-
Η γνώμη σου έχει την ίδια βαρύτητα όσο η δική μου για τα φαλαινοθηρικά.
Η ζωή για μένα έχει 2 πίστες, με παιδιά ή χωρίς παιδιά, αν δεν έχεις δεν μπορείς να ξέρεις.
Ο κουμπάρος μου ας πούμε παίρνει συνέχεια Mini και είναι και λίγο μεγαλύτερος μου. Το πρώτο του θυμάμαι έκανε 38.000. Το θέλει για τη μόστρα ο άνθρωπος και τη βρίσκει έτσι.
Επίσης το 380-450 που αναφέρεις είναι 30-100 λίτρα περισσότερο από το C4, γι αυτό λέω οτι κάποιες, κάποιες, οικογένειες θα κάνουν ένα pause κ θα κοιτάξουν δίπλα τα Aircross.
Επίσης, κοίταξε ποια λογίζονται οικογενειακά σε κανένα άρθρο..κατι ξέρουν και οι άλλοι..
Εγώ με 2 παιδιά και τα πράγματα που μεταφέρω, νομίζω πήγα στην απολύτως μικρότερη λύση.
-
Μα και εμεις εχουμε μελη στην οικογενεια με παιδια....
Και εμεις εχουμε αυτοκινητα και τα βλεπω καθε μερα, και μαλιστα εχουν ξεσκιστει στα leasing , τα καπαρωνω εγω....χεχε
Στο τελος θα παρουν το rifter leasing ....θα γινεινκαι αυτο ετσι οπως παμε.
Οταν τους λεω ρε σεις πως ταξιδευαμαε παλια....με κοιτουν ....
Παρε ενα καροτσακι και μια τσαντα και βγες βολτα με το παιδι. Τι αλλο θελετε;;;; θα μας τρςλανεται μου φαινεται.
-
Μα και εμεις εχουμε μελη στην οικογενεια με παιδια....
Και εμεις εχουμε αυτοκινητα και τα βλεπω καθε μερα, και μαλιστα εχουν ξεσκιστει στα leasing , τα καπαρωνω εγω....χεχε
Στο τελος θα παρουν το rifter leasing ....θα γινεινκαι αυτο ετσι οπως παμε.
Οταν τους λεω ρε σεις πως ταξιδευαμαε παλια....με κοιτουν ....
Παρε ενα καροτσακι και μια τσαντα και βγες βολτα με το παιδι. Τι αλλο θελετε;;;; θα μας τρςλανεται μου φαινεται.
Εσύ μείνε με το Swift για πάντα. Ασε μας εμάς τους άσχετους.
-
Μετανοείτε.......
-
30 λιτρα ειναι μια μικρη μαλακή βαλιτσουλα....
Ας παρουμε την χαμηλοτερη διαφορα....
Σιγα τα αυγα δηλαδη που θα αλλαξεις κατηγορια, π,ατφορμες οπως λες κτλ για τα 30 λιτρα που ΙΣΩΣ δεν χωρεσουν στο μελλο μεχρι την εταζερα...
Ευκαιρια και η κυρα να οαρει λιγοτερα ρουχα.
-
@Lap δεν παίζει αυτό. Και εμένα γκρινιάζει η γυναίκα που θέλω να πάρω αμάξι μεταξύ άλλων με μεγάλο χώρο αποσκευών αλλά το ξέρεις και εσύ το ξέρω και εγώ το ξέρει και κάθε νοημον αρσενικό του πλανήτη ότι όταν θα κάνουνε παιδιά θα θέλει να βάλει στο αμάξι πράγματα που αντιστοιχούν σε μίνι μετακόμιση! Οπότε από το να μου βγάλει την πίστη μετά θα κάνω πρόληψη τώρα και θα φροντίσω να καλύψω και αυτό το κριτήριο για το καλό της μελλοντικής ψυχικής μου υγείας....
-
Χεχε
Μα τι κουβαλουν; σαν τις τσαντες, πανε να ψωνισουν απο σουπερμαρκετ και παιρμουν μαζι την τσα τα του σπορτμπιλυ.
Βεβαια καμια φορα που ζητω αντισυπτικο για τα χερια, μου βγαζει διαφορες μαρκες και αρωματα και εχω πολλες επιλογες....χεχε
Edit: 380 λιτρα αποσκευων τελικα το c4 οχι 350.
-
Το ξέρω ότι θα είναι 380 και όχι 350 λίτρα απλά δεν είχε και τόσο νόημα να 'διορθώσω'. Έτσι και αλλιώς είναι μέτριος ο χώρος. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα συμπεριληφθεί ρεζέρβα...
-
Όλα έχουν τις συνέπειες τους. Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις πχ στο C5 το κάνουν λίγο ελαφρύ να το πω, λίγο βάρκα γιαλό να το πω;...
ΑςσΑς ελπίσουμε οτι σε αυτή την νέα εφαρμογή, σε ένα σαφώς ελαφρύτερο όχημα, να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα....
-
Εγω παιδια θα κοιτουσα την ανάρτηση με τα θδρςυλικα bumb stopper, τα οποια λειτουργουν και στην συμπιεση και στην αποσυμπιεση του αμορτισερ με αποτελεσμα να δινουν παρα πολυ μαλακη ρυθμιση αλλα και με στεθεροτητα που μοιαζει πολυ με το λεγομενο μαγικο χαλι, και οχι μια τσαντουλα με ρουχα που μπορει να σηκωσεις λιγο την εταζερα καξ να τελεοωσεο το θεμα.
Οι αναρτησεις αυτες ειναι πατεντα της citroen, δεν την βρισκεις αλλου
Αγοραζουμε αυτοκινητ ή φορτηγα;
-
Ε ποια; Την παλιά την Sedan; Για την aircross μιλάω. Και στο td το κατάλαβα και το γράφουν πάντα στις κριτικές.
-
Σε ποια c5 στην aircross;
Φοβερη γραμμη
-
Ασχετο μιας και το οδηγησες, σε λακουβες πως ειναι;
-
Lapi, θρυλική ήταν η ενεργή υδροπνευματική, όχι τα bump stops. Και μην κοντράρεις τον κόσμο, η ελληνική κατάσταση είναι στραβή και κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τα κουβαδάκια, δεν είναι μαούνα ένα αμάξι 4μιση μέτρα που έχει το μισό κυβικό που χρειάζεται κανονικά για να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίσταση.
Πάντως η Σιτροέν ξέφυγε απ την άχαρη στρουμπουλή σχεδίαση της προηγούμενης δεκαετίας και δίνει μοντέρνες γραμμές, βάζει τα πλαστικα περιμετρικά, δίνει και άνετο ύψος ακόμη και στα μη crossover, τα κάνει τουλάχιστον να δείχνουν πρακτικά και να είναι ως ένα βαθμό.
-
@Lap εντός πόλης το αμάξι είναι αφρός. Δεν ακούς τίποτα σε λακούβες και νιώθεις ελάχιστα. Σαμαρακια ομοίως. Απλά λόγο ρυθμίσεων 'ρίχνει μούρη' στα απότομα φρεναρίσματα και λίγο πλέει στις στροφουλες χωρίς φυσικά να φοβίζει. Δεν το έτρεξα αλλά νομίζω ότι θα επιρρεαζεται από πλάγιους ανέμους στις μεγάλες ταχύτητες λόγων επιφανειών σε συνδυασμό με την ρύθμιση των αναρτήσεων. Τώρα το μαζεμένο C4 λογικά θα διατηρεί τα θετικά στο ακέραιο αλλά ευελπιστώ ότι θα είναι λίγο πιο σφιχτό. Νομίζω ότι εκεί θα ταιριάξει γάντι το set-up της ανάρτησης. Ας μας πουν τις απόψεις τους και οι κάτοχοι C3 aircross που λογικά θαναι είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα δίνει το νέο C4.
-
Ποια πλατφόρμα έχει; Την ΕΜΡ ή την μικρή CMP;
-
Ως κάτοχος και C3 aircross shine 110 EAT αλλά και C5 III exclusive sedan 2.0 με hydractive III+ , αλλά έχοντας οδηγήσει και τον Cactus και το C5 aircross με τα bump stop , θα πω ότι πράγματι υπάρχει διαφορά στην άνεση μεταξύ του 3 και του 5 και του κάκτου , αλλά δεν φτάνει κανένα την υδροπνευματική .
Κλίσεις έχουν όλα τα αυτοκίνητα σε κλειστές στροφές , τύπου Παναγιάς- Καλαμπάκας . Σε πιο ανοικτές οι κλίσεις μειώνονται πολύ , ενώ στους Α/Δ είναι πρακτικά ανύπαρκτες . Βέβαια όσο χαμηλότερο είναι ένα αμάξι , τόσο μικρότερες κλίσεις έχει .
Να θυμίσω ότι πάντα παραμένει προς πώληση η C5 III exclusive 2.0 με hydractive III+ σε πολύ καλή τιμή , αρκεί κάποιος να δεχτεί την διαφορά των 360 € τον χρόνο σε σχέση με ένα 1800 . Αυτά βέβαια με τα σημερινά δεδομένα για τα τέλη .
-
Ποια πλατφόρμα έχει; Την ΕΜΡ ή την μικρή CMP;
Δυστυχώς την CMP... Ευτυχώς το νέο 308 θα έχει την EMP.
-
-
καλά, είναι ολόιδια..μέχρι και οι διαστάσεις είναι ίδιες, εκτός ότι είναι 4 πόντους κοντύτερο το C4.
To C-HR πίσω είναι αστείο, μην τα λέμε ξανά, μεγάλη διαφορά το C4, δεν ξέρω για τα κεφάλια.
380 οι αποσκευές, ακόμη το βρίσκω μικρό νούμερο για C κατηγορία.
Λένε οι τύποι ότι το C-HR είναι Β-Suv με τους χώρους που έχει, και το C4 C, και ενδιαφέρονται να 'χτυπήσουν' το Ford Focus με τιμές από 20-34.000ευρ και μία ηλεκτρική έκδοση κοντά στα 37.000.
Στο πνεύμα του C-HR με περισσότερη εργονομία, φώς(ορατότητα), χώρους (έτσι λένε, και συμφωνώ).
Γενικότερα βγάζει λίγο μία ποιο 'φθηνή' διάθεση νομίζω βέβαια, και το C-HR εξακολουθεί εξωτερικά να είναι πανέμορφο, αλλά με ελάχιστη πρακτικότητα για το μέγεθός του.
CITROEN C4 III mod 2021