Μα καλά, εγώ συμφωνώ ότι ο Montoya ήταν άτυχος συχνά, απλά κάνουμε σύγκριση. Και λέμε τώρα: Από τους 17 αγώνες ο Kimi δεν τερμάτισε σε 11 νομίζω και σε όλους από μηχανικό πρόβλημα ή κάτι άλλο για το οποίο ΔΕΝ ευθυνόταν ο ίδιος! ΟΚ, δεν πήρε pole, σύμφωνοι! Αλλά τι να πάρεις με την MP4-17; Τώρα για νίκες φέτος, είναι μάλλον χαζό να συζητάμε. Θα έπρεπε να λέμε για 2η ή 3η θέση! Παρόλα αυτά, είδαμε όλοι ότι ο Kimi ήταν ΠΑΡΑ πολύ κοντά στην 1η του νίκη στη Γαλλία. Ο JPM δεν έφτασε τόσο κοντά. Επίσης, είπαμε ότι ο Φινλανδός είναι ΠΙΟ σοβαρός από το Juan-Pablo, και όταν λέω σοβαρός εννοώ συνεπής ως προς τον εαυτό του, την ομάδα και το αυτοκίνητο. Αυτό που εσείς λέτε 'μαχητικότητα' του Montoya και εγώ το λέω ανωριμότητα είναι ίσως το ίδιο πράγμα από διαφορετική οπτική. Σημαίνει ότι δεν κωλώνει ακόμα και όταν πρέπει να το κάνει. Ας πούμε η τράκα με το Ραλφ προς το τέλος της σεζόν (αν δεν κάνω λάθος) ήταν απαράδεκτη, τι να λέμε τώρα; Εκεί καλύτερα να χάσεις μία θέση και να τερματίσεις παρά να κάνεις αυτό που έκαναν να παλικάρια μας. Από την άλλη ο Kimi, μετά από μία μικρή έξοδο που είχε (συγχωρέστε με, πάλι δε θυμάμαι που) δεν χώθηκε μέσα στην πίστα με τη μία, αλλά περίμενε και μπήκε προσεκτικά χωρίς να κινδυνέψει κανένας έστω και αν αυτό σήμαινε μερικές θέσεις ακόμα. Εγώ αυτό λέω σοβαρότητα και σύνεση!
Σίγουρα και οι 2 έχουν ταλέντο, κότσια και καλές προοπτικές για το μέλλον. Σίγουρα η μεταξύ τους μάχη μάλλον θα είναι ο σοβαρότερος λόγος που θα έχουμε να βλέπουμε F1 φέτος και ελπίζω ότι θα δούμε τον έναν από τους δύο στη θέση του Σούμι ως πρωταθλητή σύντομα. Ασφαλώς και επιμένω ότι ο Kimi είναι καλύτερος, πιο πλήρης ως οδηγός! Και εν πάση περιπτώσει, κοντός ψαλμός αληλούια! Εδώ είμαστε! 40 μέρες έμειναν!