Καλησπέρα στην ομάδα έμαθα σήμερα ότι λόγω αλλαγής τιμοκαταλογου η χρέωση είναι 810€.... Ο νεός τιμοκαταλογος ξεκίνησε 13/01 και εμένα το μάξι εκτελωνιστηκε 16/01.... Ρε παιδιά δεν είναι καταχρηστικός ο όρος ναι μεν ανοιχτη τιμή αλλά μας είχαν πει εκτιμώμενη παράδωση 09/01 , ειπλέον αν κάποιος βαριόταν στο τελωνείο εγω θα την πληρώσω ?
Best posts made by jimakos80
-
RE: Toyota Corolla Cross
-
RE: Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@jimakos80 Φαντάζομαι διαθέτεις χώρο ώστε να περιποιείσαι το αυτοκίνητο, αυτό είναι ευχάριστο. Τα προιόντα είναι πάρα πολλά, όρεξη να έχεις να ασχολείσαι. Αυτό δε σημαίνει ότι όσο πιο πολλά έχεις τόσο το καλύτερο ούτε ότι υπάρχουν μαγικά ματζούνια.
Πέρα από τα κλασσικά που σου είπαν και οι υπόλοιποι (κουβάδες, καλές μεγάλες πετσέτες μικροίνας, σφουγγάρια μικροίνας και ένα σαμπουάν με ουδέτερο/neutral ph) καλό είναι να επενδύσεις σε ένα πιεστικό νερού αν δεν έχεις ήδη. Αν πλένεις το όχημα σε τακτική βάση δύο φορές το μήνα τουλάχιστον θα είσαι μια χαρά. Εγώ θα σου πρότεινα να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στο διαδίκτυο ώστε να αφομοιώσεις τις σωστές τεχνικές πλυσίματος. Δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά σε όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχει το σωστό και το λιγότερο σωστό. Τα προιόντα με κερί δεν σου προσφέρουν κάποιο ιδιαίτερο όφελος εφόσον το αμάξι σου για κάποιο διάστημα θα είναι προστατευμένο/σφραγισμένο με την κεραμική. Ούτε κακό κάνουν βέβαια..
Για οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαστε
Ευχαριστώ πολύ, κάποια πρόταση όσον αφορά τα μέρη που έχουν δέρμα εντός του αμαξιού; γιατι κατα το παρελθον μου εβαζαν τα διάφορα πλυντήρια κάποια γυαλιστικά και απο ενα διάστημα και μετά αρχισα να βλέπω φθορές
Latest posts made by jimakos80
-
@jimakos80 Φαντάζομαι διαθέτεις χώρο ώστε να περιποιείσαι το αυτοκίνητο, αυτό είναι ευχάριστο. Τα προιόντα είναι πάρα πολλά, όρεξη να έχεις να ασχολείσαι. Αυτό δε σημαίνει ότι όσο πιο πολλά έχεις τόσο το καλύτερο ούτε ότι υπάρχουν μαγικά ματζούνια.
Πέρα από τα κλασσικά που σου είπαν και οι υπόλοιποι (κουβάδες, καλές μεγάλες πετσέτες μικροίνας, σφουγγάρια μικροίνας και ένα σαμπουάν με ουδέτερο/neutral ph) καλό είναι να επενδύσεις σε ένα πιεστικό νερού αν δεν έχεις ήδη. Αν πλένεις το όχημα σε τακτική βάση δύο φορές το μήνα τουλάχιστον θα είσαι μια χαρά. Εγώ θα σου πρότεινα να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στο διαδίκτυο ώστε να αφομοιώσεις τις σωστές τεχνικές πλυσίματος. Δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά σε όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχει το σωστό και το λιγότερο σωστό. Τα προιόντα με κερί δεν σου προσφέρουν κάποιο ιδιαίτερο όφελος εφόσον το αμάξι σου για κάποιο διάστημα θα είναι προστατευμένο/σφραγισμένο με την κεραμική. Ούτε κακό κάνουν βέβαια..
Για οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαστε
Ευχαριστώ πολύ, κάποια πρόταση όσον αφορά τα μέρη που έχουν δέρμα εντός του αμαξιού; γιατι κατα το παρελθον μου εβαζαν τα διάφορα πλυντήρια κάποια γυαλιστικά και απο ενα διάστημα και μετά αρχισα να βλέπω φθορές
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Την γνωστή "κεραμική" της τογιότα με 200ε?
