μην καταναλώσουμε βενζίνη από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου την SHELL και την ESSO μέχρι το τέλος του χρόνου, που ούτως ή άλλως είναι μία εταιρεία.
                                  Εάν δεν πουλήσουν καθόλου βενζίνη (ή πουλήσουν πολύ λιγότερη) θα αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές.
                                  Και όταν αυτές οι δύο εταιρείες μειώσουν τις τιμές οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούν.
                                  Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε εκατομμύρια οι ΟΧΙ πελάτες της SHELL και της ESSO σε όλο τον κόσμο.
                                  Αυτό το μήνυμα προέρχεται από την Γαλλία και στάλθηκε από περίπου τριάντα άτομα, αν αυτοί το προωθήσουν σε δέκα φίλους αμέσως γίνονται τριακόσια και αν αυτοί κάνουν το ίδιο θα γίνουν τρεις χιλιάδες, κ.ο.κ.
                                  Αν κινηθούμε γρήγορα θα καταφέρουμε να φτάσουμε αριθμούς πολύ μεγάλους και ικανοποιητικούς, γι’ αυτό στείλε το μήνυμα σε δέκα φίλους σου ζητώντας τους να το προωθήσουν με τον ίδιο τρόπο.
                                  Κάνοντας το αυτό, το βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, δεν είναι έτσι?
                                  Ποιος ενδιαφέρεται για τα κουπόνια και τα μικρό δωράκια που κατά καιρούς μας κάνουν αυτές οι εταιρείες?

                                  Κουράγιο, ας κινηθούμε!!! * ''

                                  Σχολιάστε....

                                  Κυκλοφορεί ακόμα αυτό.Nice

                                  Μόλις το έκανα copy-paste και θα το στείλω σε όλους του γνωστούς στο mail μου.Πιστεύω ότι αξίζει έστω η προσπάθεια.

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • P
                                    phaethon last edited by

                                    Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι σκέτη κοροϊδία.

                                    Τη στιγμή αυτή το ευρώ με το δολλάριο έχουν μια ισοτιμία σχεδόν 1.48.
                                    Το βαρέλι κοστίζει π.χ. 85 δολλάρια=57.43 ευρώ (δεν ξέρω πόσο ακριβώς έχει τώρα, αλλά πρόσφατα κάποια στιγμή είχε τόσο)

                                    Πριν κάποια χρονάκια (2 ίσως) είχαμε 60 δολλάρια το βαρέλλι, αλλά ισοτιμία περίπου 1.1. Δηλαδή 54.5 ευρώ.

                                    Με ΠΟΛΥ μεγάλη πιθανότητα η αξία του πετρελαίου σήμερα σε ευρώ δεν έχει ξεπεράσει σε σοβαρά επίπεδα την τιμή του όταν η βενζίνη είχε 0.7 ευρώ/λίτρο...

                                    Πραγματικά σιχαμένη κάστα, σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις κάθε φορά.

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • A
                                      arrowsfa1 last edited by

                                      Πέτυχα πρατήριο Ελίν να πουλάει το Diesel 4 λεπτά ακριβότερα από την 95άρα αμόλυβδη.

                                      Ω καιροί, ω ήθη!

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • B
                                        bebes last edited by

                                        Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
                                        πουλάει το Diesel 4 λεπτά **ακριβότερα **από την 95άρα αμόλυβδη.

                                        Ποιό σου φάνηκε περίεργο;
                                        Το '4 λεπτά' ή το ακριβότερο Diesel;
                                        Δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε, και τίποτα δεν πρέπει να μας φαίνεται περίεργο

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • N
                                          nickolas last edited by

                                          Nομίζω 'φυσιολογικά' το diesel είναι 1-2 λεπτά ακριβότερο από τη βενζίνη γιατί είναι ακριβότερο ως καύσιμο στην παραγωγή του.
                                          4 λεπτά διαφορά βέβαια δε δικαιολογούνται πλήρως.

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • D
                                            drdino last edited by

                                            Στην ευρώπη πάντως εδώ και αρκετό καιρό είναι ακριβότερο το ντίζελ.

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 518
                                            • 519
                                            • 42 / 519
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr