-
Ναι βγαίνει προειδοποίηση για το σέρβις.
-
Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτός (Ιρλανδός,Σκωτσέζος),αλλά εδώ δείχνει ότι στο facelift,μπροστά από το συνοδηγό έχουν παραμείνει η συρταριέρα κι η βάση για tablet.
Σημείο 5:08 του βίντεο:
Βέβαια, στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ή ντόπια βιντεάκια και φωτο φαίνεται πως έχει καταργηθεί (όπως έχουν εξ'αρχής ανακοινώσει).
Ούτε ως extra δεν υπάρχει.. -
-
Πάντως πάει καλά στις πωλήσεις το 4. Πέρασε για πρώτη φορά το 308 στην Ευρώπη αυτόν τον μήνα.
-
Το είδα σε αυτό το απαλό πράσινο που βγαίνει και μου άρεσε, πετυχημένο το facelift.
-
Είναι το μόνο Citroen που μου αρέσει και θα αγόραζα.
-
Βασικά είναι το μόνο πραγματικό Citroen αυτή την στιγμή στην γκάμα της μάρκας.
Κορυφαία άνεση και ποιότητα κύλισης, πολύ καλοί χώροι και ποιοτικό εσωτερικό.
Κατά την άποψη μου καλύτερη επιλογή από ένα χαμηλό C όπως το Golf ή το 308 ακόμη και την Corolla πλέον λόγω οικονομίας με το νέο υβριδικό σύνολο, καλύτερη επιλογή ακόμη και από το Troc που σπάει ταμεία μέχρι τα 30000€ για όσους δεν θέλουν τα θηρία πλέον όπως έχουν γίνει CSUV.
-
Μου είχε φανεί ενδιαφέρουσα ιδέα με το πρόσφατο facelift και πήγα πριν 2 μήνες να το δω. Στην προσπάθεια να κλείσω το ντουλαπάκι του συνοδηγού, που έκανα το λάθος να ανοίξω, μου έφυγε όλο το ενδιαφέρον. Είχαν τζόγο οι μεντεσέδες, έχανε το κεντράρισμα και σκάλωνε. Άρχισε ο πωλητής τα "ξέρετε το δείγμα είναι προπαραγωγής και τα αυτοκίνητα που θα παραδίδονται στους πελάτες δεν θα έχουν τέτοια θέματα" αλλά μου φαινόταν ότι σαν να μην το πίστευε ούτε ο ίδιος...
CITROEN C4 III mod 2021