-
-
-
Lap wrote:
Πάλι δεν έχουν acc ;;;;
Η σχεδίαση εμένα μου φαίνεται πολυ καλη. Επιτέλους κάτι να σπάσει το κλασικό αμυγδαλωτο σχεδιασμό των πισω φαναριών. Είναι μια γενιά μπροστά θεωρώ η σχεδίαση.
Συμφωνώ αυτή την αίσθηση δίνει οι υπόλοιποι κάνουν μισό βήμα αυτοί δείχνουν να έκαναν ολόκληρο βήμα δεν τσιγκουνευτηκαν.
Εντάξει στο ότι δεν έχουν στάνταρ το acc ως μοντέλο του 21 με τόσο εξέλιξη στα υπόλοιπα ακούγεται σαν καψονι!
Ειλικρινά τωρα.... Εχω την αισθηση οτι δεν εχουν οδηγησει αυτοκινητο με acc. Δεν παιζει να κανουν τετοιο φαουλ στον εαυτο τους.
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Δύο πραγματάκια ένα που παρατήρησα σε video review και ένα που συνειδητοποίησα πριν λίγο βλέποντας τις τιμές που ανακοινώθηκαν για Ελλάδα.
Αρχικά η μάσκα στο Distinctive έχει διαφορετικό χρώμα πιο σκούρο και 'γκλάσι' απο τις υπόλοιπες εκδόσεις ενώ συνδυάζεται πολύ καλά με το ασημί αλλά κυρίως το μολύβι χρώμα. Ειδικά στο μολυβί το αμάξι δείχνει μια σχεδιαστική συνέχεια που δεν απαντάται στα υπόλοιπα χρώματα. Αν παρατηρήσετε με την μάσκα του Distinctive όταν τα φώτα είναι σβηστά δεν ξεχωρίζουν καθόλου. Στα δικά μου μάτια με το μολυβί χρώμα το αμάξι γίνεται από εκκεντρικό εύπεπτο και τείνει στο κλασσατο...
Πέραν τούτου συγνώμη αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι 32.790€ δεν έχει απλά το 180ps DCT αλλά είναι ΚΑΙ 4WD!! Αλήθεια τώρα; Καλά τι έχουνε κάνει; Κάποιος το είχε πει παραπάνω, διατήρησαν ίδιες ακριβώς τις τιμές με το προηγούμενο;!;! Αν δεν επιρρεαζει ιδιαίτερα κατανάλωση/ρύπους/ΤΚ εφόσον προφανώς δεν είναι μόνιμη η τετρακίνηση (αν θυμάμαι το review του Marek και την αναφορά του στο 'Htrac' για το προηγούμενο f/l μοντέλο) ακόμα και εγώ που δεν πατάω χώμα αν δεν υπάρχει ακουμπησμένο όπλο με σφαίρα στη θαλάμη στο κεφάλι μου θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Ήδη σκέφτομαι και χαμογελάω για εκείνες τις δύο ημέρες το πολυ που χιονίζει τον χρόνο στην Θεσσαλονίκη, αν χιονίσει, να βγαίνω στο αμάξι και αντί να σκέφτομαι πως σκατά θα πάω πάλι στη δουλειά (μένω σχετικά ψηλά) να γυρίζω στον ουρανό να δείχνω μεσαίο δάκτυλο και με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο στα χείλη να σκέφτομαι 'άντε και γ@μησου μου τα πήγες από δεξιά αριστερά'!!!
