-
Το λέω για όσους περιμένουν το youtube.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το λέω για όσους περιμένουν το youtube.Α..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως παιδιά, τα torrents του top gear κατεβαίνουν ΠΟΛΥ γρήγορα πλέον. Θα πρότεινα να τα κατεβάζετε και να τα βλέπετε και μετά σβήνετέ τα. Μιλάμε, παίρνει από ένα 20λεπτο μέχρι μια ώρα να κατέβει το επεισόδιο. Σχεδόν τίποτα δηλαδή.+1
Τα τορρεντς που βαζω στο μπλογκ τα παιρνω απο το finalgear.com
Μεσα σε 20~30 λεπτα συνηθως το χω κατεβασει -
Εντάξει μην τα σβήνετε και αμέσως. Αφήστε τουλάχιστον το break - even point.
Το επισόδιο ήταν πολύ καλό και σίγουρα καλύτερο από τις βάρκες. Ο κοντός με το ποδήλατο κατάφερε να κερδίσει το speed boat των 50Κ+ ευρώ του Clarkson, τα ΜΜΜ με τον Sting και την GL του May στο άτυπο αγώνα από την μία άκρη στην άλλη του Λονδίνου. Πάντως αν ήταν να επιλέξω κάποιον τρόπο να κινηθώ ο Τάμεσης είναι φανταστικός.
Η συνέντευξη είχε πλάκα αλλά ήταν κονσέρβα και αναμενόμενος ο χρόνος από ένα άνθρωπο που έχει Lambo για προσωπικές μετακινήσεις και είναι fun της οδήγησης. Το πιο εντυπωσιακό ήταν 'Going to bed with Naomi and discovering that she's a Lesbian' (για το πόσο χρηστικό είναι, να έχεις ένα υπεραυτοκίνητο που πάει με 320 στους δρόμους του Λονδίνου που κινείσαι με 20 χιλιόμετρα την ώρα).
Στην ψιλοκουβεντούλα το τρίο αποκάλυψε μία λαμογιά εν εξελίξει στο Λονδίνο για να μην πληρώνουν τα διόδια κάποιοι..... Αυτό θα ήθελα να το δω έστω μία φορά στην Κρατική Τηλεόραση (να αποκαλυφθεί κάποιο από τα παραθυράκια που κάποιοι εκμεταλεύονται) και ας πεθάνω.....
-
Ρε παιδιά με τί συνδεση το κατεβάζετε σε 20 λεπτα????
Εγω έχω 1MBit και κανει κανα 8ωρο -
ε όχι κ 8ωρο...και εγώ 1 μβιτ έχω...
1 ωρίτσα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στην ψιλοκουβεντούλα το τρίο αποκάλυψε μία λαμογιά εν εξελίξει στο Λονδίνο για να μην πληρώνουν τα διόδια κάποιοι..... Αυτό θα ήθελα να το δω έστω μία φορά στην Κρατική Τηλεόραση (να αποκαλυφθεί κάποιο από τα παραθυράκια που κάποιοι εκμεταλεύονται) και ας πεθάνω.....
Το χουν ανακαλυψει και το εχουν δημοσιευσει.
Κατα πασα πιθανοτιτα οπως κ εγω καπου το διαβασαν και το ανεφεραν.
Παντως εγω πιστυω πως πισω απο την απατη κρυβεται Ελληναρας.....Ρε παιδιά με τί συνδεση το κατεβάζετε σε 20 λεπτα????
Εγω έχω 1MBit και κανει κανα 8ωροΕγω εχω Τελλας.... Δεν ξερω τι ταχυτητα μου δινουν....
-
Σήμερα στον Σκάι είχε το επισόδειο με την ανοιχτή Gallardo και τον Stig να πηγαίνει πίσω από τα σίδερα και βέβαια τα 3 γρήγορα MPV.
Ειδικα το κομμάτι του Clarkson είναι ποίημα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σήμερα στον Σκάι είχε το επισόδειο με την ανοιχτή Gallardo και τον Stig να πηγαίνει πίσω από τα σίδερα και βέβαια τα 3 γρήγορα MPV.Ειδικα το κομμάτι του Clarkson είναι ποίημα.
Ναι... Το πετσοκοψανε!!!
Λες και η εκπομπη δεν εχει παρουσειαστες! -
ειδα το αφρικανικο....φο-βε-ρο!
-
Supercar showdown
Ειδικά με το Lamborghini cocktail πέθανα στα γέλια!
(ξανάρχισε βέβαια το θάψιμο των 911 και GT3 κιόλας ο βέβυλος, καλά που παραδέχεται αμέσως μετά ότι είναι βλάκας ) -
Ειδα σε καναλι - δεν θυμαμαι γμτ μου ποιο - κάμερα μεσα σε 'Λαμπο' με το κοντερ στα 340.
ΛΙΠΟΘΥΜΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Πρεπει να ηταν ή στο 'ΣΚΑΪ ή στο Traction του Μεγκα
-
http://www.youtube.com/watch?v=Wlwtxi1N ... re=related
Δηλαδη τον συνελαβαν πραγματικα(στο επεισοδιο το τελευταιο)?
-
Exei TOP GEAR σημερα??
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Exei TOP GEAR σημερα?? -
-
Να υποθεσω οτι εχει??
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα σε καναλι - δεν θυμαμαι γμτ μου ποιο - κάμερα μεσα σε 'Λαμπο' με το κοντερ στα 340.ΛΙΠΟΘΥΜΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Πρεπει να ηταν ή στο 'ΣΚΑΪ ή στο Traction του Μεγκα
TRACTION..!!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Να υποθεσω οτι εχει??Η φωτογραφια ειναι απο τα σημερινα γυρισματα.
-
Σε 10 λεπτα.
http://www.bbc.co.uk/topgear/show/nextepisode.shtmlΝομιζω εχουν βαλει στο ματι τα caravans.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion