-
Προηγμενη τεχνολογια το ταμπουρο πισω, δεν το συζητώ...
-
Εγώ δεν ασχολούμαι με πωλήσεις. (Μετοχές έχετε μερικοί και σας ενδιαφέρουν τόσο?) εγώ προσωπικά χέστηκα. Με νοιάζει να πουλάνε όλοι αρκετά για να υπάρχει ανταγωνισμός και να βγαίνουν περισσότερα μοντέλα, τίποτα άλλο στις πωλήσεις. Χέστηκα πόσο πολύ πουλάνε και πόσα κέρδη βγάζει η Ford, VAG κτλ
Μιας και το θέμα είναι το Mokka θα γράψω για αυτό. Εγώ το βρίσκω πάρα πολύ όμορφο με τριχρωμία άσπρο μαύρο κόκκινη λωρίδα και η μπροστά μάσκα η καινούργια πολύ όμορφη.
Βέβαια είναι φτιαγμένο για άνεση εγώ προτιμώ ποιο σπορτιφ οπότε προτιμώ puma παρόλα αυτά μαζί με 2008 νομίζω mokka και puma είναι πολύ όμορφη τριάδα.
Αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από μέρος μου για την STELLANTIS και τις πωλήσεις της ειναι ΜΟΝΟ μπας και αναβιώσει αυτή την ρημαδα την LANCIA. Αυτή θέλω να βγάλει άτι καλό και να πάει καλά στις πωλήσεις
Είναι κρίμα. Είναι μάρκα που έχει βγάλει αυτοκίνητα των ονείρων μου (STRATOS, DELTA κτλ). Θα ήθελα πολύ να σωθεί και να βγάλει ξανά όμορφα αυτοκίνητα
-
Εγώ δεν ασχολούμαι με πωλήσεις. (Μετοχές έχετε μερικοί και σας ενδιαφέρουν τόσο?) εγώ προσωπικά χέστηκα. Με νοιάζει να πουλάνε όλοι αρκετά για να υπάρχει ανταγωνισμός και να βγαίνουν περισσότερα μοντέλα, τίποτα άλλο στις πωλήσεις. Χέστηκα πόσο πολύ πουλάνε και πόσα κέρδη βγάζει η Ford, VAG κτλ
Μιας και το θέμα είναι το Mokka θα γράψω για αυτό. Εγώ το βρίσκω πάρα πολύ όμορφο με τριχρωμία άσπρο μαύρο κόκκινη λωρίδα και η μπροστά μάσκα η καινούργια πολύ όμορφη.
Βέβαια είναι φτιαγμένο για άνεση εγώ προτιμώ ποιο σπορτιφ οπότε προτιμώ puma παρόλα αυτά μαζί με 2008 νομίζω mokka και puma είναι πολύ όμορφη τριάδα.
Αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από μέρος μου για την STELLANTIS και τις πωλήσεις της ειναι ΜΟΝΟ μπας και αναβιώσει αυτή την ρημαδα την LANCIA. Αυτή θέλω να βγάλει άτι καλό και να πάει καλά στις πωλήσεις
Είναι κρίμα. Είναι μάρκα που έχει βγάλει αυτοκίνητα των ονείρων μου (STRATOS, DELTA κτλ). Θα ήθελα πολύ να σωθεί και να βγάλει ξανά όμορφα αυτοκίνητα
+1
Και εγώ για τη Lancia 'καίγομαι' περισσότερο, και μόνο που τη φέρνουν πίσω ενώ ουσιαστικά η FCA την είχε θάψει, θα πω ένα μπράβο στα μυαλά που πήραν την απόφαση!
Φυσικά 2008, Moka, Puma είναι τοπ επιλογές. Το Mokka λογικά θα είναι περισσότερο στριφτερο από Crossland/Aircross/C4, οπότε και εκεί κάτι θα έχει να πει φαντάζομαι.
-
ναι ρε φίλε αν μου έλεγες ότι θα μπορουσα να εχω οποιο αμαξι ήθελα ανεξαρτητως χρημάτων για μια μέρα ουτε FERRARI ούτε BUGGATI ούτε τίποτα απιστευτα ακριβο
μια LANCIA DELTA INTEGRALE και θα ήμουν πανευτυχής με εχει στοιχιώσει αυτο το αμαξι το βρίσκω τοσο ομορφο επισης. ξερω ξερω ειμαι τρελός αλλα τι να κάνω αγαπες είναι αυτες
-
Σπύρο μην σκας . Εγώ τα λέω και λίγο χαλαρά για να διασκεδάσουμε και να γίνει και κανένας λεκτικός ακκισμός, να ανάψουν λίγο τα αίματα...
