-
Tkin73 wrote:
Δλδ τα 27500 παίρνεις το αυτόματο ακτιβ με έξτρα χωρίς χρήση της τριτεκνιας;
Ναι είχαν κάποια λίγα λόγω επερχομενου facelift με την τιμή που είχαν και στο summer sales, -7000€ από τιμή καταλόγου.. Ένα τελευταίο σε Perla black πρόλαβα και από ότι κατάλαβα εξαφανίστηκαν
Μαλιστα ...τι βγαζουν ρε παιδια εκει στην πεζω?!!! γιατι μην μου πείτε οτι με τα 27.500 μπαινουν μεσα!!! με +20% κέρδος δουλεύουν?!!! απιστευτα νουμερα....
-
σε allure το καλοκαίρι summer sales ήταν γύρω στα 3000+ η προσφορά. ξαναρωτησε γιατί το 7000 χωρίς απαλλαγή είναι τεράστιο. και μπράβο αν ισχύει.
Φαντάζομαι οι κάτοχοι που πριν κάνα μήνα το πήραν πχ με 0 έκπτωση δεν θα είναι και πολυ χαρούμενοι μάλλον ότι τους εκλεψαν θα νομίζουν!
-
Και μετά μου λέτε ότι βγάζουν από τις πωλήσεις 5% max, και ότι συντηρούνται από τα service μόνο! Βέβαια μιλάμε για μοντέλο που έχει παρουσιάσει το fl του αλλά και πάλι μπράβο σου που το πρόλαβες
-
Ναι όλοι λένε για 500-600 ευρώ βγάζουν ,αλλά στο ενδιάμεσο μπορεί να κάνουν κάνα 4 χιλιαρο έκπτωση και τώρα ακούμε για 7000!!! Άντε μετά να πιστέψεις ότι η πεζω έχει γίνει πριμιουμ!
Εντάξει και η mersedes bmw κόβουν κάτι 3000 σε αυτό το επίπεδο τιμων αλλά το 7 χιλιάδες κάτω είναι σκάνδαλο!
Πεζω μόνο σε μέρες black Friday!!!!
Δλδ αν πας και ψωνίσεις 2008-3008 χωρίς να σου κόψουν 3-4 χιλιάρικα είσαι κορόιδο! Τα αμάξια είναι φούσκα....
-
και εγώ έλεγα το τάλιρο ήταν πολύ δυνατή έκπτωση. χαχα.
-
Χαχαχ μόνο στην Renault το έπαιζαν σκληρά καρύδια ούτε 1€ κάτω και τα extra δωράκια με το στανιο... Με πόκερ face πήγαινα!!!
Στην πεζό που ήταν και η πρώτη μου επαφή για καινούριο με το που μπήκα ψαρομενος μου τα έδωσε όλα στο χέρι και έκπτωση και έξτρα δωράκια και τα πάντα όλα
-
Σε Μέρκ και Μπεμβε και Αουντι σε παρόμοιες περιπτώσεις οι εκπτώσεις είναι στο 10άρικο .
Το προηγούμενο Q3 σε τέτοια περίπτωση αλλαγής μοντέλου αγοράστηκε από γνωστούς κάτω από 25000 .
-
Όλες οι εταιρίες όταν αλλάζουν μοντέλα ξεπουλανε. Μήπως πήρατε χαμπάρι πόσο έδιναν το QQ και Kadjar diesel τώρα τελευταία; Και το Tuscon ξεκινάει από 21.600 τώρα, κρατήστε την τιμή να δούμε την εισαγωγική του καινούργιου..τα ίδια κ το προηγούμενο Kuga που σκεφτόμουν να το αγοράσω εκεί στα τελειώματα (business) κλπ.
-
Επίσης νομίζω δεν το έγραψα πιο πάνω είναι η έκδοση active χωρίς το grip control.. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό ευθύνεται για το -7000€ αλλά σίγουρα επηρεάζει.
Με αυτά και με αυτά ο προβληματισμός για εμένα συνεχίζει και μάλλον έχει ενταθεί βάση όσων αναφέρθηκαν.
Μου αρέσει πολύ σαν αμάξι, έχει όσα θέλω, αξίζει την υπέρβαση με το ψυχολογικό ατού που δίνει η μεγάλη έκπτωση, πιστεύω και από δοκιμή που έκανα και με βάση βίντεο στο yt ότι τα τρία καρεκλάκια μπαίνουν και ο φόβος μου είναι ότι με τον ερχομό του facelift οι τιμές θα είναι απλησίαστες. Από την άλλη μεριά η ωφέλεια της απαλλαγής του ΤΤ είναι σημαντική..
Μέχρι το πρωί πρέπει να έχω πάρει μια απόφαση αφού παω στην ford να εξαντλήσω το θέμα focus active wagon
-
Έχεις πετύχει μπόμπα τιμή στο 3008. Έπαιζε στο summer sales αλλά τα αυτοκίνητα εξαντλήθηκαν γρήγορα. Αν σου αρέσει καλύτερα να ορμήξεις πρίν να είναι αργά. Αν ανέβεις budget ή πας για τριτεκνία κτλ μόνο το 5008 μπορώ να σκεφτώ και το Kodiaq ως εναλλακτικές σε SUV για την περίπτωση σου.
-
Σε Μέρκ και Μπεμβε και Αουντι σε παρόμοιες περιπτώσεις οι εκπτώσεις είναι στο 10άρικο .
Το προηγούμενο Q3 σε τέτοια περίπτωση αλλαγής μοντέλου αγοράστηκε από γνωστούς κάτω από 25000 .
