-
Κάτι δεν ανοιγει στο λινκ.
Οποτε εν τελη μια χαρά οχημα είναι.... Το φάγατε.
-
1400 kg το μέτρησαν καλό νούμερο για το μεγεθος του.
Καλά λόγια γράφουν για την ποιότητα κύλισης που θυμίζει ...πριμιουμ γερμανικό γράφουν.
Επίσης το 0-100μ 10.8 μέτρησαν αντί για 12.2 της νισσαν τεράστια διαφορά.
Και για καλή κατανάλωση γράφουν στην ΕΟ λίγο πάνω από το 6 προφανώς στο εκο.
Πολύ καλά εσωτερικά πλάτη 1.465μ μπροστά 1.39 Μ πίσω .
Ξέρει κανείς αν τα πήγαν στις εκθέσεις για τεστ;
-
Κοίτα η ποιότητα κύλισης και ο χαμηλός θόρυβος της καμπίνας ήταν τα ατού και του προηγούμενου οπότε λογικό το νέο να συνεχίζει να κρατά κεφάλι.
Βελτίωσε τους χώρους του παντού έχει φουλ εξοπλισμό ασφαλείας.
Να δούμε πως θα τα πάει από τριγμούς , αν σφίγγουν τα πάντα αν ανέβηκε ο ποιοτικός έλεγχος αν σταμάτησαν να βάζουν σάπιες μπαταρίες.
Και πάντα στο βάθος υπάρχει μια κακη αντιπροσωπεία σε υποστήριξη που ταλαιπωρεί κόσμο.
-
Τέλειο αυτοκινητο δεν υπάρχει....
Ενα υπήρχε αλλά έφυγε προς τας ινδιας
-
Σωστά απλά όταν στα ίδια λεφτά παίρνεις το τουσον που προσφέρει ηρεμία μετά την αγορά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις γιατί να πας νισσαν;
-
Tuscon full hybrid.... Φοβερή επιλογη....
-
Nαι η είναι το φθηνότερο φουλ υβριδικό στην κατηγορία του!
-
Στα του κασκαι η νισσαν φυσικά θα πληρώσει τις μαγκιες με τον πρόωρο θάνατο του ντίζελ.
Το κασκαι γέμισε τους δρόμους πουλώντας τους τρομερούς 1.5 και 1.6 διαμάντια κινητήρες που τους έβαλε πεισματικά στην άκρη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει τις πωλήσεις που είχε και όχι μόνο γιατί ο ανταγωνισμός αυξήθηκε.
Έκοψε τον πυλώνα πωλήσεων της και θα της βγει σε κακο.
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τις πωλήσεις στο επόμενο εξάμηνο και δείτε ότι τα 200 & 300 που πουλούσε για πλάκα το παλιό μέχρι την τελευταία μέρα δεν θα τα ξαναπιάσει.
-
Σε σχεση με το τουσον ή το κουγκα αν ηθελα να το σπρωξω επειτα.
-
Δεν ισχύει απόλυτα.
Το κασκαι ναι είναι πολύ πιο εμπορικό από τουσον και Κούγκα αλλά η εμπορικότητα έχει και άλλη όψη.
Όταν θα πας να το δώσεις προσδοκώντας να πουλήσεις ένα αμάξι που πουλά πολύ υπάρχει και το επιχείρημα του εμπόρου τόσα θα σου δώσω γιατί έχω άλλα δέκα κασκαι που περιμει να φύγουν και τα πήρα σε αυτή την τιμή.
Πρακτικά βλέποντας κασκαι και Κούγκα του 2016-17 υπάρχουν 168 αμάξια τα 151 είναι κασκαι αλλά έχει χαμηλότερη τιμή εκκίνησης από το Κούγκα ( που ενδεχομένως όμως είχε λίγο πιο ακριβή τιμή ως νέο) , για τουσον δεν μπορούμε να πούμε γιατί δεν υπάρχουν προς πώληση αυτών των χρονολογιών.
Ένας που θα ψάξει όμως κασκαι έχει να διαλέξει 150 αμάξια γιατί να πάρει το δικό σου ενώ μόνο 15 Κούγκα!
Φυσικά περισσότεροι ψάχνουν για μτχ κασκαι παρά για κουγκα αλλά υπάρχει και μια θάλασσα επιλογών και όταν υπάρχουν πολλές επιλογές οι τιμές πέφτουν.
Πχ το δικό μου το Σουζούκι το scross δεν είναι εμπορικό αμάξι καμιά σχέση με το κασκαι όμως όπου το έχω πάει σε αντιπροσωπεία για ανταλλαγή δεν μου έχουν μπει μα και μου δεν είναι εμπορικό όλοι λένε ότι το θέλουν χωρίς δεύτερη κουβέντα γιατί ξέρουν ότι είναι αμάξι που φεύγει με καλή φήμη αξιοπιστίας.
-
Μία χαρά αμάξι είναι το QQ, απλά πριν 6 χρόνια έπαιζε μόνο του στις πωλήσεις, συν την τρομερή άνοδο των Κορεατών.
