-
panormus772 wrote:
Η BMW 1 έχει πορτμπαγκάζ κάτω από 400lt. Το βελτίωσαν λίγο σε σχέση με την προηγούμενη,αλλά είναι 370 ή 380 νομίζω, οπότε μάλλον δε σου κάνει.
Ισχύει. τέσπα κλίνω προς honda τελικά στα 24600 κλειδί, θα κοιτάξω να το ρίξω κι άλλο αν μπορέσω. Πάντως έχει φέρει αρκετά εκτελωνισμένα και μη, γύρω στα 30 κομμάτια αν είδα καλά στο pc του πωλητή. Χρώμα μπλε ή sonic grey φαίνεται ωραίο.
H 118 ειναι αυτοματο. Για μενα το Σιβικ ειναι μεγαλο σε βαθμο που δεν χρειαζεται. Θα προτιμουσα 118 σαν πακετο μου φαινεται καλυτερο και φθηνοτερο.
-
Spott plus μηχ. My2020 εχω απαλλαγη και βγαινει τοσο.
-
Και ομως το χρειαζομαι λιγο πιο μεγαλο απο τα κλασικα μικρομεσαια. Δηλ φοκους, α, 1, α3, c3, 308 αργει, ceed, corolla.
Θα μου πεις πηγαινε σουβι. Ε τοτε ξεχναω επιδοσεις και πας για φουλ μοδα. Τα 3 που ειχα ξεχωρισει ειναι η χ1,3008,xc40. Αλλα τα αρνητικα ειναι περισσοτερα απο τα θετικα. Κοστος κτησης ,κοστος συντηρησης ,ανταλακτικα, καταναλωσεις ανω του 10 σε βενζινες. Το value φυσικα ειναι μεγαλυτερο γιατι μιλαμε για αξια 40-42κ που το παιρνεις 31-32 λογω τ.τ.
-
Εγώ θα σου δώσω και ακόμα μια επιλογή που μου ήρθε στο μυαλό, εφόσον υπάρχει η απαλλαγή γιατί αλλιώς δεν πλησιάζεται εύκολα για Ελλάδα.
Peugeot 508 (λόγω γούστου θα σου πώ και SW! χεχε). Πολύ μοδάτο αμάξι (έμφαση στο αμάξι - όχι SUV!) με αρκετούς χώρους. Το έχω δει απ έξω στο εξωτερικό και μου άρεσε πολύ. Μέσα δεν έχω κάτσει αλλά στα βίντεο φαίνεται όμορφο! Πήγαινε να το δεις αν υπάρχει κάπου κοντά σου!
Το sedan έχει ένα θέμα με τον χώρο για τα κεφάλια πίσω, αλλά φαντάζομαι το SW θα είναι πολύ καλύτερο.
-
Γαματο αυτοκινητο, οτι πιο ομορφο υπαρχει. Εχω μπει και μεσα και οι αποριες που εχεις μετα ειναι απειρες. Αποσκευες οκ, μπροστα οκ αλλα πισω..θεε μου
Κοντα 5 μετρα αμαξι και πισω ουσιαστικα δεν καθεσαι. Ειναι τοο much κεκλιμενο. Παντως θα κανω παλι ενα τουρ γιατι ειναι υπερβολικα ομορφο αν και η τελικη μου αποψη ειναι πως απλα το εχουν για κραχτη προαπαθωντας να πριμιοποιησουν την μαρκα.
-
Αν το παρεις wagon δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα πίσω
-
Στην θέση σου θα περίμενα και την νέα Octavia, σε έκδοση 1.5 με χειροκίνητο ή 1.5 e-Tec με το αυτόματο. Ωραίο εσωτερικό, μεγάλοι χώροι (600 λίτρα χώρο αποσκευών), και λογικά καλός εξοπλισμός για την τιμή του. Στο internet αναφέρει ότι αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι (σύντομα δηλαδή). Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις σε μία αντιπροσωπεία.
-
Μηπως να δω και τα ρενω; captur kai kadjar. Μιλαω για τις πλουσιες εκδοσειςμε τα 155 και 160hp.
-
Δεν έχω καμία εμπειρία με κανένα από τα δύο, είδα όμως στο δρόμο τις προάλλες ένα Kadjar και μου φάνηκε πολύ όμορφο εξωτερικά!
-
Θα περασω μια βολτα, δν εχω παει καθολου ρενω, πιο πολυ για το κατζαρ. Να δουμε και το μεγκαν απο κοντα. Τουλαχιστον σε αθτους τους γαλλους δν πληρωνεις 'πριμιουμ' λεφτα.