A180d που καταργείται πάντως ο 1.5 τέτοιες εκπτώσεις δεν παίζουν το πολύ 2.500-3000
-
Επίσης νομίζω δεν το έγραψα πιο πάνω είναι η έκδοση active χωρίς το grip control.. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό ευθύνεται για το -7000€ αλλά σίγουρα επηρεάζει.
Με αυτά και με αυτά ο προβληματισμός για εμένα συνεχίζει και μάλλον έχει ενταθεί βάση όσων αναφέρθηκαν.
Μου αρέσει πολύ σαν αμάξι, έχει όσα θέλω, αξίζει την υπέρβαση με το ψυχολογικό ατού που δίνει η μεγάλη έκπτωση, πιστεύω και από δοκιμή που έκανα και με βάση βίντεο στο yt ότι τα τρία καρεκλάκια μπαίνουν και ο φόβος μου είναι ότι με τον ερχομό του facelift οι τιμές θα είναι απλησίαστες. Από την άλλη μεριά η ωφέλεια της απαλλαγής του ΤΤ είναι σημαντική..
Μέχρι το πρωί πρέπει να έχω πάρει μια απόφαση αφού παω στην ford να εξαντλήσω το θέμα focus active wagon
Επειδή κι εγώ σου πρότεινα το Focus Active, δες τί τιμή σου κάνουν στη Ford, αν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή έκπτωση, τότε και με την τριτεκνία θα σου βγει τιμή κοντά σε αυτή του 3008, 'αγαπημένο' επίσης, οπότε δεν έχεις λόγο να περιμένεις.
Ίσως ρίξτο στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και πίεσε χρονικά 'μου δίνουν αυτό τόσο και θέλω να ξέρω μέχρι αύριο' να δεις αν υπάρχει ανάλογη ανταπόκριση απ' τη Ford. Ειδικά αν πρόκειται για αγορά τοις μετροιτής...
διαφορετικά, προχώρα με το Peugeot, ειδικά αν έχεις αισθητήρες και κάμερα κλπ. κι ας μην είναι η 'πολυτελής' έκδοση, είνα αμάξι 'σταθμός' κι αυτό (και σου μένει και η τριτεκνία γι αργότερα αν θελήσεις).
-
Δεν μιλάμε για κατάργηση κινητήρα , αλλά για κατάργηση μοντέλου .
Γενικά δεν πολυψάχνω τα πρίμιουμ , αλλά παλιά πριν την κρίση που χαζεύαμε τα αμάξια , βλέπαμε 5άρες που ήταν 6 μήνες στην Μαγούλα , από τις 60000 στις 45000 . Το ίδιο και για Ε κλπ .
-
Να πω και εγω μερικες σκεψεις
α. το c5 aircross δεν εχει 3 isofix πισω. Εχει 3 μεγαλα ξεχωριστα καθισματα, αλλα isofix δεν εχει η μεσαια θεση. Χωρανε ομως 3 παιδικα καθισματα.
β. ναι το οικονομικο οφελος απο την τριτεκνια δεν το χανεις (με τα σημερινα δεδομενα), αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει στην ελλαδα την επομενη μερα (και οχι με 4-5 χρονια), αποψη μου ειναι να περιμενεις λιγο και αφου με το καλο γεννηθει το παιδι, ορμας για αμαξι
γ. αν θελεις αμεσα αυτοκινητο, μια σκεψη ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο 'εμπορικης' μαρκας (κατα προτιμηση γερμανικο, που θα σου φυγει γρηγορα) και να το δωσεις 1-2 χρονια μετα, αγοραζοντας το αμαξι της αρεσκειας σου. Το εκανε αυτο γνωστος αγοραζοντας μεταχειρισμενη b-class απο την λαμδα. Αλλη λυση ειναι να νοικιασεις ενα αμαξι για 2-3 μηνες.
δ. το adaptive cruise control ειναι κατι οπως το αυτοματο κιβωτιο. Δεν συνειδητοποιεις ποσο καταπληκτικο ειναι μεχρι που το δοκιμασεις και τοτε δεν μπορεις να φανταστεις τη ζωη σου χωρις αυτο
ε. συμφωνω και εγω με καποιον που το εγραψε πιο πριν, οτι το corolla touring sport ειναι πολυ καλη λυση για οικογενειαρχη. Υπαρχει ακομα η εκδοση 1.8 (ωστε να μην μπλεκεις με φορο πολυτελειας/τεκμηρια), ειναι στα χρηματα που ψαχνεις και θα κανεις και απειρη οικονομια στο καυσιμο.
-
Έδωσα προκαταβολή για 3008 παιδιά, ευχαριστώ όλους για τις απόψεις και τον χρόνο σας.. Το συζήτησα και με τη σύζυγο και καταλήξαμε ότι αυτή την στιγμή είναι για εμάς η ιδανική λύση, μέτρησαν και 2-3 προσωπικές παράμετροι που συνυπολογίσαμε και έτσι κλείσαμε με 3008.
-
Με το καλο να παραλάβεις!
-
Έδωσα προκαταβολή για 3008 παιδιά, ευχαριστώ όλους για τις απόψεις και τον χρόνο σας.. Το συζήτησα και με τη σύζυγο και καταλήξαμε ότι αυτή την στιγμή είναι για εμάς η ιδανική λύση, μέτρησαν και 2-3 προσωπικές παράμετροι που συνυπολογίσαμε και έτσι κλείσαμε με 3008.
Καλοτάξιδο, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Εύγε, καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς!
-
Καλοτάξιδο...
Οικογενειακό με χώρους και αυτόματο