-
@yem said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@ ισχύει κάτι τέτοιο ή μπούρδες?
Μπούρδες
Υπάρχουν πλεονεκτήματα και γω με box παίζω αλλά όχι και να λέμε βλακείες να υποστηρίξουμε την επιλογή μας
-
Ήχο στέλνετε σε πολυκαναλο ενισχυτή/σύστημα απ το boxάκι;
Πως το κάνετε;
Εγώ παίζοντας από HTPC ή κουτάκι, είχα πολλά θέματα να βγάλω ψηφιακό Ήχο.
Κάποια κουτάκια δεν βγάζουν καθόλου (όλα των παροχων ίντερνετ), άλλες φορές κολλάνε τα HDMI Splitter.
Παίζοντας απ την android TV απλά συνδέεις την οπτική ίνα, ενεργοποιείς το passthrough και τέλος. -
@piliourits said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Πως το κάνετε;
Κάποια κουτάκια δεν βγάζουν καθόλου (όλα των παροχων ίντερνετ), άλλες φορές κολλάνε τα HDMI Splitter.
Παίζοντας απ την android TV απλά συνδέεις την οπτική ίνα, ενεργοποιείς το passthrough και τέλος.Έχω μείνει με ένα παλιό medeiter που δεν πολύχρησιμοποιω, αλλά ήχο στέλνω από hdmi στον 5.1 και από εκεί στην tv την εικόνα.
-
@xenos said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Και εγένετω φως! Λέω δεν κοιτάζω μία τελευταία μπας και.... Και τελικά....
Μετά από 1 χρόνο ούτε που θα το έψαχνα ξανά... Μπράβο ρε φίλε .
-
Τρέχει κανονικά χωρίς προβλήματα το stremio σε tizen & LG?
-
Σε Lg σύγχρονες πλέον τρέχει. Για το πόσο καλά θα σου πω τις επόμενες μέρες.
-
Μέχρι στιγμής δεν μπορείς να βάλεις addons. κτλ, βάζεις τα addons από το κινητό ή pc και πατάς να κάνει συγχρονισμό στην tv.
Φαίνεται πως κολλάει λίγο στην αρχή του επεισοδίου αλλά νομίζω θα το ξεπεράσει με upgrades. -
Εγώ έτσι το έκανα με τα addons από την αρχή (μόνο στο κινητό).
-
@piliourits said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Πως το κάνετε;
Παίζοντας απ την android TV απλά συνδέεις την οπτική ίνα, ενεργοποιείς το passthrough και τέλος.Ηχο στέλνω από το boxaki μέσω του ενισχυτή που έχει HDMI inputs . Ενας παλιός Onkyo είναι αλλα δεν είχε θεμα κανένα ποτε.
να πω ότι ολα παίζουν σε Full HD αφού τηλεόραση και ενισχυτής μεχρι εκεί μπορούν δεν είναι 4K
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους