Ο χρήστης syele έγραψε:
Κλεισθένη στην ουσία δε διαφωνούμε. Απλώς χρησιμοποιούμε τις λέξεις με διαφορετικό νόημα
Το νόημα που δίνω εγώ:
Ταχύτερος είναι αυτός που κερδίζει τις περισσότερες ειδικές. Σε απόλυτη ταχύτητα.
Καλύτερος αυτός που κερδίζει τον αγώνα γιατί είναι αρκετά ταχύς, συγκρατημένος, τυχερός και βέβαια η ομάδα του δεν κάνει λάθη (ιδίως τώρα με τους καινούργιους κανονισμούς).Μάλλον συμφωνεί μαζί μου ο Martin
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5386ΥΓ: Τελικά ο Solberg ήταν υπεύθυνος για το τέλειωμα της μπαταρίας
Ναι μαλλον διαφωνουμε συμφωνοντας!!!
Το κορυφαιο του αγωνα μου φαινεται ειναι αυτο!
Διπλά άτυχος του αγώνα ο Μark Higgins που αφού αντιμετώπισε ένα σωρό προβλήματα πριν τον αγώνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από κιβώτιο ταχυτήτων στην πρώτη κιόλας ε.δ. Τώρα πως έγινε και τούμπαρε το αυτοκίνητο στην πρώτη ε.δ. και ενώ είχε ήδη έχει εγκαταλείψει και μάλιστα χωρίς τον οδηγό μέσα. Ρωτήστε τον οδηγό του αυτοκίνητου της οργάνωσης που φόρτωσε το αγωνιστικό για να το μεταφέρει στο σερβις παρκ και … τούμπαραν μαζί.
Εβλεπα μια ανασκοπηση του 99 00 01 δεν θυμαμαι ακριβως οπως ουτε κ το rally Αργεντινη ισως;;; τσπ ειχε πιασει φωτια κ ο 'πιλοτος' του πυροσβεστικου οχηματος στριβοντας το τουμπαρε πανω στα αγωνιστικα Skoda που ηταν αραγμενα τραυματιζοντας κ μηχανικους της ομαδας! Οσοι το εχετε δει σιγουρα θα το θυμαστε!