-
Για να μαστε και δίκαιοι φταίω κι εγώ όμως για τη δεύτερη φορά γιατί ενώ ήξερα ότι είχε έρθει με ξελιγωμένη μπαταρία το αμάξι, έκανα όλες τις δουλειές με τα ambient lights και τις μονώσεις χωρίς να το χω παράλληλα πάνω σ' ένα φορτιστή και άρα έμενε ώρες με ανοιχτές πόρτες κτλ να τραβάει ρεύμα.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
ξέρει κανείς πως και αν γίνεται screen mirroring στο cc με iPhone?
Όσοι έχετε android το miracast λειτουργεί?Το miracast λειτουργεί με το αυτοκίνητο σταματημένο. Όταν πηγαίνει απενεργοποιείται για λόγους ασφαλείας.
-
Ψαχνω να δώ με ποιον τρόπο θα έχω το ίδιο με iOS και Car Play
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Για να μαστε και δίκαιοι φταίω κι εγώ όμως για τη δεύτερη φορά γιατί ενώ ήξερα ότι είχε έρθει με ξελιγωμένη μπαταρία το αμάξι, έκανα όλες τις δουλειές με τα ambient lights και τις μονώσεις χωρίς να το χω παράλληλα πάνω σ' ένα φορτιστή και άρα έμενε ώρες με ανοιχτές πόρτες κτλ να τραβάει ρεύμα.
Οσο αφορά τον φωτισμο θυμάμαι ειχες αλλαξει τους διακόπτες των παραθύρων με διακοπτες με μπλε φωτισμο, σωστα? Με την διχρωμία αυτή ασπρο-μπλε δεν δειχνει λιγο ασχημο? Ανεβασε οποτε μπορεσεις καμια φωτο.
Για φωτισμο στα ποδια εβαλες κατι? -
Εννοείται άλλαξα και το διακόπτη των καθρεφτών ώστε να μην υπάρχει διχρωμία. Και στα πόδια έβαλα και επειδή μου περίσσευαν και λαμπάκια, έχωσα και στις θήκες των πορτών. Πρέπει να χω βάλει και παλαιότερα φώτο αν θυμάμαι καλά.
Πιο ενοχλητικό απ' όλα είναι το λευκό φωτάκι στο χώρο της ασύρματης φόρτισης εν των μεταξύ γιατί είναι και μαμίσιο. Δηλ οι τύποι είπαν θα βάλουμε μπλε σε πόρτες και ποτηροθήκες και λίγο παραδίπλα λευκό. Κλάιν. Διορθώνεται εύκολα βέβαια γιατί από πίσω είναι κούφιο αυτό κι έχει εύκολη πρόσβαση αλλά βαριέμαι ν ασχοληθώ.
-
Εννοείται άλλαξα και το διακόπτη των καθρεφτών ώστε να μην υπάρχει διχρωμία. Και στα πόδια έβαλα και επειδή μου περίσσευαν και λαμπάκια, έχωσα και στις θήκες των πορτών. Πρέπει να χω βάλει και παλαιότερα φώτο αν θυμάμαι καλά.
Πιο ενοχλητικό απ' όλα είναι το λευκό φωτάκι στο χώρο της ασύρματης φόρτισης εν των μεταξύ γιατί είναι και μαμίσιο. Δηλ οι τύποι είπαν θα βάλουμε μπλε σε πόρτες και ποτηροθήκες και λίγο παραδίπλα λευκό. Κλάιν. Διορθώνεται εύκολα βέβαια γιατί από πίσω είναι κούφιο αυτό κι έχει εύκολη πρόσβαση αλλά βαριέμαι ν ασχοληθώ.
Μια χαρα εισαι.
Ειναι ομως και στο τιμονι αλλα και τα κουμπακια αριστερα και δεξια απο το τιμόνι άσπροι ομως ρε γαμωτο και φοβαμαι οτι θα με χαλαει.
