-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ps: Θελουμε Forum για την 'ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜΑ'... mr Καββαθας ακουτε?
Νομίζω ο φίλος corsair δεν είναι ο μόνος που σκέφτεται κάτι τέτοιο, η παρουσία της ΠΤΗΣΗΣ στο internet δεν είναι αντάξια της ποιότητας του περιοδικού, είναι μάλλον ανύπαρκτη.
Δε νομίζω πως είναι ιδιαίτερος κόπος να στηθεί ενα μικρό αξιοπρεπές πόρταλ με φόρουμ για την Πτήση, η πολύχρονη ιστορία του περιοδικού νομίζω το αξίζει.
Τι λέτε οι υπόλοιποι? Και κυρίως, τι λέτε οι υπεύθηνοι?
-
Νομίζω ο φίλος corsair δεν είναι ο μόνος που σκέφτεται κάτι τέτοιο, η παρουσία της ΠΤΗΣΗΣ στο internet δεν είναι αντάξια της ποιότητας του περιοδικού, είναι μάλλον ανύπαρκτη.
Δε νομίζω πως είναι ιδιαίτερος κόπος να στηθεί ενα μικρό αξιοπρεπές πόρταλ με φόρουμ για την Πτήση, η πολύχρονη ιστορία του περιοδικού νομίζω το αξίζει.
-
-
Με τόσα που έχουν τραβήξει από εμάς λες να το αποτολμήσουν και για άλλο περιοδικό;
Σοβαρά τώρα θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση μακάρι να γίνει.
-
'NAI' κι από εμένα!
-
Συμφωνώ και εγώ.
Είμαι τακτικός αναγνώστης της Πτησης εδώ και 18 χρόνια (τέυχος Αυγούστου 1987)!!! -
Απο 10 χρονων με ΝΟΥΝΟΥ και ΠΤΗΣΗ μεγαλωσα... 17 χρονια φανατικος και τρελλος αεροπλανακιας Και πιστευω πως η σελιδα της Πτησης το λιγοτερο που θα μπορουσε να κανει ειναι να αποκτησει ενα μικρο φορουμ να συγκεντρωσει τα μυαλα που δεν εχουν προσγειωθει ακομα
Η σελιδα της πτησης εχει παγωσει εδω και χρονια... την ιδια στιγμη θα μπορουσαν πολυ ευκολα οι υπευθυνοι να ανεβασουν πλουσιο φωτογραφικο υλικο στο site και αλλες πηγες πληροφοριων και τα οποια δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να εθιγε το ιδιο το περιοδικο (μαλλον θα το ωφελουσε)
Βεβαια θα ειχα και καποιες προτασεις για την εξελιξη του περιοδικου (οχι να φωτογραφιζουν γυμνες κοπελες διπλα σε αεροσκαφη και να το κανουμε MAX FLIGHT ) του στυλ να ξεκινησουν εκπαιδευτικα αρθρα (3-4 σελιδες) τα οποια να εχουν και μια συνεχεια, και να εισαγουν των αναγνωστη στην φυσιολογια της πτησης. Τα αρθρα θα μπορουσαν να ειναι απο μετεορολογια, ιατρικη της πτησης, navigation, φυσικη-αεροδυναμικη... να γινει σε μεγαλυτερο βαθμο περιοδικο γνωσης.
Αντε... και τα μυαλα στον ΑΕΡΑ για παντα....
-
Λοιπόν παιδιά εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει κάτι τέτοιο
-
Μακάρι να γίνει !!
Θα έχω πολλά να γράψω κι εκεί
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Με τόσα που έχουν τραβήξει από εμάς λες να το αποτολμήσουν και για άλλο περιοδικό;Αυτό ξαναπέστο , να'ναι καλά οι άνθρωποι...τι έχουν δει τα ματάκια τους.
-
Τι έχουν δει; Μια χαρά πολλοί είμαστε! Αυτός δεν είναι και ο απώτερος σκοπός; Money money γίναμε πολλοί!
-
Raise from the dead
Tελικα εγινε τετοιε forum ?? Κατι πηρε το ματι μου αλλα δεν μπορεσα να βρω τετοιo forum .....
EΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να υπαρχει τετοιο forum ΟΠΩΣ και ΚΑΙΝΟΥΡΙO site για την ΠΤΗΣΗ ΜΑΣ ..........
ptisi.gr