Το Μόκκα είναι όμορφο για μένα . Το Κούγκα έχει στοιχεία που μου αρέσουν και στοιχεία με ενοχλούν , αλλά απόλυτα αποδεκτό σχήμα .
Οταν όμως η πόρτα του Μόκκα είναι μεγέθους Κόρσα με ενοχλεί .
-
Σπύρο μην σκας . Εγώ τα λέω και λίγο χαλαρά για να διασκεδάσουμε και να γίνει και κανένας λεκτικός ακκισμός, να ανάψουν λίγο τα αίματα...
Το Μόκκα είναι όμορφο για μένα . Το Κούγκα έχει στοιχεία που μου αρέσουν και στοιχεία με ενοχλούν , αλλά απόλυτα αποδεκτό σχήμα .
Οταν όμως η πόρτα του Μόκκα είναι μεγέθους Κόρσα με ενοχλεί .
Να ρωτήσω γιατι σε ενοχλει?
Μεγεθυμένο Corsa δεν είναι?
Το Puma μεγενθυμενο fiesta?
Το 2008 μεγενθυμένο 208?
Παίρνοντας BSUV ένας λόγος που τα προτιμούμε είναι λόγω διαστάσεων. Δεν θέλουμε πολλοί από τους ενδυναμη αγοραστές να είναι μεγάλα σε μέγεθος. super mini θελουμε υπερυψωμένα με μεγαλύτερους χώρους.
Αν θέλεις μεγαλύτερη πόρτα πας στο επόμενο μοντέλο CSUV που βασίζεται στο επόμενο μοντέλο hatch. (astra, focus, 306 κτλ)
-
Και το Κρόσλαντ μεγενθυμένο C3 είναι όπως και το Αιρκρος . Αλλά δεν είναι έτσι στενάχωρα .
Και αναφέρω το C3 , επειδή το νέο Κόρσα και το νέο 208 είναι σε νέα πλατφόρμα . Δυστυχώς όμως και αυτά είναι περισσότερο στενάχωρα από τα προηγούμενα .
Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι εταιρείες με τις διάφορες κατηγορίες αυτοκινήτων , αλλά για τα ελλαδικά δεδομένα που τα αμάξια είναι ακριβά για τα έσοδα μας και το λήζινγκ ιδιωτών είναι κλοπή , οι λογικές μας είναι διαφορετικές .
Το Μόκκα όπως και το Κόρσα για την δική μου λογική δεν είναι Β-σουβ . Είναι ΑΒ , αφού υπάρχουν πολλά πιο άνετα . 3 Αιρκρος - Κρόσλαντ , Στόνικ - Κόνα , Καπτούρ , Βιτάρα. Δεν έχω μπεί στο Τζούκ.
Και όλα αυτά είναι φτηνότερα από το Μόκκα και το Πούμα .
Προσωπικά όπως ξέρουν οι περισσότεροι έχω από πέρσι ένα 3 Αιρκρός και έχουμε στις οικογενειακές προθέσεις ένα δεύτερο αμάξι ανάλογου μεγέθους και το περίμενα το Μόκκα . Με απογοήτευσε , τόσο που μπήκα και βγήκα και δεν το είδα αναλυτικά . Είχα πάει την πρώτη μέρα που τα φέρανε .
Πριν 3-4 μέρες που το ξαναέφεραν στις εκθέσεις πήγα να το δω . Είχε ένα ωραίο Ασπρο με μαύρη οροφή και κόκκινη γραμμή.
Πήγα να μπω μέσα και λέω άσε πάλι θα σπαστώ και έφυγα...
Και το βράδυ διαβάζω εδώ για αυξήσεις στις ΗΔΗ ακριβές τιμές ...
Είπαμε μπορεί να είναι άσχημη η φάτσα της νέας C4 , αλλά στα λεφτά της το Μόκκα απλά δείχνει ότι έχει υποστεί ρυμοτομία...