ΥΓ1: Δεν ξέρω για πόσους ακόμα αλλά για εμένα είναι πιο πρακτικό φάουλ τα φλας όπισθεν στον προφυλακτήρα από το ACC. Βέβαια κρατάω μια πισινή γιατί ειδικά στο DCT δεν το χωράει ο νους μου ότι δεν θα είναι παρόν το σύστημα. Ίσως απλά να υπάρχει απλό CC μόνο στο M/T. Ένα ακόμα μεγάλο φάουλ το οποίο εύχομαι να είναι early production glitch είναι σε δύο v_reviews όπου η κεντρική κονσόλα με M/T από το ύψος του υποβραχιόνιου μέχρι και τις ποτηροθήκες είχε πολύ κακή συναρμογή και στην δοκιμή αντοχής κουνιόταν σαν βάρκα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το ίδιο θέμα είχε και το προηγούμενο μοντέλο. Εύχομαι να μην ισχύει γιατί με τρομάζει η ιδέα τι θα σημαίνει αυτό σε μια έκδοση DCT με το 'γεφυράκι' στην κονσόλα, τα piano black ένθετα, τα κουμπάκια και τα shift by wire. Μην μας ξενερώνεις ρε Kim...
ΥΓ2: Ένας 'πρακτικός' λόγος επιπλέον να έχει υποψήφιο κάποιος το Tuscon. 5 έτη εγγύηση/σέρβις/οδική το λες και σημαντικό οικονομικό όφελος οπότε λες είμαι μια η άλλη και κανείς μικτή ασφάλεια γιατί πλέον όλα τα καλά αυτοκίνητα είναι φορτωμένα και απέξω ακριβά gadgets. Ακούω κάτι τιμές για LED και όταν τα βλέπω ενσωματωμένα στο εν θέματι όχημα στην μάσκα πακέτο δηλαδή με τους διάφορους αισθητήρες πονάει το αριστερό μου νεφρό....
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Δύο πραγματάκια ένα που παρατήρησα σε video review και ένα που συνειδητοποίησα πριν λίγο βλέποντας τις τιμές που ανακοινώθηκαν για Ελλάδα.
Αρχικά η μάσκα στο Distinctive έχει διαφορετικό χρώμα πιο σκούρο και 'γκλάσι' απο τις υπόλοιπες εκδόσεις ενώ συνδυάζεται πολύ καλά με το ασημί αλλά κυρίως το μολύβι χρώμα. Ειδικά στο μολυβί το αμάξι δείχνει μια σχεδιαστική συνέχεια που δεν απαντάται στα υπόλοιπα χρώματα. Αν παρατηρήσετε με την μάσκα του Distinctive όταν τα φώτα είναι σβηστά δεν ξεχωρίζουν καθόλου. Στα δικά μου μάτια με το μολυβί χρώμα το αμάξι γίνεται από εκκεντρικό εύπεπτο και τείνει στο κλασσατο...
Πέραν τούτου συγνώμη αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι 32.790€ δεν έχει απλά το 180ps DCT αλλά είναι ΚΑΙ 4WD!! Αλήθεια τώρα; Καλά τι έχουνε κάνει; Κάποιος το είχε πει παραπάνω, διατήρησαν ίδιες ακριβώς τις τιμές με το προηγούμενο;!;! Αν δεν επιρρεαζει ιδιαίτερα κατανάλωση/ρύπους/ΤΚ εφόσον προφανώς δεν είναι μόνιμη η τετρακίνηση (αν θυμάμαι το review του Marek και την αναφορά του στο 'Htrac' για το προηγούμενο f/l μοντέλο) ακόμα και εγώ που δεν πατάω χώμα αν δεν υπάρχει ακουμπησμένο όπλο με σφαίρα στη θαλάμη στο κεφάλι μου θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Ήδη σκέφτομαι και χαμογελάω για εκείνες τις δύο ημέρες το πολυ που χιονίζει τον χρόνο στην Θεσσαλονίκη, αν χιονίσει, να βγαίνω στο αμάξι και αντί να σκέφτομαι πως σκατά θα πάω πάλι στη δουλειά (μένω σχετικά ψηλά) να γυρίζω στον ουρανό να δείχνω μεσαίο δάκτυλο και με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο στα χείλη να σκέφτομαι 'άντε και γ@μησου μου τα πήγες από δεξιά αριστερά'!!!
ΥΓ1: Δεν ξέρω για πόσους ακόμα αλλά για εμένα είναι πιο πρακτικό φάουλ τα φλας όπισθεν στον προφυλακτήρα από το ACC. Βέβαια κρατάω μια πισινή γιατί ειδικά στο DCT δεν το χωράει ο νους μου ότι δεν θα είναι παρόν το σύστημα. Ίσως απλά να υπάρχει απλό CC μόνο στο M/T. Ένα ακόμα μεγάλο φάουλ το οποίο εύχομαι να είναι early production glitch είναι σε δύο v_reviews όπου η κεντρική κονσόλα με M/T από το ύψος του υποβραχιόνιου μέχρι και τις ποτηροθήκες είχε πολύ κακή συναρμογή και στην δοκιμή αντοχής κουνιόταν σαν βάρκα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το ίδιο θέμα είχε και το προηγούμενο μοντέλο. Εύχομαι να μην ισχύει γιατί με τρομάζει η ιδέα τι θα σημαίνει αυτό σε μια έκδοση DCT με το 'γεφυράκι' στην κονσόλα, τα piano black ένθετα, τα κουμπάκια και τα shift by wire. Μην μας ξενερώνεις ρε Kim...
ΥΓ2: Ένας 'πρακτικός' λόγος επιπλέον να έχει υποψήφιο κάποιος το Tuscon. 5 έτη εγγύηση/σέρβις/οδική το λες και σημαντικό οικονομικό όφελος οπότε λες είμαι μια η άλλη και κανείς μικτή ασφάλεια γιατί πλέον όλα τα καλά αυτοκίνητα είναι φορτωμένα και απέξω ακριβά gadgets. Ακούω κάτι τιμές για LED και όταν τα βλέπω ενσωματωμένα στο εν θέματι όχημα στην μάσκα πακέτο δηλαδή με τους διάφορους αισθητήρες πονάει το αριστερό μου νεφρό....
Έχεις εύκολο κανένα link; Δεν μπορώ πουθενά να βρω βίντεο με το manual.
-
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και αισιοδοξία!
Σίγουρα δεν έχει acc σε καμία έκδοση το συζήτησα διεξοδικά με τον πωλητή ούτε καν υπάρχει ως επιλογή στα προαιρετικά αλλά μου είπαν ότι θα τον ρωτήσουν στον εισαγωγέα αν ενδιαφέρομαι για να βγάλουν τιμή... οπότε μιλάμε για κάνα +700 για πλάκα και με τον φόρο μπορεί να βγει και χιλιάρικο....
Το χρώμα αυτό που είδα στις φωτογραφίες που ανέβασα του πάει πάρα πολύ και δένει με την μάσκα.
Όπως τα έχουν κάνει τα νέα αμάξια η μικτή δείχνει απαραίτητη.
Βάζεις μια απαλλαγή 1000-1500 και πας να πιάσεις την ύπουλη μεγάλη ζημιά που μπορεί να σου βγει όπως στην γωνία της μάσκας που πιάνει φτερό προφυλακτήρα και θα σπάσει και την συστοιχία με τους ενσωματωμένους προβολείς. Αυτό μπορεί να είναι και 4-5 χιλιάρικα σε αυτό το αμάξι.
Οι ρύποι για το 180 χειροκίνητο είναι 149 οπότε πληρώνει ~105 ευρώ πάρα πολύ καλό πόσο για τόσο μεγάλο αμάξι και το κάνει και εκεί πλήρως ανταγωνιστικο.
Δεν έχω δει την πριμιουμ πως είναι εσωτερικά και πως δένουν την 8αρα αντί της 10αρας στο πάνελ πάντως με 26500 για 4.5μ αμάξι με 180 άλογα αυτούς τους χώρους τον εξοπλισμό και τα υπόλοιπα ακούγεται ως πολύ δυνατή ευκαιρία!
-
@Ggeorg10 5 posts επάνω έχω σηκώσει link με αναλυτική παρουσίαση εκδόσεων από Ιρλανδία. Στα low spec δείχνει το εσωτερικό με M/T.
Πάρε και ένα με M/T midspec + POV:
-
Αναλυτική παρουσίαση εκδόσεων κινητήρων στην Ιρλανδία:
Πάντως στην Ιρλανδία οι έκδοσεις είναι πιο υποβαθμισμένες από εδώ! Εδώ δεν υπάρχει έκδοση με αναλογικά όργανα.