Βεβαια οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει διακοπτες παραθυρων με λευκο φωτισμο αντι για μπλε οποτε ειναι και η μονη λυση...
Ο διακόπτης για τους καθρεπτες ποσο πηγε?Για τα ποδια εβαλες generic και παιρνεις ρευμα απο το 12v στον τεμπελη?
Βγαζοντας τα πλστικα στα ποδια ειδα οτι εχει υποδοχη για oem φωτακι οποτε παρήγγειλα και βλεπουμε. Ρευμα βεβαια δεν ξερω απο που θα παρω γιατι δεν ειδα να εχει φισα... -
H διχρωμία που λες ήδη υπάρχει εργοστασιακά εφόσον το ταμπλώ είναι όλο λευκό και τα υπόλοιπα μπλε. Οπότε αυτό δεν το γλιτώνεις. Απλά πας να κάνεις λίγο πιο φωτεινό και σύγχρονο το περιβάλλον το βράδυ.
Εγώ δοκίμασα 2 σετ γι' αυτό και μου περίσσεψαν. Το καλύτερο από τα δύο είναι αυτό σε ice blue (γενικά ότι μπλε έχει ήδη το αμάξι είναι αυτή η απόχρωση):
Είχα πάρει αρχικά αυτά αλλά δεν ξετρελάθηκα ούτε με την εφαρμογή ούτε με την ένταση. 2 εξ αυτών είναι που καταλήξανε στις θήκες των πορτών.
Μπορώ να βρω και τον κωδικό για το διακόπτη των παραθύρων. Τώρα δεν το έχω πρόχειρο. Είναι όμως ίδιο με αυτό των Corolla, Corolla sedan και CHR. Νομίζω Σουηδία είχα βρει σ' ένα site κάμποσα κομμάτια μτχ και πήρα ένα με 15-20€ να σιγουρευτώ ότι κάνει και τελικά ήταν σε τόσο καλή κατάσταση που το κράτησα. Προσοχή μόνο να είναι για LHD.
Ρεύμα τα σετ αυτά λένε ότι παίρνουν απ΄ το τιμόνι. Βγάζεις το πλαστικό κάλυμμα και είναι plug n play λεει αλλά εγώ δε βρήκα συμβατό βύσμα. Ίσως στα Ασιατικά ΨΨ να δουλεύει, δεν το έψαξα και παραπάνω και τελικά πήρα από κάτι αναμονές που έχει στα κουμπιά αριστερά κάτω απ' το τιμόνι που είναι για το HBA και το ηλεκτρικό μπαγκάζ. Απλά επειδή αυτά έχουν μια αστεία 5αρα ασφάλεια, βρες την και αλλαξέ τη με μεγαλύτερη αλλιώς θα την κάψει. Παθών. Στην ασφαλειοθήκη αυτή αναφέρεται ως panel fuse. Αν θυμάμαι καλά είναι η μοναδική τόσο μικρή.
-
Ωραια thanks.
Εχω παρει αυτα link.
Όταν έρθουν με το καλο θα το ψάξω. -
Βρήκα και το διακόπτη των καθρεπτών.
https://lagabasen.com/visa-produkter?PartCode=7449&SbrCarCode=4489&vehicle=0&articleno=8487202490
κωδ: 8487202490
-
Είναι τόσο έντονα όσο φαίνονται ή τα δείχνει έτσι η φωτογραφία
-
Όχι τα τονίζει η φώτο γιατί μπαίνει σε night mode το κινητό. Είναι αρκετά πιο ήπια από διάφορες εργοστασιακές υλοποιήσεις που έχω πετύχει. Ίσως τα ήθελα λίγο πιο έντονα κιόλας.
