-
-
Φυσικά του βγαίνει, αλλά δεν είναι αυτό που δείχνει/πουλάει στα κανάλια. Άλλες απόψεις έχει (δεξιές φυσικά) και άλλες πουλάει, για να πιάσει ψηφοφόρους από αυτή την πλευρά της δεξιάς. Απλά πράγματα.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να είσαι στα αλήθεια ακροδεξιό κατακάθι ή να παίζεις το ακροδεξιό κατακάθι για να πάρεις ψήφους από τους φασίστες; Μάλλον είναι το σενάριο Kobayashi Maru από το Star Trek. Χάνεις ό,τι και να επιλέξεις!!!
-
Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να είσαι στα αλήθεια ακροδεξιό κατακάθι ή να παίζεις το ακροδεξιό κατακάθι για να πάρεις ψήφους από τους φασίστες; Μάλλον είναι το σενάριο Kobayashi Maru από το Star Trek. Χάνεις ό,τι και να επιλέξεις!!!
-
Το κέρδισε ο Κέρκ!!
-
Όλα τα ακραία είναι άσχημα ή 'κατακάθια'...αριστερά ή δεξιά, για εμένα.
-
Δεν υπάρχει χειρότερο, το χειρότερο είναι οι πολιτικοί, κάνουν ό,τι χρειαστεί για τα ψηφαλάκια. Έχουμε και αριστερούς που το παίζουν ότι είναι με τον λαό (για να μαζέψουν ψήφους) την ώρα που κολυμπάνε στην πισίνα τους ενώ τσεκάρουν στο iPhone τα εκατομμύρια που έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός τους, στην βιλάρα ενώ οι υπηρέτες μαγειρεύουν και φροντίζουν τον κήπο τους και τα παιδιά τους πάνε στο Κολλέγιο. Το ίδιο υποκριτές και κατάπτυστοι είναι για εμένα.
-
-
-
Όταν κάτι σαν το διπλό (μέχρι τώρα) φιάσκο της ΕΡΤ συμβαίνει στην Ιαπωνία, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ξεπλυθεί η ντροπή...
-
-
-
REALZEUS wrote:
- Το κέρδισε ο Κέρκ!!
- Όλα τα ακραία είναι άσχημα ή 'κατακάθια'...αριστερά ή δεξιά, για εμένα.
- Δεν υπάρχει χειρότερο, το χειρότερο είναι οι πολιτικοί, κάνουν ό,τι χρειαστεί για τα ψηφαλάκια. Έχουμε και αριστερούς που το παίζουν ότι είναι με τον λαό (για να μαζέψουν ψήφους) την ώρα που κολυμπάνε στην πισίνα τους ενώ τσεκάρουν στο iPhone τα εκατομμύρια που έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός τους, στην βιλάρα ενώ οι υπηρέτες μαγειρεύουν και φροντίζουν τον κήπο τους και τα παιδιά τους πάνε στο Κολλέγιο. Το ίδιο υποκριτές και κατάπτυστοι είναι για εμένα.
-
Ο Κερκ έκλεψε, αλλά σου δίνω τον πόντο, γιατί ξέρεις από Star Trek!
-
Υπάρχει το ακραίο κατά του λαού και υπέρ του λαού. Δεν είναι το ίδιο λοιπόν, όσο και αν προσπαθεί ο κάθε Άδωνις να τα παρουσιάσει έτσι. Που ο Άδωνις είναι άκρο!!!
-
Αναφέρεσαι μάλλον σε ΣΥΡΙΖΑίους. Δεν με αφορούν αυτοί.
-
-
Ο Κερκ έκλεψε, αλλά σου δίνω τον πόντο, γιατί ξέρεις από Star Trek!
-
Υπάρχει το ακραίο κατά του λαού και υπέρ του λαού. Δεν είναι το ίδιο λοιπόν, όσο και αν προσπαθεί ο κάθε Άδωνις να τα παρουσιάσει έτσι. Που ο Άδωνις είναι άκρο!!!
-
Αναφέρεσαι μάλλον σε ΣΥΡΙΖΑίους. Δεν με αφορούν αυτοί.
-
Ναι έκλεψε, κέρδισε όμως και έγινε θρύλος!
-
Τα ακραία είναι πάντα ίδια, γιατί πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι από την άλλη πλευρά που την πληρώνουν.
-
Όχι μόνο....η Λιάνα (που είχα συμμαθήτρια την κόρη της) δεν είναι Συριζαία.
-
-
-
Τα ακραία είναι πάντα ίδια, γιατί πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι από την άλλη πλευρά που την πληρώνουν.
-
Όχι μόνο....η Λιάνα (που είχα συμμαθήτρια την κόρη της) δεν είναι Συριζαία.
Το καλό των πολλών υπερισχύει έναντι του καλού των λίγων. Ξέρω ότι διαφωνείς σε αυτό, αλλά θα πρέπει απλά να συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε. Ο ατομικισμός του Καπιταλισμού με αναγουλιάζει!
Η Λιάνα είναι μπερδεμένο άτομο και ναι μεν έχει καλές προθέσεις τώρα πια, αλλά δεν ήταν πάντα Κομμουνίστρια.
