Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Διάβασα πολλά για το 'κόστος παραγωγής'.Πόσο μεγάλο δηλαδή μπορεί να είναι; Πολλοί αγωνιζόμενοι ήδη βάζουν δικές τους κάμερες, και είμαι βέβαιος πως δεν θα είχαν αντίρρηση να δώσουν τις κασέτες (εφόσον αυτές επιστραφούν στην ίδια κατάσταση).
Όσοι δεν έχουν και θέλουν, θα μπορούσαν μέσω του παραγωγού να βρούν μια εταιρεία να τους τις δώσει ΜΑΖΙΚΑ σε καλή τιμή και να επιβαρυθούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ το )πλέον) μικρό κόστος. Οι κάμερες θα μπορούσαν να είναι παλιότερα μοντέλα (καινούριες όμως) που έμειναν απούλητες και να είναι ακόμη φτηνότερες.
Όσο για τις εξωτερικές λήψεις, οι κκ Καραπετσάνος και Κωστούρος κάνουν ήδη μια πολύ καλή δουλειά, οπότε θα μπορούσε να γίνει συμφωνία μαζί τους. Οπότε καταλήγουμε σε όστος ΕΝΟΣ οπερατέρ και ΕΝΟΣ ρεπόρτερ στο σέρβις πάρκ και τις ράμπες πιθανώς, για συνεντεύξεις.
Αυτό δεν νομίζω να κοστίζει δα και τόσο... (2 άτομα και συμφωνία με παραγωγούς βίντεο συν την ομάδα που θα μοντάρει, η οποία υπάρχει πάντα ούτως ή άλλως...)
το κοστος ειναι νομιζω πολυ παραπανω απο τους 2 οπερατερ που ανεφερες και την ομαδα του μονταζ.
Αλλα ενας τροπος να γινει σωστη δουλεια ειναι οντως αυτος που ανεφερες (αν φυσικα μπορει να υπαρξει συμφωνια αναμεσα στις 2 μεριες). Ο αλλος τροπος ειναι κατι ακομα πιο δυσκολο και πιο πολυεξοδο μαλλον, δηλαδη η υπαρξη πολλων συνεργατων με καμερες, οι οποιοι θα ειναι διασκορπισμενη σε πολλα σημεια. Γιατι με 3 καμερες συνολικα σε ολο τον αγωνα, ακομα και με 2 καμερες σε ειδικη 15χλμ πιστευω οτι δε γινεται δουλεια. Ειμαι υπερβολικος? Δε νομιζω...