Φανταζομαι πως ναι
-
Καλησπέρα @jimakos80.. Εννοείς ότι σου πέρασαν στην αντιπροσωπεία κεραμική επίστρωση ή ότι θα την εφαρμόσεις μόνος σου ? Για ποια μέρη έχεις κεραμική ? Εξωτερικό, εσωτερικό ?
Καλησπέρα, μου πέρασαν κεραμική επιστρωση στο εξωτερικό απο την αντιπροσωπεία
-
@gtsartsal said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Σφουγγάρια με μικροινες
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
Corolla cross εσωτερικά αρκετό πλαστικο και σε ορισμένα σημεία του ταμπλό δερματινη.
Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα προιόντα που προτείνετε; Επίης θα πρέπει να αποφύγω προιόντα με κερί;
-
Πλύσιμο αμαξιού - Τι χρησιμοποιείτε;
Καλησπέρα σε όλους, ως κάτοχος νεου αμαξιού , θα ήθελα να σας ρωτήσω τι προιόντα καυθαρισμού χρησιμοποιείται για το αμάξι σας ;
Τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό μέρος απο σφουγγάρια μεχρι ηλεκτρικές σκούπες .
Επίσης γνωρίζει κάποιος τι προιόντα θα πρέπει να επιλέξω για την κεραμική επίστρωση που έχω;
-
RE: Toyota Corolla Cross
Καλησπέρα στην ομάδα έμαθα σήμερα ότι λόγω αλλαγής τιμοκαταλογου η χρέωση είναι 810€.... Ο νεός τιμοκαταλογος ξεκίνησε 13/01 και εμένα το μάξι εκτελωνιστηκε 16/01.... Ρε παιδιά δεν είναι καταχρηστικός ο όρος ναι μεν ανοιχτη τιμή αλλά μας είχαν πει εκτιμώμενη παράδωση 09/01 , ειπλέον αν κάποιος βαριόταν στο τελωνείο εγω θα την πληρώσω ?
-
RE: ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΥΛΩΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ
Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είστε υγιείς!
Επανέρχομαι στο θέμα. Ένας απο τους ιδιοκτήτες είχε κινηθεί νομικά προς τους υπόλοιπους οι οποίοι είχαν πάρει πάρκινγκ πυλωτής. Τους τελευταίους τους δικαίωσε το δικαστήριο και διατήρησαν την αποκλειστική χρήση του πάρκινγκ ως παρακολούθημα πλέον του διαμερίσματος τους.
Έτσι μια εκ των ιδιοκτητών έχει στην κατοχή της 2 πάρκινγκ και προτίθεται να μας δώσει το ένα εξ αυτών με το....ανάλογο αντίτιμο.
Όπως καταλαβαίνω δεν γίνεται να αγορασθεί ή να μεταβιβαστεί.
Σε περίπτωση όμως που συμφωνούν οι συνιδιοκτήτες για αλλαγή της σύστασης (φαντάζομαι χρειάζεται ομοφωνία), και μου παραχωρηθεί η αποκλειστική χρήση του πάρκιγκ, πως μπορώ εγώ να εξασφαλιστώ ότι σε μια ενδεχόμενη πώληση του διαμερίσματος της ιδιοκτήτριας θα κρατήσω την χρήση της θέσης;
Ευχαριστώ.
-
RE: ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΥΛΩΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ
Καλημέρα σε όλους,
Έχω το εξής θέμα είμαι κληρονόμος και ιδιοκτήτης διαμερίσματος χωρίς θέση πάρκινγκ. Πάρκινγκ στην πολυκατοικία υπάρχουν μόνο στην πυλωτή και είναι σαν παρακολούθημα τωνδιαμερίσματων.
Η Ιδιοκτήτρια ενος διαμερίσματος είναι πρόθυμη να μου παραχωρήσει ένα απο τα 2 παρκινγκ που διαθέτει, γίνεται όμως με θα μπορούσε να γίνει με κάποιον άλλον τρόπο π.χ. δωρεά;
Επίσης ο κατασκευαστής, χωρίς να είναι ιδιοκτήτης είχε κρατήσει (παράνομα), θέση παρκινγκ στην πυλωτή το οποίο λογικά ηταν παρακολούθημα του δικού μου διαμερίσματος εαν είχε αγοραστεί απο τους γονείς μου. Υπάρχει τρόπος στο να μου παραχωρηθεί η συγκεκριμένη θέση;