-
Μην προτρεχουμε όμως γιατί το μπάτζετ ξέφυγε.
Θα δω τι μπορώ να κάνω.
Εσείς προτείνετε ο,τι πιστεύετε ότι αξίζει.
Νέο ή μεταχειρο.
-
Μην προτρεχουμε όμως γιατί το μπάτζετ ξέφυγε.
Θα δω τι μπορώ να κάνω.
Εσείς προτείνετε ο,τι πιστεύετε ότι αξίζει.
Νέο ή μεταχειρο.
και για νέο σου είπαμε και για μετάχειρο που είναι σαν καινούργιο σου είπαμε, εσύ δεν λές να αποφασίσεις
-
Μου είπαν Fiat και Alfa μακριά.
Αχαχαχα....προκαταλήψεις και ιδεοληψίες 40 χρόναι πίσω! Έχω Alfa Romeo με 193.000χλμ...κιχ δεν έχει κάνει και εαν την δεις σε τι κατάσταση είναι και σου πω ότι έχει 93.000χλμ άνετα το πιστεύεις!
-
Είμαι αναποφάσιστος γιατί μπήκε η εναλλακτική του 'νέου'.
Αλλάζει το πράγμα.
Κρατάω όλες τις προτάσεις. Και το Citroen.
Fanis75, λατρεύω Giuletta, αλλά ακριβή.
-
Δίπλωμα πότε θα βγάλεις;
-
Fanis75, λατρεύω Giuletta, αλλά ακριβή.
Κάνα 10αρικο πάνε...ή εκεί γύρω.
-
16 χρόνια έχω.
Απλά ρωτάω γιατί δεν βγαίνει το εισόδημα για αγορά πάνω από εννιά χιλιάρικα. Είναι πολύς ο φόρος.
Στενός συγγενής μου δεν έχει δίπλωμα αλλά μπορεί να κάνει τέτοια αγορά.
Μετά κάνουμε την μεταβίβαση.
Φάνη, έχουν πολλά χιλιόμετρα και είναι τουλάχιστον 8ετιας.
-
Hei wrote:
Καλύτερα να μην ρψτήσεις ποτέ ξανά την γνώμη αυτών των ανθρώπων για αυτοκινητιστικά θέματα...
+1000
-
Hei όταν ρωτάς μπαρμπαδέλια για αυτοκίνητα θα σου πουν πάρε Ντάτσουν να κάνεις τη δουλειά σου...
Το μεταχειρισμένο 10ετιας είναι λαχείο, ακόμη κι αν ήταν 'σκυλί' δεν σημαίνει πως δεν θα βγάλει τίποτα καθώς έχει φάει πάνω απ τα μισά ψωμιά του, ενώ συνήθως τεχνολογικά υπολείπεται στην ασφάλεια και άνεση. Οπότε το 10χίλιαρο + έξοδα για λάστιχα + έξοδα για μεγάλα σέρβις + ότι άλλο προκύψει, μαζεύεται καλό ποσό και αναλαμβάνεις αυξημένο ρίσκο.
Έχει νόημα μόνο όταν λες 'εγώ θέλω οπωσδήποτε για χ-ψ λόγους ένα συγκεκριμένων προδιαγραφών αμάξι που τωρα κοστίζει 25+ χιλιάρικα, αλλά επειδή δεν έχω λεφτά θα πάρω το ίδιο πολύ παλιότερο με 10, γιατί δεν έχω εναλλακτική'. Με το σκεπτικό πως σύντομα θα το αλλάξεις.
Όμως όταν έχεις ένα συγκεκριμένο ποσό κι απλά θες να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο καλά, τότε ή θα δεις μεταχειρισμένο 6 μηνών έως 2 ή τριών το πολύ ετών που να έχει ακόμη αρκετό περιθώριο εγγύησης ή θα ψάξεις προσφορές με άτοκες δόσεις κλπ. θα συμβιβαστεις με λίγο μικρότερο αμάξι που όμως να χει χώρους.
Ειδικά αν δεις τα μικρά κυβικά και τις άτοκες (ή πολύ χαμηλοτοκες) σε σύγκριση με τα φορολογικά σου (και τα ετήσια έξοδα τελών κυκλοφορίας κι ασφάλισης) θα σου είναι πιο συμφέρον φθηνο καινούριο. Να το κοιτάς με προοπτική 5ετιας.
-
Έτσι σκέφτομαι από δω και πέρα.
Σχεδόν έχω εγκαταλείψει τη σκέψη για το Auris.
Μετά τις προτάσεις σας μπορώ να πω ότι κλίνω σε μεταχειρο C4 ή Baleno.
Tipo και Elysee είναι οκ αλλά ασχημουτσικα με κωλάρες.
Η Καβάλα είναι δύσκολη πόλη για μεγάλα αυτοκίνητα.
