-
Το C3 Aircross βγήκε και ένα χρόνο ενάμιση νωρίτερα, και φυσικά είναι πολύ φθηνό, δεν περιμένεις.τις ίδιες πωλήσεις.
Για τιμές δεν ξέρω, θα δούμε.
-
Εχει καινούργιο τιμοκατάλογο η εταιρεία . Το 3 αιρκρος κατέβηκε λίγο σε τιμή , δηλαδή το i-touch έγινε fell plus και το shine , shine plus . Αντίθετα στο 5 αιρκρος κατάργησαν την χαμηλότερη έκδοση την live και έτσι δημιουργήθηκε ένα κενό ώστε να χωρέσει το C4 . Το βλέπω να ξεκινάει στα 19500 και να φτάνει στα 27000 .
-
Το βλέπω να ξεκινάει στα 19500..
Υποθέτω μιλάς για το 1.2 130hp feel χειροκίνητο (στην Ισπανία ξεκινά από 20.800).
Άλλωστε αυτή είναι η βασική έκδοση προς το παρόν στην Ευρώπη. Με τους 100hp -το λένε και στο παραπάνω βίντεο που παρέθεσα- θα έρθει αργότερα.
-
Αν ξεκινά από 19500( που δεν το νομίζω αφού 19000 ξεκινάει το αντίστοιχο c3 aircross που είναι μικροτερο) πχ με τα 130 ps στη βασική έκδοση με τασια και απλό air-condition,όπως ήταν πχ και το cactus, τότε με 17αρες και αυτόματο κλιματισμό θα ξεπερνάει τα 21 ,οπότε θα έπεφτε πάνω στο c5 aircross και η σύγκριση όπως και το μπερδεμα θα ήταν αναπόφευκτα...οπότε κατάργησαν την βασική(που ήταν φορτωμένη με 17αρες και clima και όχι μονο) του έκδοση στα 22500 και ξεκινά πλέον από τα 25..Πονηροί οι βλάχοι.....
-
Με τον 1.2 130hp μηχανικό και αυτόματο και τον 1.5 130 ps πετρέλαιο μόνο αυτόματο EAT8 θα έρθει για αρχή το c4 Ελλάδα....
-
-
Οι βασικοί κινητήρες βενζίνης πετρελαίου χωρίς τέλη κυκλοφορίας από το νέο έτος,αυτό τουλαχιστον στην Peugeot που ρώτησα για το 2008 που με ενδιαφέρει περισσότερο και έχει ετοιμοπαραδοτα σε προσφορες αλλά να δούμε και με τι τιμή θα ξεκινάει το c4 και πως θα είναι στο δρόμο....
-
Τιμες νομίζω παρομοιες με της Πορτογαλίας , στις δύο αυτές εκδοσεις που θα έρθουν πρωτα στην έκδοση feel που θα είναι η βασική,στον βενζινοκινητήρα 130 ps 21000 και η diesel αυτόματο 130ps γυρω στα 27000...
-
Δεν ξέρεις και που να το τοποθετήσεις και με ποιον ανταγωνιστή..Αν ειναι το focus με την αντίστοιχη έκδοση των 125 ps το ξεπερνάει σε τιμή, ίδια τιμή με golf 1.5,αλλά και με το puma και 2008 με τον ίδιο κινητήρα στο οποίο έχει και καλες εκπτώσεις....Βλέπω μετά τις πρώτες πωλήσεις στους σιτροενακηδες, να αρχίζουν πολύ γρήγορα τις προσφορές αλλά.cactus....