-
Ωραίο είναι το κατζαρ αλλά υπερβολικά στρογγυλεμένο στα μάτια μου. Έχει πολύ καλούς χώρους καλύτερους λίγο από το κασκαι αλλά η ποιότητα των πλαστικών και η συναρμογή δεν πείθουν. Είχα μπει μέσα και κούνησα την κονσόλα γύρω από το αυτόματο λεβιέ και άρχισε όλο να τρίζει.
Δυνατό του χαρτί βέβαια οι κινητήρες του και η σχετική ευρυχωρία αλλά έχει αντίπαλο το κασκαι που ρουφάει όλες τις πωλήσεις έχει ότι το κατζαρ λιγο πιο στενό αλλά πλέον μετά από 6 χρόνια κυκλοφορίας δείχνει πιο δεμένο και πιο ποιοτικό
-
Το 21 θα βγει καινούριο Kadjar
-
Το megane είναι ωραία ιδέα αν σε καλύπτει από χώρους κ κινητήρα.
Τα Suv τους εγώ δε θα τα κοίταζα καθόλου. Πολύ 'λίγα' αυτοκίνητα για τα λεφτά που έχεις σκοπό να δώσεις.
-
Ναι η συναρμογη ειναι ενα ζητημα απο οτι ακουω. Α βγαινει και καινουργιο; κααλα.. παντως χωρους εχει, καλουτσικο εμφανισιακα και τραβαει ο συγκεκριμενος, τουλαχιστον απο τα νουμερα.
Για πειτε ρε παιδια πες οτι σας εδιναν (αντε να ανεβω απο τα 28 του σιβικ ανεφ απαλαγων)
30 33 χιλιαρικα, τι θα παιρνατε σημερα;
ας πουμε για ευκολια οτι θελετε οικογενειακο ετσι αοριστα.
Τι θα σας.πορωνε να εχετε ρε παιδι μου; με τι εξοπλισμο;
-
Για πόρωση μόνο Honda ρε συ.
Μετά με αυτά τα λεφτά παίρνεις και το 3008 αλλά οκ ένα απλό c SUV είναι μη φανταστείς πολλα
-
Η δική μου επιλογή, που ήταν σε αυτά τα λεφτά γνωστή. Βέβαια έχουν αλλάξει λίγο οι εξοπλισμοί και οι εκδόσεις αλλα και πάλι το ίδιο θα έπαιρνα
-
Civic δαγκωτό. Αν και με τα χρήματα που λες θα κοιτούσα και τα suv της honda
-
Εγώ ως οικογενειακό SUV θα κοίταγα εκτός του 3008, τα DS7 και CX 30 (αν δεν πειράζουν τα κυβικά)
Κι αντίστοιχα στα Hatch εκτός της Civicάρας, ένα καλοεξοπλισμένο Mazda 3 ή i30Ν (επίσης αν δε σε ενοχλούν πάλι τα κυβικά).
-
Για πόρωση μόνο Honda ρε συ.
Μετά με αυτά τα λεφτά παίρνεις και το 3008 αλλά οκ ένα απλό c SUV είναι μη φανταστείς πολλα
Με φαγαν οικογενειακως για diesel. Παμε παλι, τι εχουμε;
Psa 1,5 130
Korea 1,6 μη υβριδικα 136/115
Ford 1,6 120
Vag ουτε που ξερω, δν πολυ νοιαζομαι.ισως karoq? (..)
Vitara? Compass? Καπου εκει τελειωνει το παραμυθι. Premium πασο, mazda διλιτρα, rav διλιτρο.
Ουσιαστικα δηλαδη εχεις 3008,kuga, tuscon,sportage. Χμμ πολυ περιπτερο να ουμε λολ
Ps.Εντωμεταξυ για να παρεις φουλ λεντ φωτα σε αυτα πρεπει να τους παρεις και φιφα..ελεος
-
Εγώ ως οικογενειακό SUV θα κοίταγα εκτός του 3008, τα DS7 και CX 30 (αν δεν πειράζουν τα κυβικά)
Κι αντίστοιχα στα Hatch εκτός της Civicάρας, ένα καλοεξοπλισμένο Mazda 3 ή i30Ν (επίσης αν δε σε ενοχλούν πάλι τα κυβικά).
Ωραιες επιλογες αλλα αυστηρα εως 1600cc. Check original post. Ds δυνατο, αλλα μυριζει πριμιουμιλα, δν μπορω να φανταστω αν σπασει κανενας προφυλακτηρας τι θα γινει. Ισως μου δωσουν κανενα citroen μεχρι να βρουν καινουργιο,, γιατι μτχ η ημιτασιον δεν νομιζω να παιζουν.
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις