-
Κουβέντα κάνουμε. Εννοείται πως δεν είναι λόγος απόρριψης η θέση της εξάτμισης. Εγώ πάντως θα ήθελα να δω από κάτω το αυτοκίνητο για να καταλάβω το λόγο που τους υποχρέωσε να βάλουν εκεί το τελικό καζάνι. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι θέμα μείωσης κόστους. Κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει.
-
Ναι όντως πολύ κουλό... Εκτός και αν έτσι κέρδισαν πολύ χώρο στο πορτ μπαγκαζ ή έβγαλαν χώρο και για ρεζέρβα και για μπουκάλα υγραερίου... Εκτός από το πιθανό πρόβλημα με τους επιβάτες που λέει ο Dredd, εγώ επιμένω για την αλλοίωση του ελαστικού που είναι εκεί, το οποίο μόνιμα θα τρώει όλα τα καυσαέρια - υγρασία - λαδιλα - αυξημένη θερμοκρασία κ.α. Νομίζω ότι θα είναι το πρώτο λάστιχο που θα φθείρεται!
BTW ο Dredd αυτός είναι ο ίδιος με του Stallone ή είναι άλλο concept?
-
**offtopic... **Ο Dredd 2012 είναι το 2ο φιλμ μετά το Dredd με τον Σταλόνε. Το Dredd 2012 για μένα είναι top ταινία γιατί δεν έχει τα στοιχεία 'κωμωδίας' που είχε το Dredd I. Και τα δύο είναι εμπνευσμένα από τον ήρωα περιοδικού κόμικ, της εποχής που ήμουν στο δημοτικό και έφηβος.
-
Πρεπει να ειναι λόγω χώρου αποσκευών που έχει πλέον μεγάλο βάθος.
Αλλα δειτε το βίντεο δεν είναι πάνω στο ελαστικό, οι τροχοί είναι πιο πίσω.
Οταν θα κινείται το καυσαέριο θα πηγαίνει σε ευθεία προς τα πίσω.
Παντως οντως κουλό αλλά οκ. Κάνει και κάτι ξερογκαζιες.... Λετε να κάνει και μικροσκασιματα...
Υ. Γ Θα κατσω να δω κανα κόμικ με αυτόν τον dredd. Μα τι κράνος είναι αυτό;;;;
-
Εδω το sandero από τους fans του.
Η εκδοση όπως είναι στο video στην Γαλλία κοστίζει 13740 ευρώ.
Με 6αρι σασμάν, turbo και εργοστασιακό υγραέριο,μεταλλικό χρώμα και ζαντες, κάμερα και Android auto αλλά με 4 ηλεκτρικά παράθυρα και οχι το start button οπως αυτο του βιντεο. (πιο σημαντικά τα παράθυρα κατ εμέ) επίσης στην τιμή έχει led φωτα, προβολείς ομίχλης, adas αυτοματο φρενάρισμα, αυτόματα φωτα και υαλοκαθαροστηρες, sos button και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και υποβραχιονιο, cruise control κτλ. Εννοείται 6 αερόσακους σε αντίθεση με το παλιό sandero
Το λαϊκό αυτοκινητο της Ευρώπης. Αρκετά μεγάλος χώρος αποσκευών.
Οι ζαντες τολμω να πω πως είναι πάρα πολύ όμορφες. Απλή σοβαρή γραμμή χωρίς πολλά-πολλα.
Edit : Τάσια είναι!!!!!!! Αφαιρέστε τότε 200 ευρω. 13540 ευρώ. Ή καλύτερα βάλτε αυτοματο κλιματισμό με τα 200 ευρω διοτι εδώ που τα λέμε ο χειροκινητο πολύ παλιομοδιτικος. Ο ηλεκτρονικός έχει πέρα από τα οφέλη του όμορφη σχεδίαση και με πολύ ποιοτικά χειριστήρια. Με κανα εξτρα 600αρι του βάζεις μπροστά πίσω αισθητήρες παρκαριαματος και blind spot monitor ή αν θέλεις να μην περάσεις τα 14.000 ευρώ, βγάζεις το μεταλλικό και μένεις με το λευκό παστέλ, και τα εχεις ολα με 13840!!!!
Αυτοκινητο του λαου
Σχετικά με το blind spot monitor δείτε εδώ γιατί το θεωρώ σημαντικό (οκ και με καθρευτακι γίνεται η δουλειά αλλά Τεσπα)
Δειτε από την αριστερή λωρίδα καθώς έρχεται κάποιος από πίσω. Με το που χάνεται από τον καθρευτη ανάβει λαμπάκι ότι υπάρχει αυτοκινητο ώστε να μην κάνεις το λάθος και βγεις αριστερά. Εντάξει αυτός έρχεται με 200ζλμ/ωρα αλλά την ιδέα την πιάνετε. Σωτήριο σύστημα.
Υ. Γ πολύ ωραίος ήχος του μοτερ καθώς ανεβάζει rpm. Και το κιβτιο βλέπω έχει κοντες διαδρομές και εύκολο κούμπωμα. Ωραίες επιλογές από τη Renault... Μπράβο.
-
Από Βασιλικός Ιάπωνας μας βγήκες Κουμουνιστης του Τσαουσεσκου... Σου έκανε κακό (;) η εξορία!
-
Χαχαχα! .... Καπιταλισμό εχουν νομίζω πλέον. Διεθνή κεφάλαια ανάπτυξης r&d και οικονομία κλιμακων πολυεθνικών. Οπότε..... Μπαααα
Δεν με θέλουν ούτε στην εξορία.. Με διώχνουν πάλι πίσω για εξορία από εκει!!! Όλο εξορία και τιμωρία είμαι.