-
Σκέψου να μας βλέπουν Ιρλανδία και να φωνάζουν 'καλά, και ακριβότερα από Ελλάδα και με λιγότερο εξοπλισμό; Μας κλέβει ο McFarland' (ο και καλά αντιπρόσωπος εκεί!)
-
-
Ρώτησα έχει εσωτερικό φωτισμό δεν ξέρω που όμως ίσως στις θήκες στις πόρτες και στην θήκη με τα usb μπροστά.
-
Με τις τιμές που δίνουν το να μην έχει ψεύτικες απολήξεις εξατμίσεων (άθλιο, ανούσιο) και ambient light που αν χαλάσει ένα ledάκι και θα σου πάρουν το σκαλπ και στο λύσε ξελύσε κάτι δεν θα κουμπώσει άρτια και θα έχεις τριγμούς δεν είναι απώλεια. Είναι ανέλπιστα πλήρες σε εξοπλισμό και πολύ τίμια τιμολογημένο. Αυτό που τώρα έχω ερωτηματικό από εξοπλισμό είναι μην φορτώνει καμία 19' στην Distinctive γιατί μέχρι 18' θες μόνο ένα νεφρό στις 19' θες δύο νεφρά και με δύο δεν επιβιώνεις...
Ε πέρα από αυτά τα κλασικά. Λίγο καλύτερη ποιότητα υλικών/συναρμογής, μια καλή οδηγική συμπεριφορά και νορμάλ ΤΚ (μέχρι 200€ για το 180ps 7DCT 4WD θα ήταν μια χαρά πχ). Μετά θα έχει στρωμένο το μονοπάτι της εμπορικής επιτυχίας ακόμα και στην Ελλάδα.
-
235/55/18 έχουν premium & distinctive 17 αρες η πρώτη έκδοση. 19αρες έχει το φουλ υβριδικό. 105 τέλη το 180 μηχανικό distinctive.
-
235/55/18 έχουν premium & distinctive 17 αρες η πρώτη έκδοση. 19αρες έχει το φουλ υβριδικό. 105 τέλη το 180 μηχανικό distinctive.
Εξαιρετικά. Ας δούμε και τι ΤΚ θα βγάλει το 4WD με το καλό. Γενικά τα μοτέρ του ομίλου τους δίνουν καλύτερους ρύπους στα DCT από τα μηχανικά κιβώτια.
-
Στην 3η έκδοση νομίζω είδα Ambient lighting. Ωραία είναι να έχει, στο B max που έχω δεν έχει χαλάσει ποτέ, θα το ήθελα και στο 2008, έχει σε μένα στα πόδια για όταν μπαίνεις, μου τα είχαν βάλει δώρο όταν το πήρα, στην GT έχει επιλογή χρωμάτων.
Μια χαρά το αυτοκίνητο, δεν νομίζω ότι υστερεί πουθενά, σούπερ εκδόσεις, ακόμη και η πρώτη. Μπράβο στην Hyundai, θα αυξήσει πολύ πωλήσεις στην Ευρώπη, διάβασα και άρθρο που λέει ότι περιμένουν να γίνει best seller, σε κάποιες αγορές Tucson/Sportage ήταν νο1 σε πωλήσεις από τα Κορεάτικα.
Το πετρέλαιο δεν έχει φθηνή έκδοση το μόνο μείον για εμάς του παλαιολιθικους, κατά τα άλλα θα προσπαθούσα για 4Χ4 αν δεν έχει υψηλά τέλη και κατανάλωση.
Με τα αυτόματα τι παίζει; Καλά είναι αυτά που έχει γιατί δεν έχω ιδέα.
-
Μεχρι στιμγης το διπλοσυμπλεκτο φαινεται ψηλό αξιόπιστο
-
-
Αλλο επιπεδο σχεδίασης
-
-
Ο πίσω υαλοκαθαριστήρας είναι κρυμμένος στο πάνω μέρος του τζαμιού.
Hyundai Tucson NX4 (2020)