-
#mono_vitara
-
Σαρακάκης είναι το μοναδικό μείον του HONDA κατα τα άλλα μονοδρομος αν είναι για παντρειά
Εξαιρετικό αυτοκίνητο
Το 3008 βεβαια το βρίσκω πολύ ποιο όμορφο αλλά αφού σου αρέσουν και τα 2 βουρ για το honda ψηφίζω
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!!!
Αν πάω για Χόντα τι info μου προτείνετε να βάλω γιατί το μοντέλο 2018 δεν πάει πουθενά!
-
Με το crv πολυ προσφατη, πλην της αξιοπιστιας δε βλεπω που θα υπερτερουσε σε ταξιδι ή στην πολη σε σχεση με το 3008. Εντελως διαφορετικες σχολες σε ντιζαιν και χρηστικοτητα.
-
Και μόνο οτι ξεκινάς κουβέντα για το infotainment πάρε το 3008.
Θα μπορούσες να βάλεις αρκετά ΠΛΗΝ ομως επειδή μάλλον στην Ελλάδα δεν θα βρεις άνθρωπο να γνωρίζει όλες τις καλωδιώσεις του CRV θα πρέπει να πειραματιστείς αρκέτα με τα video στο YouTube.
Εαν η έκδοση είναι η comfort (θα βρεις Oem έκδοση που υποστηρίζει CarPlay) , το ίδιο OEM ομως είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει στην elegance ( δεν παίζουν σωστά οι αισθητήρες και η πίσω κάμερα , τα πείραματα που λέγαμε στο YouTube όπου με τρόμο θα διαπιστώσεις οτι η ευρωπαϊκή έκδοση ειναι λίγο διαφορετική απο την αμερικάνικη .
Προσωρίνο workaround υπάρχει στο θέμα του crv όπου μπορείς να εγκαταστήσεις απ θείας application στο infotainment ΠΛΗΝ ομως και εδώ άνθρακες ο θησαυρός καθώς και το hardware ειναι μικρό και η έκδοση android παλιά με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να μην υποστηρίζονται τα apps ( pix google maps).
-
Και μόνο οτι ξεκινάς κουβέντα για το infotainment πάρε το 3008.
Θα μπορούσες να βάλεις αρκετά ΠΛΗΝ ομως επειδή μάλλον στην Ελλάδα δεν θα βρεις άνθρωπο να γνωρίζει όλες τις καλωδιώσεις του CRV θα πρέπει να πειραματιστείς αρκέτα με τα video στο YouTube.
Εαν η έκδοση είναι η comfort (θα βρεις Oem έκδοση που υποστηρίζει CarPlay) , το ίδιο OEM ομως είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει στην elegance ( δεν παίζουν σωστά οι αισθητήρες και η πίσω κάμερα , τα πείραματα που λέγαμε στο YouTube όπου με τρόμο θα διαπιστώσεις οτι η ευρωπαϊκή έκδοση ειναι λίγο διαφορετική απο την αμερικάνικη .
Προσωρίνο workaround υπάρχει στο θέμα του crv όπου μπορείς να εγκαταστήσεις απ θείας application στο infotainment ΠΛΗΝ ομως και εδώ άνθρακες ο θησαυρός καθώς και το hardware ειναι μικρό και η έκδοση android παλιά με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να μην υποστηρίζονται τα apps ( pix google maps).
Χαχαχαχααχα είπαμε να έρθουμε λίγο και στο 2020
Επειδή φαίνεται ότι γνωρίζεις καλά το CR-V ποια η γνώμη για βενζίνη?
-
Μην με παρεξηγείς, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο το CRV αλλά το infotainment ειναι πονεμένη ιστορία.
Για την ιστορία το έχω φέρει στα μέτρα μου με apple music & Honda 3D sound αλλά η έλλειψη CarPlay είναι σημαντική.
εαν η βενζίνη αφορά μοντέλο 2018 και μετά τότε μιλάς για το 1.5 (173 ή 192) και ειναι εξαιρετικό.
Η τετρακίνηση μια χαρά είναι για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, μην ακούς το Γάτο που γκρινιάζει. Για την χρήση που γκρινιάζει ο γάτος δεν κάνει ούτε το 3008 ούτε το crv.
Το παλιο το 2.0 δεν αξίζει.
Γενικά η Honda είναι εξαιρετική στους κινητήρες , κιβώτια (ανοίγεις το καπό μετά από 5 χρόνια και αναρωτιέσαι εαν ο κινητήρας έχει λειτουργήσει) αλλά εχει στραφεί εντελώς στην αμερικάνικη αγορά από την οποία ζει. Ετσι το crv ειναι φιαγμένο για την Αμερικανίδα housewife , το όποιο κάνει έντελως βαρετό το αυτοκίνητο από ένα σημείο και μετά.
-
€ 164,91 52%OFF | TEYES CC2L CC2 Plus For Honda CR-V CRV 4 RM RE 2011 - 2018 Car Radio Multimedia Video Player Navigation GPS Android No 2din 2 din dvd
https://a.aliexpress.com/_m0XkpUf
Νομίζω πως ούτε τα κορυφαία εργοστασιακά δεν έχουν την ταχύτητα και τις δυνατότητες του συγκεκριμένου infotainment , θα πας για το πιο ακριβό στα 400 με shipping , πλέον βάσει νέας νομοθεσίας περιλαμβάνει ΦΠΑ και με δασμούς περίπου αλλά 100 ευρώ στα 500 θεωρώ πως δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή .
-
Μην με παρεξηγείς, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο το CRV αλλά το infotainment ειναι πονεμένη ιστορία.
Για την ιστορία το έχω φέρει στα μέτρα μου με apple music & Honda 3D sound αλλά η έλλειψη CarPlay είναι σημαντική.
εαν η βενζίνη αφορά μοντέλο 2018 και μετά τότε μιλάς για το 1.5 (173 ή 192) και ειναι εξαιρετικό.
Η τετρακίνηση μια χαρά είναι για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, μην ακούς το Γάτο που γκρινιάζει. Για την χρήση που γκρινιάζει ο γάτος δεν κάνει ούτε το 3008 ούτε το crv.
Το παλιο το 2.0 δεν αξίζει.
Γενικά η Honda είναι εξαιρετική στους κινητήρες , κιβώτια (ανοίγεις το καπό μετά από 5 χρόνια και αναρωτιέσαι εαν ο κινητήρας έχει λειτουργήσει) αλλά εχει στραφεί εντελώς στην αμερικάνικη αγορά από την οποία ζει. Ετσι το crv ειναι φιαγμένο για την Αμερικανίδα housewife , το όποιο κάνει έντελως βαρετό το αυτοκίνητο από ένα σημείο και μετά.
Καλησπέρα σας
Δεν είμαι λάτρης της ταχύτητας γενικώς, έτσι και αλλιώς σε νησί μένω και λόγω παιδιού οι ταχύτητες έχουν πέσει πολύ!
Περισσότερο με ενδιαφέρει η ασφάλεια η άνεση και να μην τρέχω όλη την ώρα συνεργείο!!!(και τα γκατζετακια)
Θα αρχίζω να κοιτάζω και για βενζίνη
Επίσης όλα τα μοντέλα έχουν θέμα στο infot ή από το 19 και μετά έχουν λυθεί τα προβλήματα του??
-
Εαν η βενζίνη αφορά 2018 , δηλαδή το 1.5 (173 ή 192 AWD) τότε το infotainment ειναι οκ λόγω CarPlay.
O πόνος στα προηγούμενα ήταν το CarPlay καθώς για μουσική η iPod υποστήριξη (σου δίνει Apple music & Spotify)
Εαν η αποστάση είναι μικρες Δεν αξίζει το diesel . Μια στο τόσο πρέπει να το ξεκαπνίζεις ειδικά εαν πας στο 160 AWD.
-
€ 164,91 52%OFF | TEYES CC2L CC2 Plus For Honda CR-V CRV 4 RM RE 2011 - 2018 Car Radio Multimedia Video Player Navigation GPS Android No 2din 2 din dvd
https://a.aliexpress.com/_m0XkpUf
Νομίζω πως ούτε τα κορυφαία εργοστασιακά δεν έχουν την ταχύτητα και τις δυνατότητες του συγκεκριμένου infotainment , θα πας για το πιο ακριβό στα 400 με shipping , πλέον βάσει νέας νομοθεσίας περιλαμβάνει ΦΠΑ και με δασμούς περίπου αλλά 100 ευρώ στα 500 θεωρώ πως δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή .
ρε σεις να σας πω... μιλαμε για δυο ακριβα αυτοκινητα, ποιοτικα και που οσο και μαπα να ειναι το άις του χοντα εχει αξιοπρεπεστατο ηχο. ολα, μα ολα αυτα τα κινεζικα μπορει να κανουν παπαδες, εχω παρει ενα ακριβο στο τζιβι, αλλα απο ηχο σαν το τρανζιστορακι που ακουγα το 1-4 στη λεωφορο. μη λετε για αυτα επειδη βλεπετε τα ψεματα του σχιστοματη που λεει οτι τα κανει ολα και συμφερει. το παιρνει ο αλλος, μπαινει σε ενα δαιδαλο να το στησει και σε μια βδομαδα το στελνει σεντρα σε μπλε καδο. ακομη και στη χρηστικοτητα ειναι παπαριες, για να επιλεξεις κατι πχ bt ή gps θελει χαζομαρες, γενικα ειναι γτπ. καλα ειναι τα επωνυμα αν βγαινουν με ανταπτορες αναλογους να μπουν. αυτα ειναι πολυ καλυτερα απο τα μαμα. για να ομιλει ο γατος εχει πεταξει πολυ χρημα...
ΑρΕς
ιστορια: οταν ειχα παρει το 508 ειχε μια μαλακια κιτρινη με γραμματα. πηρα μια οεμ κινεζια. περιμενα και ενα 6μηνο να ερθει. οταν εστριβα αριστερα επαιζε το δεξι ηχειο και αναποδα. αντε μετα να μαζεψεις καλωδιωσεις και να το πεταξεις. επισης καποτε ειχα ενα civic 1.8ex, 2008 μιλαμε. για να παρει καλο άις, πιονερ οχι παπαριες, το ειχε λυσει, ο σιβικνικ για τους γνωστες, 37 φορες, μεχρι που του ειπα θα τον παντρεψω. μετα το καταφερε αλλα χωρισε με τη δικια του τοτε. στο τζιβι εβαλα τη μλκ για μπακαπ στο κινητο για τοποναβιγκέιτορ.
3008 vs CR-V