-
Ξέρεις τι να τους κάνουν στη φυλακή...
Να δεις αντριλίκι! -
Κρητικομπατσοι και κρητικομπραβοι. Και γαμω τους συνδυασμους...
-
Την κοκκινοφουντα ξεχασες!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
αυτή η μαλακία με τους μονούς και τους ζυγούς μήνες ποτέ μου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει...
και καλά ότι είναι στενός ο δρόμος και να μην είναι συνέχεια στη πόρτα σου παρκαρισμένα, να πηγαίνουν και απέναντι.
Δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλη χώρα....Καλύτερα να αναρωτηθούμε σε ποιες 'πολιτισμένες' χώρες υπάρχουν πεζοδρόμια 40 cm, δρόμοι πλάτους 3,5 μέτρων, απουσία ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ παρκιγκ κ.λπ. κλπ.
-
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Κι όμως...το Corolla είναι παρκαρισμένο!!!έλεος...
Μα και εσυ γιατι δεν το βοηθαγες με μια νταλικα να παρκαρει καλυτερα?
-
Πηγαινοντας χθες για Τριανδρια στην διασταυρωση της 3ης Σεπτεμβριου με Αγιου Δημητριου στο φαναρι ηταν ενας τυπος και επαιζε με κορινες(τσιρκο φαση)
Σημερα στο φαναρι Εγνατια-Αριστοτελους ενας 'παππους' με Dio να φοραει κρανος με λοφιο το οποιο εγραφε γυρω γυρω Απολλων Κατι παρομοιο ειχα πετυχει και τις προαλλες αλλα αντι για λοφιο ειχε κολλημενο πανω στο κρανος ενα ινδιανικο φτερο
-
Άντε και την μ@λ@κί@ την έκανε και πάρκαρε σε πεζοδρόμιο.
Με ποιά λογική όμως ήθελε το πίσω μέρος πιο ψηλά? -
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Με ποιά λογική όμως ήθελε το πίσω μέρος πιο ψηλά?Λες να αλλαζε λαδια μονος του?
-
-
Για να μη κυλίσει πίσω.
-
Τον πονά η μέση του και δεν μπορεί να βγεί και να μπει σε τόσο χαμηλό αυτοκίνητο.
-
Εκάνε κατεβασιά λόγω μπόρας και σφήνωσαν τα οικοδομικά υλικά εν τάξει κάτω απο το αυτοκίνητο,
Στο σπίτι στο φόντο, φαίνεται να έχει χτιστεί ο ημιυπαίθριος και να έχει τρυπηθεί η κολώνα για αν βγεί ο εξαερισμός του απορροφητήρα ή κάνω λάθος ;;
-
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Με ποιά λογική όμως ήθελε το πίσω μέρος πιο ψηλά?'Σας εχω γραμμενο στον Haldex μου μαλακες πεζοι'...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Κι όμως...το Corolla είναι παρκαρισμένο!!!http://img34.picoodle.com/img/img34/9/1 ... bf47ba.jpg
έλεος...
Αυτό δεν είναι κούμ καπί στα Χανιά?
-
Γιατί από την δεξιά πλευρά του αμαξιού μάλλον είναι ψηλότερα και αναγκαστικά έκανε την υποτυπώδη ράμπα αυτήν ώστε να είναι το αμάξι ευθεία.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'Σας εχω γραμμενο στον Haldex μου μαλακες πεζοι'...
Και όμως κάνεις λάθος.
Ο drdino έχει δίκιο.
Έχει το μισό πάνω στο σκαλί και το υπόλοιπο στη ράμπα.Και ερωτώ: Γιατί;
Και απαντώ ο ίδιος: Διότι
α) Σέβεται το συνάνθρωπό του,
β) Αναγνωρίζει τα δικαιώματα τω πεζών,
γ) Προστατεύει απο πιθανό ατύχημα,
δ) εχτισε τον ημιυπαίθριο και δεν έχει που να το βάλει,
ε) Υπάρχουν παιδιά στο σπίτι και δεν μπορούν να βγουν τρέχοντας έξω,
στ) μένει απο μπαταρία και άντε να το ξεκινήσει στον ανήφορο -
Δε λέω ότι δεν είναι τραγικός, στο πεζοδρόμιο πάντως έχει αφήσει όσο κενό υπάρχει και πιο δεξιά λόγω της σιδεριάς /φράχτη.
-
Παρένθεση: στην Άνω Πόλη, σε πολλούς (αν όχι σε όλους ) τους δρόμους ΔΕΝ υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ. Καθόλου, ντιπ, τίποτα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παρένθεση: στην Άνω Πόλη, σε πολλούς (αν όχι σε όλους ) τους δρόμους ΔΕΝ υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ. Καθόλου, ντιπ, τίποτα.άμα είναι να βάζουμε κ παρκαρίσματα απο την άνω πόλη, χρειάζεται ολόκληρο topic
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε λέω ότι δεν είναι τραγικός, στο πεζοδρόμιο πάντως έχει αφήσει όσο κενό υπάρχει και πιο δεξιά λόγω της σιδεριάς /φράχτη.Eικάζω πως για αυτόν ακριβώς το λόγο έκανε αυτήν την πατέντα.
-
Αν δείτε από την μέσα μεριά το αμάξι πατάει σε τσιμεντένιο κράσπεδο.
Έτσι δεν είναι ή μου φαίνεται???
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]