Φαντάζομαι ότι αν πάω σε κάτι από 2016+ με 50000 χλμ είναι καλή λύση.
Κοντά στα 12000€ θα κοιτάω με σκοπό να κάνω παζάρια.
Πρώτα όμως θα πάω στους εμπόρους και θα ενημερώσω την επόμενη εβδομάδα. Εννοείται πώς ο,τι μου προταθεί θα σας το πω για να πάρω γνώμες.
Υ.Γ. Μια γρήγορη γνώμη για DS;
Ξέρω ότι είναι premium της Citroen, αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα για ασφάλεια, κόστος σέρβις/ανταλλακτικών, αξιοπιστία, οδηγική συμπεριφορά κτλ.
Απλά είναι πολύ όμορφα αυτοκίνητα.
Θα κοιτούσατε το DS4 σε αυτά τα χρήματα;
-
Υ.Γ. Μια γρήγορη γνώμη για DS;
Ξέρω ότι είναι premium της Citroen, αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα για ασφάλεια, κόστος σέρβις/ανταλλακτικών, αξιοπιστία, οδηγική συμπεριφορά κτλ.
Απλά είναι πολύ όμορφα αυτοκίνητα.
ωραίο είναι, αλλά αν είναι να πας σε ds4 μτχ καλύτερα να πας σε c4 ίδιας χρονιάς και τα ρέστα να τα κρατήσεις για ταξίδια και πετρέλαια.Αρνητικά:
-Tα πίσω παράθυρα δεν ανοίγουν
-Είναι σκληρότερο και κοπανάει σε αντίθεση με την c4 που θα ταξιδεύεις αφράτα και ξεκούραστα
- Είναι 2.000+ ακριβότερη απο μία c4 ενώ δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω, αντιθέτως..
-
Οκ. Καταλαβαίνω τότε ότι πληρώνεις μούρη για DS.
Ευχαριστώ.
Έχω και το δικό σου υπόψη.
Δεν σε ξέχασα.
Απλά κοιτάω πιο τοπικά σε πρώτη βάση.
Το DS το είχα απορία απλώς.
-
Μάλλον εισαγωγής, άρα 130.000χλμ αντί για 30.000...! Προσοχή με τους εμπόρους και τα αυτοκίνητα εισαγωγής, κατά 99% έχουν πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από τα αναγραφόμενα.
-
Hei wrote:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/30195045-ds-ds4
Μάλλον εισαγωγής, άρα 130.000χλμ αντί για 30.000...! Προσοχή με τους εμπόρους και τα αυτοκίνητα εισαγωγής, κατά 99% έχουν πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από τα αναγραφόμενα.
ακριβώς όπως τα λέει ο Φάνης
-
Fanis75 wrote:
Hei wrote:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/30195045-ds-ds4
Ελληνικής αντιπροσωπείας γράφει...και ο συγκεκριμένος είναι ο αντιπρόσωπος για το νομό νομίζω...
-
panos pure clio wrote:
Ελληνικής αντιπροσωπείας γράφει...και ο συγκεκριμένος είναι ο αντιπρόσωπος για το νομό νομίζω...
για να ξεκαθαρίσω, με τον Φάνη συμφωνώ ως προς την συμβουλή που έδωσε γενικά για τα μτχ και ειδικά για τις 'ευκαιρίες' σε μάντρες.Τώρα ως προς το συγκεκριμ΄νο πραγματικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη πίσω απο ένα πληκτρολόγιο.Το καλύτερο θα ειναι να πάει ο φίλος μας απο κοντα να το δει και να κρίνει.
-
dgrgtc wrote:
panos pure clio wrote:
για να ξεκαθαρίσω, με τον Φάνη συμφωνώ ως προς την συμβουλή που έδωσε γενικά για τα μτχ και ειδικά για τις 'ευκαιρίες' σε μάντρες.Τώρα ως προς το συγκεκριμ΄νο πραγματικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη πίσω απο ένα πληκτρολόγιο.Το καλύτερο θα ειναι να πάει ο φίλος μας απο κοντα να το δει και να κρίνει.
Συμφωνώ σε όλα...επισης δεν έκανα παράθεση για να σε μαλώσω...
-
Καλύτερα να μην ρωτήσεις ποτέ ξανά την γνώμη αυτών των ανθρώπων για αυτοκινητιστικά θέματα...
-
-
δες την αναζητηση παραπανω σαν παραδειγμα αυτοκινήτων που πρέπει να ψάχνεις
σπατάλησα πάνω από μιση να γράφω ποστ που δεν εφτασαν ποτέ επειδή ο σέρβερ του φόρουμ γα...εται, και κάπως έτσι σπάζουν τα πληκτρολόγια και οι οθόνες, οπότε θα αρκεστείς στο παραπάνω παράδειγμα
Μεταχειρισμένο 10.000 ευρώ;