Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ After
Οπως εχουμε ξαναπει, δεν ειπε κανεις να μην περνατε αναμεσα απο αυτοκινητα. Απλως να καταλαβαιτε οτι δεν ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας, αλλα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ μας προς τα εσας.
αρα με την ιδια λογικη ουτε σενα ειναι δικαιωμα σου αν ειμαι αριστερη πηγαινοντας ακριβως με το οριο και εσυ θες να πας πιο γρηγορα (= απαγορευεται!) και αναβοσβηνεις φωτα κλπ. ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου, ΑΜΑ γουσταρω σ'αφηνω.
δεν ειπε κανεις να μην πας πιο γρηγορα, αλλα ειναι παραχωρηση μου (αμα γουσταρω φυσικα)...
α) δεν το απαιτειτε, αν δεν χωρατε απο καπου ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. Δεν θα παθετε τιποτα αμα χασετε και 30 δευτερολεπτα επειδη καποιος ξεμεινε αναμεσα στις δυο λωριδες επειδη σταματησε η κινηση οταν πηγε να αλλαξει λωριδα.
δεν υπαρχει απαιτω. αν χωραω θα περασω απ'οπου χωραω. αν δεν χωραω θα περιμενω. μονο οι ηλιθιοι απαιτουν απο καποιον που πηγε να αλλαξει λωριδα μεσα στην κινηση να κανει στην ακρη.
β) Δεν περνατε με το ετσι θελω απο καπου που ισα-ισα χωρατε (ή ακομα χειροτερα ΔΕΝ χωρατε.
απ'οπου χωραω (εστω κ ισα ισα) θα περασω. το ετσι θελω δεν το καταλαβα: ειναι απλο: χωραω; θα περασω. δεν χωραω; δεν θα περασω
και απο κει κ περα αναλαμβανω τις ευθυνες μου (αν φταιω) οπως πρεπει να κανει ο καθενας που μπορει να κανει κατι παρανομο
γ) ΔΕΝ φωναζετε αμα σας κλεισει καποιος κατα λαθος.
δεν το'χω κανει ποτε και ουτε θα το κανω
δ) Φωναζετε 'να σας προσεχουν τα αυτοκινητα'. Προσπαθειστε να καταλαβαιτε οτι πολλες φορες ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ απο μονοι σας με τον τροπο που οδηγατε
σωστος
ε) Οταν πατε να καντε κατι απιθανο και ινδιανικο με την λογικη 'θα κανει ακρη με το ζορι για να μην με πατησει', να ειστε ετοιμοι να σας πατησουν...
και ξανα σωστος.. οδηγω μηχανη (ειδικα ινδιανικα) = παιρνω τα ρισκα μου.
... απαγορευεται (γενικως κ αοριστως)...
εχω παρατηρησει οτι ερμηνευεις το νομο κατα βουληση κ οποτε σε συμφερει μονο αναφερεσαι σ'αυτον. οταν δεν σε συμφερει πρεπει να επικρατει για σενα η 'λογικη' (σου ισως ; ) κ ο νομος δεν μπορει να ειναι απολυτος κλπ κλπ. ειμαι λαθος;
**ΟΤΑΝ και ΑΝ επιτραπεί η 'διήθηση' τότε τα ξαναλέμε. **
Μέχρι τότε στη σειρά (Και ας γίνει η κίνηση πιο χάλια απ΄ότι είναι τώρα.
γιατι μεχρι τοτε στη σειρα;
επειδη ειναι παρανομο κ οταν γινει νομιμο δεν θα σε πειραζει;
ειναι νομικης φυσεως το προβλημα σου;
εσυ δηλαδη εισαι καθολα νομιμος; τηρεις ολα τα ορια ανεξαιρετως, κλπ κλπ;
συγνωμη αλλα αυτο που λες μου κανει λιγο υποκρισια, ισως δεν καταλαβα καλα βεβαια
απαιτεις απολυτη εφαρμογη του νομου (απο τους 2κυκλιστες), απο την αλλη ομως ειναι βεβαιο οτι εσυ προσωπικα δεν εφαρμοζεις πιστα τον ΚΟΚ.
βασικα για να μην το κουραζουμε:
ειναι πιο απλα τα πραγματα, δεν χρειαζεται να ψαχνετε φτηνες δικαιολογιες.
τα 2τροχα σας τη σπανε. κ μενα θα μου την εσπαγαν στη θεση σας. κ τωρα μου τη σπανε πολλα πραγματα, τα φορτηγα, μπλα μπλα.
επειδη ομως δεν κοροϊδευω τον εαυτο μου, οταν μπροστα μου ειναι ενα suv (τα οποια δεν συμπαθω για χ,ψ λογους που δεν ειναι της παρουσης, δεν λεω 'κοιτα το μαλακα τον καραπαρανομο, παταει διαχωριστικη γραμμη'. δεν χρειαζομαι δικαιολογιες. λεω απλα 'ενα σιχαμενο suv και ενας σιχαμενος οδηγος του ειναι μπροστα μου'
καντε το κ σεις. δειξτε ειλικρινεια. θα νιωσετε καλυτερα