-
ρε συ πιλιε, αυτο επαναλαμβανω συνεχεια, απο αυτο το βιτ ειναι γρηγοροτερο, καλυτερο εκτος, οικονομικοτερο. γενικα ειναι υποβαθμιση πλην πλαστικων μεσα. μονο το τρέιχόουκ αξιζει και παλι ειναι ισως εφαμιλλο του βιτ. άι νόου τι επηρες, δεν θελω να σε στεναχωρησω, οταν ερθεις και αν εχω ακομη το βιτ, παρε μια βολτιτσα και θα μπεις και εσυ σε μοντ γατου.
-
ρε συ πιλιε, αυτο επαναλαμβανω συνεχεια, απο αυτο το βιτ ειναι γρηγοροτερο, καλυτερο εκτος, οικονομικοτερο. γενικα ειναι υποβαθμιση πλην πλαστικων μεσα. μονο το τρέιχόουκ αξιζει και παλι ειναι ισως εφαμιλλο του βιτ. άι νόου τι επηρες, δεν θελω να σε στεναχωρησω, οταν ερθεις και αν εχω ακομη το βιτ, παρε μια βολτιτσα και θα μπεις και εσυ σε μοντ γατου.
Βρε σε καταλαβαίνω, αλλά εφοσον θες αλλαγή, δε νομίζω να είναι τόσο πολύ μέρα με τη νύχτα και τόσο του πεταματού κι αυτό, το οποίο θα είναι εύκολα διαθέσιμο πιστεύω και σε τιμάς λογικάς. Τουλάχιστον να το δοκιμάσεις, εάν δεν έχεις καλύτερη εναλλακτική.
Αυτό που πήρα εγώ δεν το συγκρίνω με SUV ικανά εκτός δρόμου. Το πήρα ως ελάχιστη αποδέκτη λύση (κόστους, εμφάνισης, κινητήρα & κιβωτίου, χώρων, και βασικά ως το πιο οικονομικό διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην αγορά, που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλαπλούς ρόλους σε μια οικογένεια που μέχρι τώρα βολεύεται με ένα καλό βάγκον 15ετίας) , διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ως προς την οδική συμπεριφορά Citroen που δεν την έχω δοκιμάσει εκτεταμένα (και λιγάαακι την αξιοπιστία) αλλά θεωρώ πως στην τιμή που αγοράζω, δεν μπορεί να είναι λάθος αγορά, κι αν όλα πάνε καλά, ίσως αποδειχθεί 'ταμαμ' για το σκοπό του!
-
Εγώ πάλι πιστεύω πως κάποιο νέο ssangyong korando 1,6 diesel με 30 κιλά ροπής, 6αρι aisin και πολυτέλεια γερμανική, μαζί με όλα τα adas και φυσικά τετρακίνηση είναι ότι πρέπει.
Αν δες θες τρακα τρουκα, υπάρχει 1,5 turbo βενζινης στα 163 αλογα
Δες στο άνωθεν το στρίψιμο στην άσφαλτο.
Άσε που δεν χτυπάει στο μάτι ως πολυτέλεια αλλά έχει ουσία ως αυτοκινητο
Ασφάλεια
Off road
-
Τι Σανγκγιονγκ βρε Λαπ...αυτοκίνητο ψάχνει όχι ψυγείο....αχαχα!!
-
-
Πηλιου μην μασάς . Ο Γάτος είναι τετράποδος και θέλει να πηγαίνει με τα τέσσερα...
Εμείς είμαστε δίποδοι αρχοντικοί και θέλουμε να το έχουμε στα ώπα - ώπα και το ποπουδάκι μας και την μεσούλα μας...
Πάντως με τόσα που λέει ο γάτος θα πάω να κάνω τέστ ντράιβ το σουζούκι...
Κατι αλλο για τον γατο