-
Εντάξει κάθε κατασκευαστής δίνει άλλου βάσεις για να πουλήσει, εγω το βλέπω καλό αυτο
πχ skoda βάση στους χώρους, ford σε στριφτερο τιμονι και αισθηση, citroen σε ανεση αλλος σε ποιοτητα, αλλος σε οικονομία, αλλος σε τιμή αλλος σε premium ποιοτητα κτλ κτλ μεγαλη λίστα
ο καθένας διαλέγει και πράτει και κάτι που εσενα σε ενοχλεί σε άλλους κατι κλικ ετσι πάνε αυτα. Αλλος μπαίνει στο Mokka και βλεπει μεγαλους χώρους και ανεση
Ο καθένας είναι διαφορετικός με διαφορετικά γουστα οπότε καλό είναι να προσφέρει και ο κάθε κατασκευστής αλλά πράγματα
εμεις σαν καταναλωτες διαλέγουμε μετα με βαση τα δικα μας γουστα και πορτοφολι. Δεν μου κάνει το MOKKA για μένα το 2008 είναι το καλύτερο πχ. αυτό δεν σημαίνει ότι το Mokka είναι κακο επειδη δεν κάνει σε σενα
-
Χαχαχα! Δουβλιν με κανεις να γελαω. Εγω οπαδος? Ποιας μαρκας αληθεια. Φιλε μου εσυ περιφερεις την ερμη ψηφιακη σου πενα απο νημα σε νημα αναφεροντας την πρωτια σε πωλησεις ενος ομιλου και δυο μοντελων το πρωτο τριμηνο του 2021 στην ψωροκοσταινα. Εσυ θα με πεις οπαδο καποιας φιρμας? Για σκεψου λιγο τι εγραψες. Εγω που εκθειαζω το πουμα εγραψα την πικρη μου αποψη για το κουγκα. Εγω που εγραψα για το 3008 τα γκελ που μου εκανε λεω ναι πως το 208 ειναι μετριο και τπτ σπουδαιο. Ειμαι ο ιδιος που γουσταρω το 308 αλλα ναι βλεπω στο τελος δευτεροτριτο το 2008. Ειμαι ο ιδιος που εχω το λατρευτο μου σει σπορτινγκ μα το 500αρακι δε το προτινα στον αδερφο μου μα το Α1. Θες κι αλλα. Μεγαλη αγαπη η 146 tspark μα τωρα θα επαιρνα και μια τζουλιετα πριν παρει τπτ γονιδια απο την σιτροεν και γελουν κι οι πετρες. Βαζω σε μια τρελη τριπλετα το φοκους το 308 και το σιβικ ως ισαξια στα ματια μου για διαφορετικους λογους. Δες λοιπον τιμη ντουστ, βιταρα τελευταιες και πες μου γιατι να μη τα συγκρινω με το ζαχαροπλαστειο που θελει τρομαρα του και 25. Καλα δε μιλω για την επιτυχια του κλιο ακομη και σημερα που για μολις 4000 τμχ ηρθε δευτερο στην ευρωπη μετα το 208 εχοντας μοσχοπουλησει τοσα χρονια. Αυτα σου φαινονται οπαδικα? Που να αρχισω να σου λεω για την νεα μου γνωριμια δηλαδη, να μη σε πληγωσω θελω και ας ξερω πως θα βγει σε πωλησεις πολυ χαμηλα στο κιτσι. Τεσπα τι να πω για την αξιοπιστια της τουοτα? Που γινεται πρωτοσελιδο αν της φυγει παξιμαδι? Να σου πω πως 3 οπελ εχουν περασει τουλαχιστο απο τα χερια μου. Τετοια φιλοσοφια κουτσουρου σε κατασκευαστη δεν ματα ειδα...Μη πω παλι για την αποκριση γκαζιου σε οσα οπελ εχω μπει. Παγκοσμιως τελευταια. Αυτα με απασχολουν σε τετοιο φορουμ εμενα και οχι ποσα χαμπουργκερ πουλανε το μηνα τα μακντοναλντς.
-
Τίποτα από όσα είπες δεν έχει σχέση με οτιδήποτε συζητήσαμε.
Καλό Πάσχα!
-
Φιλε spi duster αυτα που γραφεις εδω τα λες και αλλου φιλε;;;η παραπληροφορηση η ιδια εισαι, λιαν επιεικως μεγαλο τρολλ!
-
Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα
-
Το Μοκκα για μένα έχει μόνο το Πούμα ανταγωνιστή . Είναι δύο χωρίς λόγο στενάχωρα αμάξια που σε κάποιους όχι σε όλους αρέσουν . Εχουν νεανικό χαρακτήρα και θα είναι εύκολα τα πρώτα αμάξια φραγκάτων 20άρηδων που συνήθως είναι μόνοι τους , άντε με το έτερο ήμισυ.
Επίσης μπορεί να είναι και το δεύτερο αμάξι φραγκάτων κυριών , ή φραγκάτων 50+ που τα παιδιά τους πλέον δεν έρχονται μαζί τους ή μένουν αλλού και δεν έχουν και γερόντια να κουβαλάνε ενίοτε.
Μέχρι εκεί . Κανείς που έχει οικογένεια , ακόμα και τριμελή δεν θα τα κοιτάξει .
Δεν συμφωνώ Κρούζερ, άνετα κάνουν για 3μελή οικογένεια (π.χ. κρίνω από εμένα), μας χωράνε άνετα για διακοπές 15 ημερών. Επίσης στο Puma Club που παρακολουθώ, η συντριπτική πλειοψηφία αγοραστών είναι οικογενειάρχες με 1-2 παιδιά (συνήθως 2) και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και μάλιστα το προτείνουν το αυτοκίνητο! Τα ίδια μου λέει και ο γωνστός μου στην Φόρντ (πωλητής), το 80% των αγοραστών του Πούμα είναι οικογένειες που έρχονται για το Φόκους και καταλήγουν στο Πούμα.
Και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί κάποιος να θέλει περισσότερους χώρους, εκτός εαν έχει δίδυμα (οπότε τους θέλει για 1-2 χρόνια) ή εαν είναι από 1.85 και πάνω και όλη οι οικογένεια είναι μεγαλόσωμοι...για τον Μ.Ο της Ελληνικής οικογένειας είναι μια χαρά. Ο κουμπάρος μου πήρε το Crossland (4μελής οικογένεια) και του φαίνεται τεράστιο σε χώρους!
-
Καλή ανάσταση σε όλους.
Συμφωνώ με Φανη 100%. μόνο άνω των 1.80 θα στριμωχτούν σε puma
Μια Χαρά είναι για οικογένεια με 2 παιδια. Οκ για 3 και πάνω δεν κάνει αλλά μέχρι εκεί.
Μεγάλωσα σε οικογένεια με 2 παιδια που είχαμε ενα lada οικογενειακό και ο απέναντι ενα cicuencento πάλι με 2 παιδια
οκ αλλες εποχες μηδαμινη ασφάλεια αλλά όταν πάμε και στο αλλο ακρο να λέμε ότι ενα BSUV δεν εχει αρκετους χώρος για 2 παιδια ε ενταξει είναι υπερβολή
-
Μα τα 1,80 75 κιλά έχω βάλει και εγώ όριο .
Τώρα το πως μεγαλώσαμε σηκώνει μεγάλη κουβέντα και σημασία έχει τι κάνουμε τώρα . Οπως και στο σπίτι , είχαμε κάποτε σόμπα με ξύλα και τώρα αντλία θερμότητας που την βάζεις μπροστά από το τηλέφωνο...
-
Επιβεβαιώνει κάποια από αυτά που είπαμε,και αναλογικά περιμέναμε, όπως
'Πάντως, χάρη στο καλό στήσιμο της ανάρτησης μπορείς να κινείσαι διατηρώντας τον ρυθμό σου σε δρόμο με απανωτές στροφές. Η σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης πάντως δεν σημαίνει ότι είναι άβολη για τους επιβάτες του νέου Mokka. Ναι, δεν είναι το ίδιο άνετη όσο σε ένα αντίστοιχο μοντέλο της PSA (μην ξεχνάμε τις δομικές καταβολές του νέου Mokka), ωστόσο έχει επιτευχθεί μια σωστή αναλογία μεταξύ άνεσης και «γερμανικής αίσθησης στον δρόμο» (sic).'
Δεν το έχω οδηγήσει αλλά περιμένω να είναι εμφανώς σκληρότερο από π.χ C4
-
Μα τα 1,80 75 κιλά έχω βάλει και εγώ όριο .
Εεε σε αυτό το όριο (1.80, 80 κιλά εγώ, αλλά 1.60 η γυναίκα) χωράμε άνετα σε Puma/Mokka κλπ. Και 4μελής οικογένεια είναι άνετα, δεν έχουν κανένα θέμα.
-
Επειδή ο Κριούζερ είναι ανοικονόμητος, νομίζει ότι πρέπει να είσαι συλφίδα για να χωρέσεις σε ένα αυτοκίνητο. Καλός μου φίλος, 1,97, 150 κιλά (στο περίπου - πρώην πορτιέρης στην Αγγλία) χωράει στο ταπεινό Golf 4 του.
-
Εκεί κοντά είμαι και εγώ και χώραγα σε γκόλφ 1 , πόνυ , ΖΧ . Μετά που ανέβηκα στα μεγάλα δεν θέλω να ξανακατέβω...
-
Πέτυχα ένα προχθές σε αυτό το πράσινο χρώμα λανσαρίσματος. Ψαρωτικό!
Opel Mokka 2021