-
Νομίζω πως είναι η πιο μπερδεμένη αντιπροσωπεία στη χωρα,δεν είναι τυχαίο ότι έχει την μεγαλύτερη πτώση με διαφορα σε πωλήσεις για το 2020 με πάνω από 50% πτωση,όταν πχ η peugeot είναι στο 20%..το C3 την σώζει ,το αντίστοιχο aircross καταποντίστηκε από την 6 θέση το 2019 στην 16 φέτος και που να έρθει το yaris cross υβριδικό στα 20 χιλιάρικα...Τρελλο να τιμολογει το cactus φθηνότερα από το c3 aircross και νά δίνει μονο σε αυτό ίδια τιμη σε πετρέλαιο βενζινη,να καταργεί την αξιοπρεπέστατη βασική έκδοση του C5 aircross στα 22500 που πήγαινε καλα για να στριμωξει σε τιμές όχι λέμε το αντίστοιχο c4 aircross αλλά το απλο C4κλπ κλπ..
Πωλησεις Νοεμβρίου:
Peugeot 892
Toyota 673
Nissan 669
VW 658
Suzuki 488
Renault 461
Hyundai 398
Opel 380
Mercedes 335
Skoda 334
Ford 323
Fiat 286
Audi 263
Citroen 253
-
Νομίζω πως είναι η πιο μπερδεμένη αντιπροσωπεία στη χωρα,δεν είναι τυχαίο ότι έχει την μεγαλύτερη πτώση με διαφορα σε πωλήσεις για το 2020 με πάνω από 50% πτωση,όταν πχ η peugeot είναι στο 20%..το C3 την σώζει ,το αντίστοιχο aircross καταποντίστηκε από την 6 θέση το 2019 στην 16 φέτος και που να έρθει το yaris cross υβριδικό στα 20 χιλιάρικα...Τρελλο να τιμολογει το cactus φθηνότερα από το c3 aircross και νά δίνει μονο σε αυτό ίδια τιμη σε πετρέλαιο βενζινη,να καταργεί την αξιοπρεπέστατη βασική έκδοση του C5 aircross στα 22500 που πήγαινε καλα για να στριμωξει σε τιμές όχι λέμε το αντίστοιχο c4 aircross αλλά το απλο C4κλπ κλπ..
Πωλησεις Νοεμβρίου:
Peugeot 892
Toyota 673
Nissan 669
VW 658
Suzuki 488
Renault 461
Hyundai 398
Opel 380
Mercedes 335
Skoda 334
Ford 323
Fiat 286
Audi 263
Citroen 253
Καμία σχέση, αν είναι αυτή μπερδεμένη τότε κάτι Ford και Κορεάτικες που δεν ξέρουν τι χρεώνουν, πότε και για πόσο, τι είναι;
Τα πράγματα είναι απλούστατα, έχει ένα από τα παλιότερα B και B suv στην αγορά και προσφέρει ουσιαστικά 1 μοντέλο ακόμη, το C5, η Peugeot ας πούμε έχει κατεβάσει τιμές στο 308 που αποσύρεται και πουλάει αρκετά. Η Opel έχει το παρωχημένο πλέον Crossland, αλλά θα βγάλει σύντομα σύγχρονο και ελκυστικότατο Mokka, οπότε θα πάρει και πάνω σε πωλήσεις, συν ότι άμεσα περιμένουμε και 1-2 μοντέλα ακόμη (Astra σίγουρα και ακούγεται και Insignia).
Το C3 και C3 Aircross πουλάνε μόνο σε σχέση με τις χαμηλές τιμές τους, και o ανταγωνισμός πλέον είναι αδυσώπητος παντού. Θα βγεί το C4, θα πάρει λίγες πωλήσεις εκεί που δεν έχει καν παρουσία αυτή τη στιγμή, και θα πρέπει να βγάλει σύντομα 1-2 μοντέλα ακόμη γιατί θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα σύντομα
-
Ετσι είναι . Η Σιτροέν δεν έχει μοντέλα αυτή την στιγμή . Παλιότερα είχε πολύ καλές πωλήσεις στα πολυμορφικά που είχαν ζήτηση. Τώρα κατάργησε και το κοντό πολυμορφικό και άφησε μόνο το 7θέσιο , Ο κάκτος καταργήθηκε και πουλάνε ότι έχει μείνει απούλητο και είναι στην χώρα . Το 3 είναι στον 4 χρόνο της ζωής του και απέναντι έχει νέα κόρσα και 208 . Το 3 αιρκρος πάει για φέισλιφτ , αλλά δεν πάει τόσο άσχημα .
