-
-
-
-
-
-
Edit. Υπάρχει διαφορά μεταξύ γελοιογραφίας και χιούμορ από την μία και πρόστυχου και προσβλητικού περιεχομένου από την άλλη. Εσείς δυστυχώς ξεπεράσατε αυτήν την γραμμή σε αυτές σας τις δημοσιεύσεις. Ως εκ τούτου δέχεστε προειδοποίηση (warn) για αυτές. {Admin}
-
Edit. Υπάρχει διαφορά μεταξύ γελοιογραφίας και χιούμορ από την μία και πρόστυχου και προσβλητικού περιεχομένου από την άλλη. Εσείς δυστυχώς ξεπεράσατε αυτήν την γραμμή σε αυτές σας τις δημοσιεύσεις. Ως εκ τούτου δέχεστε προειδοποίηση (warn) για αυτές. {Admin}
-
-
Ρε συ @vagkirk που τα βρίσκεις αυτά? Που έχεις μπλέξει?
-
-
Σοβαρά τώρα? Αυτό είναι γελοιογραφία/καλλιτεχνία?
Εμετός και διάρροια μαζί….
Και ευτυχώς που δεν είναι καθόλου σεξιστικά…. -
Οντως...
Σαν σχέδια 12χρονου, που τον αφήνουν μόνο του οι γονείς στο σπίτι και ανακαλύπτει τις τσόντες στο πισι...
-
Θέλει λογικά να προκαλέσει αντιδράσεις, ας πούμε κάπως σε μια εκδοχή των σκίτσων Charlie Hebdo.
Παρακάτω ένα αντίστοιχο ...στο Άγιο Όρος με τον Άγιο Παΐσιο.
viewing discretion Κυρ Παντελήδων is adviced
https://twitter.com/eroticopolitico/status/1674003756164304897?t=d0A_JM5MPlbO0-ejILdQUw&s=19
-
Ευτυχώς δεν έχω twitter και ακόμα καλύτερα που τα link δεν δείχνουν το περιεχόμενο
-
@mastoras78 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ευτυχώς δεν έχω twitter και ακόμα καλύτερα που τα link δεν δείχνουν το περιεχόμενο
Χαχαχαχα
Ευτυχώς γιατί η αλήθεια είναι πως και εγώ ακόμη ντράπηκα δεν μπόρεσα να το δω...
Είναι κατανοητή η προσπάθεια να σατιρίσει την τεράστια υποκρισία της εκκλησίας για την ομοφυλοφιλία καθώς είναι γνωστό τοις πάσι πως είναι η μεγαλύτερη ντουλάπα κρυφών με τα πουτσιλικια που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες των μοναστηριών αλλά ρε συ...ώπα κάπου , όχι και έτσι!
-
Το να κάνεις λεπτό χιούμορ, θέλει ταλέντο που ελάχιστοι το έχουν.
Οι περισσότεροι είναι για σφαλιάρες, με αυτά που δείχνουν και κάποιοι σαν τον τύπο, είναι για πολλές πολλές σφαλιάρες...
Το βασικό όμως και το καλύτερο, είναι να τους αγνοούμαι, πόσο θα αντέξουν μέσα στο βόθρο που είναι...
-
-
-
-
Λαλάκης ο εισαγόμενος (1984)
Γελοιογραφία & Χιούμορ