-
Κουμπάρε εγώ περίμενα 6.5 και αυτό ήταν πριν την πανδημία και την έλλειψη μικροτσιπ ταυτόχρονα.
Όλες οι μάρκες τις ίδιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν στις παραγγελίες τους. Εκτός αν πάρεις ετοιμοπαράδοτο.
Επειδη τυχαίνει και δουλεύω στον τομέα της μεταφοράς αυτοκινήτων στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα έσοδά μας έχουν μειωθεί κατά 70-80% σε κάποιες περιπτώσεις. Τα εργοστάσια απλά δεν έχουν υλικά να ολοκληρώσουν αυτοκίνητα. Φαντάζομαι πως και στην Ευρώπη στην ίδια κατάσταση βρίσκονται.
Υπομονή.
-
Ετοιμοπαράδοτα πρακτικά ΔΕΝ υπάρχουν . Βλέπω το κάρ και το σάιτ της εταιρείας με τα υπάρχοντα καινούργια συχνά ...
-
Ποτέ δεν κάνω παραγγελία αυτοκίνητο, βάζω 2-3-4 δεδομένα και είμαι ευέλικτος. Τώρα γίνεται χαμός και αντικειμενικά έχουν μπει 3-4 παράγοντες που δεν έχουμε ξαναδεί στην ενήλικη ζωή μας, αλλά γενικά είχα ακούσει/δει κάτι απίστευτες καθυστερήσεις με περίεργους λόγους σ παραγγελίες.
Επίσης όταν θέλω το αυτοκίνητο, για τους λόγους μου, το θέλω, δεν περιμένω 3-4 μήνες ή οτιδήποτε, μπορούν να συμβούν πολλά σε τόσους μήνες. Και στο τελευταίο, πήρα τέλη Ιανουαρίου, παρέλαβα αρχές Φεβρουαρίου, και μετά αν περίμενα, θα έπεφτα σε lock down και τα λοιπά, και εν τέλει και αλλαγές εκδόσεων (που δεν νομίζω να με συνέφεραν) και χίλια δυο άλλα. Μετά μπαίνεις σε άλλες σκέψεις, ξαναβλεπεις άλλα αυτοκίνητα, κοιτάς πάλι και μεταχειρισμένα, χάος!
Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ του Φάνη παραπάνω, απλά ποτέ δεν θα περίμενα παραγγελία, εκτός αν είχε παραγγείλει κάνα χειροποίητο με κάνα μισό εκατομμύριο, ε, τότε θα βολευομουν με τα άλλα 24 που θα είχε στα γκαράζ μου!
Αν θέλω ένα συγκεκριμένο όμως αυτοκίνητο, και είμαι αποφασισμένος, απλά περιμένω να έρθει. Αν θέλω αυτό, και είμαι σίγουρος, γιατί να κοιτώ οτιδήποτε άλλο; Δεν μπορώ να ζω με What if, και τα λοιπά.
-
Εχθές πέρασα να κάνω ένα test drive το C4 έτσι απο περιέργια .
Δεν θα σταθώ στο test drive , θα πώ μόνο ότι δεν με συγκλόνισε ιδιαίτερα , η ανάρτηση του C5 Aircross και το κάθισμα θεωρώ ότι είναι καλύτερα απο πλευράς άνεσης .
Μου είπαν 5 μήνες παράδοση και αν , και η αντιπροσωπεία ενώ πριν λίγους μήνες έμπαινες και έβλεπες 1 C1 , 3 C3 , 2 C3 Aircross , 3 C5 Aircross εχθές είχε μέσα 2 C4 , 1 C3 και ένα C5 Aircorss υβριδικό .
Ούτε αμάξια για την έκθεση δεν έχουν τραγική κατάσταση
Οπότε υπομονή όσοι περιμένετε παίδες , τώρα αν είχατε σχέδια για το καλοκαίρι , νοικιάστε ή ψάξτε για ετοιμοπαράδοτο. Αλλά σκεφτείτε αν όντως θέλετε το αμάξι.
Και εγώ όταν πήγα για το Leon μου είπαν 6 μήνες για το DSG , βιάστικα και πήρα το χειροκίνητο που ήταν ετοιμοπαράδοτο. Αποτέλεσμα ? Πέρασαν οι 6 μήνες , με την κατάσταση που επικρατεί δεν έκανα χιλιόμετρα και τελικά το μετάνιωσα.
Οπότε σκεφτείτε ήρεμα όσο και αν ξενερώνετε
-
Εγώ μπήκα σε άλλη αντιπροσωπεία -προφανώς- και είχαν μόνο έναν Κάκτο μεταχειρισμένο...
-
κουμπάρε αν το θελεις πραγματικά το αμάξι αξίζει να κάνεις υπομονη.Εγώ με παραγγελία 26 Ιανουαρίου ακόμα περιμένω και περιμένω και περιμένω....βέβαια τώρα πλέον έφαγα τον γαϊδαρο και μου έμεινε μόνο η ουρά.
-
κουμπάρε αν το θελεις πραγματικά το αμάξι αξίζει να κάνεις υπομονη.Εγώ με παραγγελία 26 Ιανουαρίου ακόμα περιμένω και περιμένω και περιμένω....βέβαια τώρα πλέον έφαγα τον γαϊδαρο και μου έμεινε μόνο η ουρά.