-
Πλέον για να το πάρεις με την σύγχρονη εσωτερική εμφάνιση και τον φιμωμενο στο εκο πρόγραμμα 1.3 140 ζητά 29000 δλδ τριανταριζει επικίνδυνα με συνέπεια ο πήχης να έχει ανέβει πολύ και οι απαιτήσεις επίσης.
-
Πριν λίγες ημέρες είδα το πρώτο στο δρόμο εκεί που ήμουν διακοπές.
Πότε πρόλαβε και παρέλαβε;
-
Έχουν αρχίσει παραδόσεις
-
Πάντως το έχω ξανά γράψει.
Για εμένα αξίζει αν η connecta θα είχε κοντά στα 29 χιλιάρικα.
Όταν πχ με 26800 + 3700 φόρο πολυτελείας για 10 χρόνια = 30500, παίρνεις το CX-30 122hp στην έκδοση plus (με το χειροκίνητο κιβώτιο βέβαια), πολύ δύσκολα σε χρήματα 30+ θα κοιτούσα το nissan.
-
Το cx30 επι της ουσιας ειναι ενα πολλα υποσχομενο αυτοκινητο και προσφερεται σε τιμες χωμα βασει εξοπλισμου ποιοτητας ασφαλειας και αξιοπιστιας που προσφερει. Αν δεν ηταν διχιλιαρο θα τα εσπαγε. Το qq βεβαια παραμενει μια αξιοπρεπεστατη προταση στην κατηγορια ενω εξοπλιζεται με κινητηρα πολυ ανω του μεσου ορου.
Προσωπικα θα το επελεγα ομως, συγκρινομενο με το Τουσον το οποιο ειναι για 'γαμο μεχρι να μας χωρισει ο Θανατος'...
-
Προσωπικα θα το επελεγα ομως, συγκρινομενο με το Τουσον το οποιο ειναι για 'γαμο μεχρι να μας χωρισει ο Θανατος'...
'Till death do us part';;; ΑΧΑΧΑΧΑΧ καλός καλός...
-
Πάντως για να λέμε και τα σωστά η νισσαν Ελλάδας κατάφερε μέσα στην γενικότερη αναταραχή που έχει προκαλέσει η έλλειψη μικροτσίπ να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να παραδόσει αμάξια μέσα στον Αύγουστο! Και μάλιστα διαβαζω για σημαντικό αριθμό.
Προφανώς οι καλές τις σχέσεις και οι επιδόσεις που πετυχαίνει τόσα χρόνια βοήθησαν.
Τεστ ντραιβ ακόμα δεν έχουν μόνο διαθέσιμα.
-
Πάντως για να λέμε και τα σωστά η νισσαν Ελλάδας κατάφερε μέσα στην γενικότερη αναταραχή που έχει προκαλέσει η έλλειψη μικροτσίπ να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να παραδόσει αμάξια μέσα στον Αύγουστο! Και μάλιστα διαβαζω για σημαντικό αριθμό.
Προφανώς οι καλές τις σχέσεις και οι επιδόσεις που πετυχαίνει τόσα χρόνια βοήθησαν.
Τεστ ντραιβ ακόμα δεν έχουν μόνο διαθέσιμα.
Μα κάποιοι είχαν κάνει παραγγελίες πριν από την κρίση, το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν περίμεναν βύθιση των πωλήσεων λόγω πανδημίας, και ταυτόχρονα αυξήθηκαν απίστευτα οι παραγγελίες για chip κινητών/τάμπλετ/υπολογιστών/παιχνιδομηχανών, που σωστά εκτίμησαν ότι οι πωλήσεις τέτοιων συσκευών θα εκτοξευθούν.
Αν σε μία υγιή αγορά είχαν υπολογίσει εξαρτήματα για 300.000 QQ, αυτά πήραν. Οι παραγγελίες αυτές για νέα μοντέλα θα έχουν γίνει προ-κορωνοιου, απλώς τώρα που ξέμειναν οι άλλοι φαίνονται πολλά τα καινούργια. Κάτσε να δούμε μετά τις πρώτες φουρνιές πότε θα παραδίδονται οι παραγγελίες..
-
Στα του κασκαι η νισσαν φυσικά θα πληρώσει τις μαγκιες με τον πρόωρο θάνατο του ντίζελ.
Το κασκαι γέμισε τους δρόμους πουλώντας τους τρομερούς 1.5 και 1.6 διαμάντια κινητήρες που τους έβαλε πεισματικά στην άκρη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει τις πωλήσεις που είχε και όχι μόνο γιατί ο ανταγωνισμός αυξήθηκε.
Έκοψε τον πυλώνα πωλήσεων της και θα της βγει σε κακο.
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τις πωλήσεις στο επόμενο εξάμηνο και δείτε ότι τα 200 & 300 που πουλούσε για πλάκα το παλιό μέχρι την τελευταία μέρα δεν θα τα ξαναπιάσει.
Πες τα Χρυσόστομε! Μέγα λάθος η απουσία έστω και ενός diesel κινητήρα από την γκάμα. Ο 1.5 που έχουμε είναι εξαιρετικός. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει την απόφαση της στην πορεία, όπως έκανε η Renault με το Clio που πλέον το φέρνει και με τον 1.5 diesel.
Nissan Qashqai 2021