-
Έχω την αίσθηση πως αυτό το νήμα δημιουργήθηκε για να ποσταρει ο πηλιουριτης απαντήσεις από το νημα της πολιτικής με την προβιά της γελοιογραφίας.
Επικράτησε σε ποσταρισματα στον νημα της πολιτικής, επικράτησε στο νημα της υγείας και τώρα απαντά στα λιγοστά ποσταρισματα άλλων μελών στα ανωθεν νήματα από αυτό εδώ υπό τη μορφή της γελοιογραφίας.
Λάθος;
Ρε συ Πηλίου αν ήσουν οπαδός ποδοσφαιρικής ομαδας θα ησουν σε θύρα πάνω στα κάγκελα.... Τσουκαλάς και λίγο λέω.
-
-
Έχω την αίσθηση πως αυτό το νήμα δημιουργήθηκε για να ποσταρει ο πηλιουριτης απαντήσεις από το νημα της πολιτικής με την προβιά της γελοιογραφίας.
Επικράτησε σε ποσταρισματα στον νημα της πολιτικής, επικράτησε στο νημα της υγείας και τώρα απαντά στα λιγοστά ποσταρισματα άλλων μελών στα ανωθεν νήματα από αυτό εδώ υπό τη μορφή της γελοιογραφίας.
Λάθος;
Ρε συ Πηλίου αν ήσουν οπαδός ποδοσφαιρικής ομαδας θα ησουν σε θύρα πάνω στα κάγκελα.... Τσουκαλάς και λίγο λέω.
Σου χω πάρει την πρωτιά Λάπ!?
-
Είχαμε διαγωνισμό και δεν το ηξερα;
-
Lap το νήμα δεν είναι προσωπικό...γιατί το λες?
Έχουν αναρτηθεί 70 γελιογραφίες και μόνο 57 είναι του νηματοθέτη...
Ποσοστό 81,4%...
-
Ποσοστά γκρικ φρικ, και γκρινιάζει ο Τζέιμς...
Τι ακριβώς σας εμποδίζει να κάνετε αναρτήσεις;
αν χρειάζεστε οδηγίες πως ποστάρουμε 'εύκολα' φωτογραφίες, από πισι και κινητό, να σας τις γράψω.
-
-
Λοιπόν παίδες, λίγο πρόχειρα, βασικές οδηγίες για δημοσίευση εικόνων στο φόρουμ:
1α. Από PC: στην εικόνα που έχουμε βρει και βλέπουμε στον browser όπως π.χ. ο Edge που είναι στάνταρ στα Windows, κάνουμε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα κι επιλέγουμε 'αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας' ή 'copy image location' ή κάτι παρόμοιο, ανάλογα τον browser.
1β. Από κινητή συσκευή: ο πιο απλός τρόπος για συχνή δημοσίευση, είναι να εγκατασταθεί ή εφαρμογή Quickimgur
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superyao.tuchuang
Οπότε κάνετε παρατεταμένη πίεση πάνω στην εικόνα που θέλετε να δημοσιεύσετε, επιλέγετε 'share image' και στη συνέχεια επιλέγετε το Quick imgur. Περιμένετε να τελειώσει η μεταφόρτωση, κι είστε έτοιμοι να...
- Είτε από PC είτε από κινητό, πηγαίνετε στη σύνταξη νέου μυνήματος, πατάτε στο εικονίδιο που δείχνει μια 'φωτογραφία' ή 'κάδρο', όπως το πάρει κανείς, κι επικολλήστε το λινκ που υπάρχει ήδη στη μνήμη, με μια απ τις δύο προηγούμενες μεθόδους.
Για τους φλώρους με τα κολλητά μαύρα ζιβάγκο (εξαιρούνται οι ΠΑΣΟΚτζήδες) που έχετε προϊόντα Apple και κολλάτε δαγκωμένο μήλο πίσω στο Qashqai ή το Cherokee, κάντε ότι καταλαβαίνετε, δεν ξέρω...
-
Αυτό για τις συντάξεις είναι μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες και τραγικά του τόπου μας. Όλα υπερ πίστεως και πατρίδος...πληρώνουμε τα άντερά μας για να πάρουμε - ίσως - μια σύνταξη πείνας που σε μια ευνομούμενη χώρα θα ήταν 4-10 φορές επάνω!
-
![]( 500px instagram)
-
Λοιπόν πηλιουριτη... Οδηγίες και για εσένα....
1)Κατεβασμα
2)Μετα δεξί κλικ εδω
3)Και έπειτα το ποστ, cut and copy και delete.. Εδω
https://newpost.gr/photo/master/201905/gibnad1557991955278.jpg
-
-
Λοιπόν πηλιουριτη... Οδηγίες και για εσένα....
1)Κατεβασμα
2)Μετα δεξί κλικ εδω
3)Και έπειτα το ποστ, cut and copy και delete.. Εδω
https://newpost.gr/photo/master/201905/gibnad1557991955278.jpg
Ακολούθησε τις οδηγίες για να γίνονται σωστά embedded οι φωτογραφίες, όπως ο Yem.
Το link του .jpg βάλτο μέσα στο πλαίσιο για φώτο.
-
Πως φαίνεται η αστική τάξη.... Το φλιτζάνι πορσελάνη;;;
Το δικό μου από ikea.
Υ, γ... Εμ όταν πηγαίνατε... Είχα πάει διακοπές εγώ.
Τις άφησα έτσι για να έχει σασπένς το λινκ.
-
-
-
-
Έκλαψα με το Μαρινάκη και τον Τομ Κρουζ.
-
Λοιπόν παίδες, λίγο πρόχειρα, βασικές οδηγίες για δημοσίευση εικόνων στο φόρουμ:
1α. Από PC: στην εικόνα που έχουμε βρει και βλέπουμε στον browser όπως π.χ. ο Edge που είναι στάνταρ στα Windows, κάνουμε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα κι επιλέγουμε 'αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας' ή 'copy image location' ή κάτι παρόμοιο, ανάλογα τον browser.
1β. Από κινητή συσκευή: ο πιο απλός τρόπος για συχνή δημοσίευση, είναι να εγκατασταθεί ή εφαρμογή Quickimgur
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superyao.tuchuang
Οπότε κάνετε παρατεταμένη πίεση πάνω στην εικόνα που θέλετε να δημοσιεύσετε, επιλέγετε 'share image' και στη συνέχεια επιλέγετε το Quick imgur. Περιμένετε να τελειώσει η μεταφόρτωση, κι είστε έτοιμοι να...
- Είτε από PC είτε από κινητό, πηγαίνετε στη σύνταξη νέου μυνήματος, πατάτε στο εικονίδιο που δείχνει μια 'φωτογραφία' ή 'κάδρο', όπως το πάρει κανείς, κι επικολλήστε το λινκ που υπάρχει ήδη στη μνήμη, με μια απ τις δύο προηγούμενες μεθόδους.
Για τους φλώρους με τα κολλητά μαύρα ζιβάγκο (εξαιρούνται οι ΠΑΣΟΚτζήδες) που έχετε προϊόντα Apple και κολλάτε δαγκωμένο μήλο πίσω στο Qashqai ή το Cherokee, κάντε ότι καταλαβαίνετε, δεν ξέρω...
gif Δεν μας είπες πως ανεβαίνουν ?
-
γιεμ, με το ιδιο ακριβως τροπο
Γελοιογραφία & Χιούμορ