Τέλος το 55 % της αγοράς πριν το λοκντάουν ήταν λήζινγκ , τώρα δεν ξέρω πόσο είναι και η σιτροέν δεν είναι τόσο δυνατή στο λήζινγκ .
Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και για τα εργοστάσια , ως προς την παραγωγή τους .
Ακόμα ο Νοέμβριος είναι κλασσικός μήνας πινακιδώματος .
-
Παντως εγω εχω βαρεθει να βλεπω c3 leasing..... Ειναι άπειρα
-
Είναι 4 χρόνια στην αγορά . Και είναι μόνο αυτό .
Ενώ γιάρις , όρις , κορόλες κλπ άπειρα . Κόρσα , 208 , 308 , πόλο , γκόλφ , πασάτ , οκτάβια και πολλά ακόμα .
-
που θα βασίζεται στα νέα κόρσα και 208 καταφτάνει το 2022...του χρόνου η νέα C5.
Αλλά και το C4 φαίνεται τίμιο.
Θα έρχονταν μέσα στο μήνα που διανύουμε αλλά...δεν το βλέπω.Από Γενάρη τώρα... -
Προσφορά για αυτόν τον μήνα λέει της citroen ,δίνεις το παλιό αυτοκίνητο και παίρνεις έκπτωση στο νέο, επικό τρολλαρισμα Χόλυγουντιανων προδιαγραφών λες και υπάρχει μαντρας η αντιπροσωπεία που θα σου πάρει το αμάξι ανταλλαγή και δεν θα είναι 20% με 30% στην καλύτερη κάτω από την αξία ως μεταχειρισμένο με βάση το μέσο όρο αξίας του στην αγορα μεταχειρισμενου..Ρώτησα παίρνοντας έτσι για το θεαθηναι προσφορά για γιαρις αυτόματο της γυναίκας μου του 2013 ,1300 με ένα βαμμένο προφυλακτήρα τίποτα άλλο,90 Χιλ χιλιόμετρα που στο car αρχίζει από 8500 με τα διπλά χιλιόμετρα ,το παίρνουν 6000 Χιλ και δίνουν έκπτωση για το c3 πχ ένα χιλιάρικο..!!Μετά σου λέει γιατί η χώρα ειναι πτωχευμενη 10 χρόνια που είναι ρεκόρ Γκίνες στην ιστορία της ανθρωπότητας...χαχα..Για το c4 αν έρθει όχι στα 21 αλλά και στα 19500 με 20000 το feel βεντζινα με τα130 ps και χωρίς ζαντικο και clima ,ούτε νταλίκα δεν θα γεμίσουν για Ελλάδα...
