@georgemit said in Fiat Bravο 2007:
Πού το πέτυχες αυτό το κελεπούρι βρε τυχερέ;
Μην μπαίνεις στον κόπο να γράφεις μόνο για να τρολαρεις . Αν έχεις κάτι να προσφέρεις τότε γραψτο αλλιώς προσπέρασε .
Μην μπαίνεις στον κόπο να γράφεις μόνο για να τρολαρεις . Αν έχεις κάτι να προσφέρεις τότε γραψτο αλλιώς προσπέρασε .
@stal1n said in Fiat Bravο 2007:
@panjoss said in Fiat Bravο 2007:
Παλικάρια καλησπέρα .
Βρήκα bravo tjet 120 με αρκετά χιλιόμετρα (300.000) αλλά σε καλή τιμή και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά . Προέρχομαι από φουλ αξιόπιστο αλμερα n15 αέριο . Το παλικάρι μου είπε ότι καίει λίγο λάδι . Δεν με πειράζει να το κάνω επισκευή και ουσιαστικά να έχω ένα καλό μοτέρ . Ποια είναι η γνώμη σας; . Διάβασα μερικές σελίδες για τα κλασσικά προβλήματα ( κλιματισμός ημιαξόνια κτλ ) Γενικά απο ότι κατάλαβα είναι αξιόπιστο μοτέρ- αυτοκίνητο . Στέκει η αγορά του το 2024 ; Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να το κάνω αέριο .
Θεσσαλονίκη υπάρχει κάνανε καλό συνεργείο για φιατ να πάω να το ελέγξω ;Λίγο πόσο; Στα 5000 χιλιόμετρα πόσα ml; Γιατί εάν είναι κάτω από 400 ml είναι φυσιολογικό με βάση τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει ο κινητήρας. Χάνει από κάτω; Μήπως από το ψυγείο λαδιού; Γιατί μέχρι το 2012 τα συγκεκριμένα ψυγεία λαδιού στους Τ-Jet είχαν διαρροές, μετά το έλυσαν το πρόβλημα. Αέριο; Θες πολλά λεφτά για καλό σύστημα, αλλιώς δεν αξίζει. Εγώ κάνω πάνω από 17.000 χιλιόμετρα τον χρόνο, όλα εκτός πόλεως και αέριο δεν του έβαλα, γιατί θεωρώ δεν αξίζει. Έχω φίλο με Mito 155 CV με 500.000 χιλιόμετρα, το έχει από το 2008 και πετάει το μοτέρ. Μόνο τουρμπίνα άλλαξε όπως και εγώ.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου . Δεν θυμάμαι ποσο μου είχε πει ότι καίει . Όπως και να έχει θα το δει και μηχανικός και λαμαρινάς. Αν κάτι δεν μου αρέσει δεν θα το πάρω . Τα χιλιόμετρα όντως είναι πολλά αλλά επειδή έχω τρελα με την συντήρηση αν το προσέξω θα με πάει .
Παλικάρια καλησπέρα .
Βρήκα bravo tjet 120 με αρκετά χιλιόμετρα (300.000) αλλά σε καλή τιμή και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά . Προέρχομαι από φουλ αξιόπιστο αλμερα n15 αέριο . Το παλικάρι μου είπε ότι καίει λίγο λάδι . Δεν με πειράζει να το κάνω επισκευή και ουσιαστικά να έχω ένα καλό μοτέρ . Ποια είναι η γνώμη σας; . Διάβασα μερικές σελίδες για τα κλασσικά προβλήματα ( κλιματισμός ημιαξόνια κτλ ) Γενικά απο ότι κατάλαβα είναι αξιόπιστο μοτέρ- αυτοκίνητο . Στέκει η αγορά του το 2024 ; Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να το κάνω αέριο .
Θεσσαλονίκη υπάρχει κάνανε καλό συνεργείο για φιατ να πάω να το ελέγξω ;
Μηχανικες εχει, μετρα καυσαερια με πολυ ζεστο κινητηρα και υστερα απο ξεμπουκωμα και αν στο ρελαντι εχει κατω απο 70 υδρογοναναθρακες εισαι ενταξει απο βαλβιδες, αν εχει παραπανω κανε μετρηση διακενων.
Πώς μετράω τους υδρογονάνθρακες; Στο κτεο;
Κάποιος μου είπε ότι με υγραέριο θα τσιμπάει λίγο λαδακι και νεράκι. Ισχύει; Τώρα δεν καίει σταγόνα.
Θέλω πριν βάλω αέριο στο Almera n15 να κάνω έναν έλεγχο γιατί έχει φτάσει 200.000 χλμ και δεν νομίζω να έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Έχω την εντύπωση ότι έχει μηχανικές και όχι αυτορυθμιζομενες.
Παιδιά η μέτρηση των διάκενων των βαλβίδων πόσο κοστίζει περίπου;
Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος που έβαλε σε Almera n15 υγραέριο;
Είμαι σε αναζήτηση εγκαταστάτη (Θεσσαλονίκη) και μέχρι τώρα έχω πάρει προσφορά για Lovato exr στα 850