Βρε ότι είναι καλό για τον μεσο Έλληνα, αυτό αναλύω. Μπορεί προσωπικα να θέλω πισωκινητη bmw αλλά το 95% των ελληνων για αυτα τα αυτοκινητα είναι (και είμαι) σαν το dacia, την Κουλα, το swift (αυτο έτσι και έτσιδιότι εχει μέτριο πορτπαγκαζ), fiesta, c3.
Υπάρχουν και άλλα καλά αυτοκινητα αλλά για την αγορά τους πιέζονται οι Έλληνες αλλά δνε το μαρτυρούν για να μην τους μουτζωσουν.
Γιατρέ, οπότε έχεις χρόνο για κάνε ένα ρεζουμέ....
-
Έρωτας με αυτό το blind spot...
Ξέρεις πόσα λίτρα πορτ μπαγκάζ έχει?
Πότε θα έρθει Ελλάδα, τιμές έχουμε?
-
Νομίζω ότι τιμές θα δούμε όταν ανοίξει και η αγορά. Όπως και πέρυσι με το Captur.
-
Τι φάση η αντιπροσωπεία της Dacia στην Ελλάδα;
Πρώτα απογείωσε τις τιμές του Duster
Τώρα έχει ξεπουλήσει το παλιό απλό Sandero και πουλάει μόνο το παλιό Sandero Stepway αντί να φέρει τα φρέσκα Sandero
Αυτοί θα φέρουν τα Sandero III όταν θα καταργηθούν τα ορυκτά καύσιμα... Με τέτοιες κινήσεις και μυαλά βλέπω και η τιμολόγηση να είναι απαγορευτική.
Νταξ... Αμα δε θέλουν να πουλήσουν και κάνουν αγγαρεία δεν θα τους υποχρεώσουμε κιόλας...
-
To ίδιο μοτίβο ακολουθούσαν και στα Ρενώ για αρκετά χρόνια (όμιλος Θ. βλέπεις), έφερναν τα αυτοκίνητα στο τέλος της καριέρας τους ή και καθόλου!
-
Στο facebook της Dacia Greece απαντήσανε σε ερώτηση ότι θα δώσουν τελευταίες μέρες του Μάρτη με πρώτες του Απρίλη.
Άντε να δουμε...
-
Τις αφήνουν για την 1απριλιά, να τις ανεβάσουν και να μην τους πιστεύουμε
-
Χεχεχε.
-Απο λιτρα 360 με 410 λιτρα. Τώρα με τι μέτρηση δεν ξέρω. Μια λένε 410 μια λένε 360 κάτι λιτρα. Γενικά καλύπτει μια οικογένεια.Το αυτοκινητο έχει 1.80μ πλάτος χωρίς καθρευτες!!!! Δεν είναι μικρό.
-Οσο για τις τιμές..... Ρε samatistas τι θα γίνει επιτέλους; Βαρεθήκαμε δηλαδή.....
Λες να ντρέπονται να μας τις πουν;
-
Δε λέει και τίποτα ιδιαίτερο,Lap. Το είδα στα γρήγορα,ένα διαφημηστικό αντιπροσωπείας είναι.
Τα πιο σημαντικά: 2εκ. χαμηλότερο κέντρο βάρους από το προηγ.,37% βελτιωμένη αισθηση τιμονιού, 0-100 σε 11sec και καταναλώσεις 5,7 lt/100 σε βενζίνη και 7,4 σε gpl (μιλάμε για το stepway 1.0 gpl)
-
Lap wrote:
Δε λέει και τίποτα ιδιαίτερο,Lap. Το είδα στα γρήγορα,ένα διαφημηστικό αντιπροσωπείας είναι.
Τα πιο σημαντικά: 2εκ. χαμηλότερο κέντρο βάρους από το προηγ.,37% βελτιωμένη αισθηση τιμονιού, 0-100 σε 11sec και καταναλώσεις 5,7 lt/100 σε βενζίνη και 7,4 σε gpl (μιλάμε για το stepway 1.0 gpl)
Καλουτσικα, η καινούργια πλατφόρμα βοηθάει.
Όταν λες 2εκ, εννοείς ground clearance; Πόσο απέχει από το έδαφος;
-
Όχι απόσταση από το έδαφος. Το κέντρο βάρους έχει χαμηλώσει 2εκ. (έτσι λέει).
-
Χίλια ευχαριστώ γιατρέ.
Το κεντρο βάρους είναι άλλο πράγμα από την απόσταση από το έδαφος. Η αποσταση από το έδαφος οντως επηρεάζει το κέντρο βάρους όπως και άλλα πράγματα όπως π.χ η γεωμετρία της εμπρόσθιας αναρτησης και κυριως της πίσω αναρτησης.
-
Οκ, κατάλαβα. Προφανώς δίνει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.
Το ground clearance το ξέρει κανείς; Είναι διαφορετικό φαντάζομαι μεταξύ Stepway και απλού.
-
Οκ, κατάλαβα. Προφανώς δίνει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.
Το ground clearance το ξέρει κανείς; Είναι διαφορετικό φαντάζομαι μεταξύ Stepway και απλού.
Οι διαστάσεις του έρχονται ακριβώς στα 'θέλω' πολλών καταναλωτών. Για παράδειγμα κορυφαία απόσταση από το έδαφος και υπερβολικό, θα έλεγα, φαρδος...... 1,85μ.!
Dacia Sandero III & Sandero Stepway III