-
Πωλησεις Νοεμβρίου:
Peugeot 892
Toyota 673
Nissan 669
VW 658
Suzuki 488
Renault 461
Hyundai 398
Opel 380
Mercedes 335
Skoda 334
Ford 323
Fiat 286
Audi 263
Citroen 253
Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες ότι η Citroen είχε μεγάλη πρωση σε σχέση με το 2019..μην κρίνεις μόνο από έναν μήνα.. Στο σύνολο του 2020 μέχρι και τον Νοέμβριο είναι στην 7η θέση σε πωλήσεις.. https://seaa.gr/wp-content/uploads/2020/12/2020-11-PC-YTD.pdf
Πτώση μεγάλη έχει η Fiat που βρέθηκε φέτος στην 15η θέση και δεν μου κάνει εντύπωση αφού δεν έχει κανένα αξιόλογο μοντέλο στη γκάμα της και παίζει να έχει να βγάλει νέο μοντέλο πάνω από 5 χρόνια, και φέτος μειώθηκαν και οι πωλήσεις των νοικιαρικων που αυτό μόνο την έσωζε.. Και η Ford 13η θέση που έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει πτώση και είναι πάντα εκτός top10
-
Προσφορά για αυτόν τον μήνα λέει της citroen ,δίνεις το παλιό αυτοκίνητο και παίρνεις έκπτωση στο νέο, επικό τρολλαρισμα Χόλυγουντιανων προδιαγραφών λες και υπάρχει μαντρας η αντιπροσωπεία που θα σου πάρει το αμάξι ανταλλαγή και δεν θα είναι 20% με 30% στην καλύτερη κάτω από την αξία ως μεταχειρισμένο με βάση το μέσο όρο αξίας του στην αγορα μεταχειρισμενου..Ρώτησα παίρνοντας έτσι για το θεαθηναι προσφορά για γιαρις αυτόματο της γυναίκας μου του 2013 ,1300 με ένα βαμμένο προφυλακτήρα τίποτα άλλο,90 Χιλ χιλιόμετρα που στο car αρχίζει από 8500 με τα διπλά χιλιόμετρα ,το παίρνουν 6000 Χιλ και δίνουν έκπτωση για το c3 πχ ένα χιλιάρικο..!!Μετά σου λέει γιατί η χώρα ειναι πτωχευμενη 10 χρόνια που είναι ρεκόρ Γκίνες στην ιστορία της ανθρωπότητας...χαχα..Για το c4 αν έρθει όχι στα 21 αλλά και στα 19500 με 20000 το feel βεντζινα με τα130 ps και χωρίς ζαντικο και clima ,ούτε νταλίκα δεν θα γεμίσουν για Ελλάδα...
Είναι το γνωστό Reverse Sales! και εγώ δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό, εκτός από ότι ξέρω μπορείς να δώσεις οτιδήποτε, δεν θα αρνηθούν. Πάντως η Citroen είναι πρώτη σε προσφορές, και όλο τον χρόνο. Προσπαθούν.
-
Χωρίς να θέλω να μειώσω καθόλου το yaris σου,όπως λες κι εσύ στο car για ανάλογα μοντέλα του δικού σου αρχίζει από 8.500.Το θέμα είναι πόσο τελικά πωλείται ή θα πωληθεί.Κι αν η αντιπροσωπεία σου δίνει έκτωση 1.000 ευρώ για C3 ειδικά λόγω της ανταλλαγής -και δεν είναι η γενικότερη έκπτωση που ισχύει για όλους-, τότε στο παίρνει 7.000.Οπότε υποθετικά μιλώντας,αυτός που λέει 8.500 στο car,το δώσει τελικά 8.000,η αντιπροσωπεία κερδίζει σκάρτο ένα χιλιάρικο.
Δε λέω ότι είναι το καλύτερο deal,oύτε να δικαιολογήσω την τακτική τους,αλλά όπως λέει κι dublin,κάτι προσπαθεί η Citroen σε σχέση με άλλους που είναι εντελώς ληστρικές προσφορές.
Υ.Γ. 8.500 για yaris του 2013 με 90.000χλμ. Δηλ. το fiesta μου του 2015 με 15.000χλμ. παρκαρισμένο κάθε μέρα σε πυλωτή με μικρή γρατζουνιά στον ΔΕ καθρέπτη,πόσο να πιάνει? 10.000? Ο.κ. είναι Toyota,αλλά λίγο πιο χαμηλά (500-1000 ευρώ) μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό.Απ'την άλλη είναι και 1.300κ.εκ. Τι να πω,μπορεί να κάνω και λάθος,δεν έχω ασχοληθεί εκτεταμένα και με τη μάρκα στα μεταχειρισμένα.
-
Τα μικρά diesel, όσο και να φαίνεται περίεργο αυτό σε μερικούς, πιάνουν πολύ καλές τιμές. Ειδικά κάτω από 99.999χλμ και με τα service αντιπροσωπείας. Πόσο βέβαια, διαφέρει ανάλογα την περίπτωση και τη χρονική στιγμή.
CITROEN C4 III mod 2021