Τουλάχιστον θα προλάβεις το Καραϊσκάκης με κόσμο!
Ακόμη;! Νόμιζα ότι είχες παραλάβει!
-
panos pure clio wrote:
κατάλαβα καλό Οκτωβρίο και βλέπουμε. Με αυτά πού διαβάζω λόγο έλλειψης αναλώσιμον υλικών, δύσκολα τα πράγματα.
-
Δεν πρόκειται καν για αναλώσιμα. Πρώτες ύλες δεν υπάρχουν.
-
Καλησπέρα και από μένα.
Εγω έκανα παραγγελία αρχές Μαρτίου και παραλαμβάνω την ερχόμενη εβδομάδα.
-
Καλησπέρα και από μένα.
Μπράβο σου φίλος. Πες μας πώς έγινε και έρχεται τόσο γρήγορα. Εδώ διαβάζουμε ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση λόγο πρώτον υλών και αναλώσιμον.
-
[/quote]Ακόμα στην αναμονή είμαι, αν είμαι τυχερός και έρθει αύριο αντιπροσωπεία ίσως μέχρι Τετάρτη - Πέμπτη να παραλάβω και μετά Καραϊσκάκη ερχομαcτε!
-
Καλησπέρα και από μένα.
μας τρολάρεις έτσι?
Μήπως προέκυψε καμιά ακύρωση παραγγελίας και την πήρες εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς
-
Αρχές Μαρτίου του 2021;
-
Victor1 wrote:
Καλησπέρα και από μένα.
Εγω έκανα παραγγελία αρχές Μαρτίου και παραλαμβάνω την ερχόμενη εβδομάδα.μας τρολάρεις έτσι?
Μήπως προέκυψε καμιά ακύρωση παραγγελίας και την πήρες εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς
Δεν κάνει πλάκα, την αλήθεια λέει. Διαβάζοντας όλα αυτά που λέτε πήρα την απόφαση να ενοχλήσω με τηλέφωνά και email. Πονεμένη ιστορία, από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Αν γνωρίζαμε ότι θα έχει τόση καθυστέρηση θα κινουμασταν διαφορετικα.
-
panos pure clio wrote:
Victor1 wrote:
Καλησπέρα και από μένα.
Εγω έκανα παραγγελία αρχές Μαρτίου και παραλαμβάνω την ερχόμενη εβδομάδα.μας τρολάρεις έτσι?
Δεν κάνει πλάκα, την αλήθεια λέει. Διαβάζοντας όλα αυτά που λέτε πήρα την απόφαση να ενοχλήσω με τηλέφωνά και email. Πονεμένη ιστορία, από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Αν γνωρίζαμε ότι θα έχει τόση καθυστέρηση θα κινουμασταν διαφορετικα.
δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες
Υ. Γ Ήρθεεεεεεεεεεε Επιτέλους
-
Καλησπέρα και παλι
-
Δεν κάνω πλάκα. Αρχές Μαρτίου παρήγγειλα και αρχές Μαίου μπήκε παραγωγή. Το αμάξι είναι Πέμπτη αντιπροσωπεία. Τώρα όσον αφορά το να μου έδωσαν άλλο από ακύρωση το σκέφτηκα και εγώ αλλά λίγο δύσκολο διότι του έχω βάλει εξτρα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...
-
Το αμάξι πήγα και το είδα και έπαθα ένα σοκ...ήταν βρώμικο και όταν του είπα πως είναι έτσι μου είπε ότι δεν έχει βγει σωστά το κερί γιατί αν ακολουθούνταν σωστά η διαδικασία θα αργούσε περισσότερο. Επιπλέον σήμερα μου είπε ότι δεν πρόλαβε να βγάλει πινακίδες και πάμε για αύριο πινακίδες και μεθαύριο παραλαβή. Τον γκάζωσα λίγο και του είπα αύριο παραλαβή. Το αμάξι το βάζει συνεργείο και το πρωί το έχει βιτρίνα στον ήλιο..να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε και πολύ αυτό..
-
Το γέλιο έπεσε με την ασφάλεια...Εμείς μου λέει έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την τάδε ασφαλιστική και σας αποζημιώνει μετά από 3 χρόνια στην τιμή που το αγοράσατε το αυτοκίνητο. Να σας πω ότι είχα πάει διαβασμένος. Ναι του λέω για να δούμε..μου βγάζει μια προσφορά εξάμηνη 40 ευρώ παραπάνω απο τη δικιά μου που ήταν ετήσια. Του το λέω...μου λέει δεν μπορεί κάποιο λάθος έχει γίνει. Την έχετε μαζί σας. Του τη δείχνω. Μου λέει δεν έχει Οδικη άντε να βάλω την Οδικη δεν έχει θραύση Κρυστάλλων. Βάζω και θραύση Κρυστάλλων και έρχεται στα ίσια η εξάμηνη με την ετήσια. Καλό εεε? Από όλο αυτό το ταξίδι ψαξίματος κατάλαβα ότι θέλει πολύ προσοχή...!!!
CITROEN C4 III mod 2021