-
-
Ασπρος λύκος , μαύρος λύκος , όλοι οι λύκοι μια γενιά...
-
Το καλό των πολλών υπερισχύει έναντι του καλού των λίγων. Ξέρω ότι διαφωνείς σε αυτό, αλλά θα πρέπει απλά να συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε. Ο ατομικισμός του Καπιταλισμού με αναγουλιάζει!
Είμαι υπερ του καλού όλων και όχι υπερ του διαχωρισμού σε πολλούς και λίγους. Επίσης ειμαι υπερ της αξίας του καθενός και όχι τους τσουβαλιάσματος. Στην εφαρμογή του κομμουνισμού (ενώ στην θεωρία είναι σούπερ), το καλό των λίγων υπερίσχυε...του κόμματος τρώγανε χαβιάρι και η πλέμπα στην ουρά.
-
Πάντα θα υπάρχουν οι πολλοί και οι λίγοι Φάνη. Εσύ κι εγώ είμαστε στους πολλούς. Λίγοι είναι πλούσιοι.
-
Πάντα θα υπάρχουν οι πολλοί και οι λίγοι Φάνη. Εσύ κι εγώ είμαστε στους πολλούς. Λίγοι είναι πλούσιοι.
Εννοείται (είναι στην φύση) αυτό και εννοείται επίσης ότι είμαστε οι πολλοί εμείς. Αλλά μπορούμε με σκληρή δουλειά να πάμε στην βάση των λίγων και όχι να μας ορίζει κάποιος άλλος μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.
Αλλά είναι τεράστια συζήτηση αυτή και για εμένα όλα τα συστήματα στην ουσία τους ίδια είναι, ένας τρόπος οι λίγοι να εκμεταλλεύονται τους πολλούς, γιατί απλά είναι στην ανθρώπινη φύση.
-
Αλλά μπορούμε με σκληρή δουλειά να πάμε στην βάση των λίγων και όχι να μας ορίζει κάποιος άλλος μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε
Έχεις χιούμορ βλέπω...
-
Έχεις χιούμορ βλέπω...
Εχω ναι..!!! Αλλά στον καπιταλισμό ακόμα και ένας 'φτωχός' μπορεί να έχει π.χ. Φεράρι.
-
Αλώστε είπαμε, το νήμα είναι χιουμοριστικο, οπότε ας γράφουμε κι ανέκδοτα, όπως ότι 'με σκληρή δουλειά, μπορεί κάποιος να γίνει πλουσιος και να ανήκει στους λίγους'... ξεχνάω κι ένα σχετικό με τον Τοτό.
-
Αλώστε είπαμε, το νήμα είναι χιουμοριστικο, οπότε ας γράφουμε κι ανέκδοτα, όπως ότι 'με σκληρή δουλειά, μπορεί κάποιος να γίνει πλουσιος και να ανήκει στους λίγους'... ξεχνάω κι ένα σχετικό με τον Τοτό.
Δεν είπα αυτό, οπότε μην με παραφράζεις....μίλησα για την βάση! Πλούσιος (αν και χωράει μεγάλη συζήτηση τι σημαίνει....για πολλές χώρες ο έχων σπίτι και τροφή είναι πλούσιος!) δεν θα γίνει ποτέ κάποιος με δουλειά, αλλά μπορεί να ζει πολύ καλά. Μπορεί να έχει ακριβό αυτοκίνητο, δικό του σπίτι, σκάφος, εξοχικό κλπ.
Για παράδειγμα εσύ δούλεψες σκληρά και πήρες το Aircross, εγώ την Corolla, o Διας την 335. Στον κομμουνισμό άσχετα με το πόσο δουλεύαμε, όλοι θα είχαμε το βασικό Μόσκοβιτς εκτός από τους ανθρώπους του κόμματος (= μηδέν δουλειά, κηφήνες) που θα είχαν το πιο καλό μοντέλο και θα έτρωγαν κρέας 3 φορές την εβδομάδα αντί για 1 τον μήνα.
-
piliourits wrote:
Δεν είπα αυτό, οπότε μην με παραφράζεις....μίλησα για την βάση! Πλούσιος (αν και χωράει μεγάλη συζήτηση τι σημαίνει....για πολλές χώρες ο έχων σπίτι και τροφή είναι πλούσιος!) δεν θα γίνει ποτέ κάποιος με δουλειά, αλλά μπορεί να ζει πολύ καλά. Μπορεί να έχει ακριβό αυτοκίνητο, δικό του σπίτι, σκάφος, εξοχικό κλπ.
Για παράδειγμα εσύ δούλεψες σκληρά και πήρες το Aircross, εγώ την Corolla, o Διας την 335. Στον κομμουνισμό άσχετα με το πόσο δουλεύαμε, όλοι θα είχαμε το βασικό Μόσκοβιτς εκτός από τους ανθρώπους του κόμματος (= μηδέν δουλειά, κηφήνες) που θα είχαν το πιο καλό μοντέλο και θα έτρωγαν κρέας 3 φορές την εβδομάδα αντί για 1 τον μήνα.
Fanis75, δεν έχεις κουραστεί να γράφεις τα αυτονόητα?
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