@chris__7 said in Fiat Bravο 2007:
Ποπό αυτό το bravo τι χρεπι
Ναι ε;
Δεν είναι Γιαπωνέζικος και Γερμανικός κουβάς πάντως.
Εγώ για Giulietta Diesel πήγαινα, αλλά όλες ήταν σε άθλια κατάσταση εδώ στην Ελλάδα. Ταλαιπωρημένοι κινητήρες, επειδή βάζανε άθλιο καύσιμο. Με κέρδισε το Bravo και στην εμφάνιση στο τέλος, βέβαια λόγω έκδοσης.
Τώρα έχει 210.000 χιλιόμετρα, τα 55.000 δικά μου, όλα εκτός πόλης, μέσα σε 4.5 χρόνια. Έχει 170 άλογα και περίπου 27 κιλά ροπής με πρόγραμμα εννοείται χωρίς να αλλαχτεί κάτι άλλο, μόνο η τουρμπίνα (από VL37 σε VL36) και δεν έχει εμφανίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Στις αρχές του έπινα το αίμα, σταθερά 190+ χιλιόμετρα στην Εθνική. Έχω κάνει Αθήνα - Λάρισα σε 2:05.
Εννοείται δεν καίει λάδι σταγόνα. Ο T-Jet είναι από τους πιο ανθεκτικούς κινητήρες. Έχω πάει Λάρισα - Αθήνα με cruise control με 110 χλμ/ω και έχω γυρίσει χωρίς να ξαναβάλω καύσιμο.
Γούστα είναι αυτά βέβαια. Πάντα Ιταλικό. Φθηνά γνήσια ανταλλακτικά ακόμα και από Ιταλία.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω το Bravo 2.0 Multijet 16V 165 CV στην έκδοση Emotion (Emotion είναι και το δικό μου, πλουσιότερη έκδοση από το Sport, αισθητήρες φωτός, βροχής, παρκαρίσματος μπροστά, και πιο μαλακή ανάρτηση για ταξίδια). Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.