-
ξερει κανείς τι χρόνους παράδοσης εχει το corolla cross τωρα;
-
Καλημέρα σας, έχω προβεί σε παραγγελία του 1.8 cc και ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε αυτούς που ήδη το έχουν. Αρχικά ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνεται ως προς την ανάρτηση, την οδηγική συμπεριφορά και την κατανάλωση και τι διαφορά έχει με το 2.0 cc. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι η συμπεριφορά του στις προσπεράσεις. Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν μου προτείνεται να δω το τουσον και το σπορτατζ σε σκέτη βενζίνη αλλά από ότι βλέπω και τα δύο έχουν υπερβολικά υψηλή κατανάλωση και επίσης πολλά κουμπια αφήσ τα οποία είναι πολύ πιθανόν να χαλάσουν στο μέλλον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
@stefan147 βρήκες τώρα να μπλέξεις με τα τρολακια στο fb της cc.
Είναι 2-3 εντελώς φανμποις της τογιοταρας σε βαθμό κακουργήματος.
Ρωτάει ο άλλος αν ειναι λογικό να δίνουν παράδοση για 2/2025 που όχι μόνο ειναι απίστευτα πίσω αλλά θα έχει πάει +2-3 χιλιάρικα ακόμα το αμάξι.
Και παρόλα αυτά έβαλε παραγγελία και ανησυχεί αντί να πει ότι έβαλα μια να τρέχει και ψάχνω παράλληλα και κάτι άλλο. -
Το φανμποϊλικι ειναι light χαρακτηρισμος. Αυτοι ολοι εκτος απο παντελως ασχετοι ειναι και τρομερα ανασφαλεις και με σοβαρες δυσκολιες στην κατανοηση γραπτου λογου. Προφανως και θα βγω απ το γκρουπ. Απο βαρεμαρα εχω μεινει. Δεν αντεχεται τοση αγνοια οσο χρονο και να χει κανεις για σκοτωμα.
-
Το φανμποϊλικι ειναι light χαρακτηρισμος. Αυτοι ολοι εκτος απο παντελως ασχετοι ειναι και τρομερα ανασφαλεις και με σοβαρες δυσκολιες στην κατανοηση γραπτου λογου. Προφανως και θα βγω απ το γκρουπ. Απο βαρεμαρα εχω μεινει. Δεν αντεχεται τοση αγνοια οσο χρονο και να χει κανεις για σκοτωμα.
Αν και off topic έχω καταλήξει ότι το fb όπως και τα περισσότερα ΜΚΔ είναι η χαρά του ανασφαλούς μικρότσουτσουνου μαλακα.
Τόση ανάγκη επιβεβαίωσης των επιλογών τους, πολύ bullying, πολύ μαλακια.
Προσωπικά για λογους αξιοπρέπειας και επειδή δεν θέλω να εκτίθεμαι δεν εχω καν επώνυμο προφίλ.
Κάποια πράγματα βρίσκεις με πολύ κόπο μέσα στα σκατα αυτα αλλα μέχρι εκεί.
Κρίμα που έχουν υπερκεράσει τα φορα όπου στις περισσοτερες περιπτωσεις γινόταν σωστή και οργανωμένη δουλειά -
Δυστυχώς η τεχνολογία των φορουμ (back end και UI) έχει ξεπεραστεί, έχει τα προβλήματα της, αναπόφευκτα θα τα άφηνε ο κόσμος.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Δυστυχώς η τεχνολογία των φορουμ (back end και UI) έχει ξεπεραστεί, έχει τα προβλήματα της, αναπόφευκτα θα τα άφηνε ο κόσμος.
Την οργάνωση στα fora δεν την πετυχαίνεις σε κανένα fb
-
Υπάρχει κάποιος που έχει το cc 1.8 να μου πει πως του φαίνεται η ανάρτηση, η άνεση των καθισμάτων και αν τα 140 άλογα είναι αρκετά για να κάνεις μια φυσιολογική προσπέραση χωρίς άγχος;
-
Είναι εντελώς υποκειμενικά αυτά που ρωτάς. Αν ρωτήσεις 10 θα πάρεις 10 διαφορετικές απαντήσεις.
Toyota Corolla Cross