-
Γεια σας παιδιά,
θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος το dark camouflage green για να δω πως φαίνεται γιατί πιο πολύ προς το γκρι μου μοιάζει.
-
@arsenal7 said in Cupra Formentor:
Γεια σας παιδιά,
θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος το dark camouflage green για να δω πως φαίνεται γιατί πιο πολύ προς το γκρι μου μοιάζει.
γιατι δεν το βλεπω στα διαθεσιμα χρωματα ?
-
@k-m said in Cupra Formentor:
Γεια σας παιδιά,
γιατι δεν το βλεπω στα διαθεσιμα χρωματα ?
Το έχουν σταματήσει το χρώμα αυτό γιατί θέλουν να βγάλουν ένα συλλεκτικό με το dark camouflage.
-
Γεια σας παιδιά,
Μιας και το έχω δει, είναι σαν σκούρο πράσινο. Του πάει αρκετά.
-
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ένα θεματάκι αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος!
Όταν στρίβω το τιμόνι και πατάω ελαφριά το φρένο, με μικρή ταχύτητα ίσα ίσα να τσουλάει σε κατηφόρα του πάρκινγκ, ακούγεται ένας θόρυβος σας βουητό!! Πιθανόν κάπου από τα φρένα! (Όχι τρίξιμο όπως κάνουν τα τακάκια!!)
Το πήγα στην αντιπροσωπεία για αλλαγή λαδιών και έλεγχο, αλλά δε διαπίστωσαν ότι υπάρχει κάτι! Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή έχει 13χιλ χιλιόμετρα και αυτό που το κάνει περίπου από τς 6-7 χιλ. χιλιόμετρα!
Γνωρίζει κάποιος κάτι; Αν το κάνει γενικά λόγο του αέρα;; ή κάτι άλλο;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-
@mr-anadomisis said in Cupra Formentor:
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ένα θεματάκι αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος!
Όταν στρίβω το τιμόνι και πατάω ελαφριά το φρένο, με μικρή ταχύτητα ίσα ίσα να τσουλάει σε κατηφόρα του πάρκινγκ, ακούγεται ένας θόρυβος σας βουητό!! Πιθανόν κάπου από τα φρένα! (Όχι τρίξιμο όπως κάνουν τα τακάκια!!)
Το πήγα στην αντιπροσωπεία για αλλαγή λαδιών και έλεγχο, αλλά δε διαπίστωσαν ότι υπάρχει κάτι! Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή έχει 13χιλ χιλιόμετρα και αυτό που το κάνει περίπου από τς 6-7 χιλ. χιλιόμετρα!
Γνωρίζει κάποιος κάτι; Αν το κάνει γενικά λόγο του αέρα;; ή κάτι άλλο;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες, βουητό ή γδούπο?
Το ακούς με κλειστά παράθυρα ή ανοιχτά? Μπρος ή πίσω?
Μόνο όταν ξεκινάς σε κατηφόρα? Υπάρχει περίπτωση να ακούς την απεμπλοκή του ηλεκτρονικού χειρόφρενου? -
Βουητό! Όχι όταν ξεκινάει το αυτοκίνητο! Αλλά όταν τσουλάει από πορεία σε μικρής κλήσης κατηφόρα με πατημένο φρένο και στριμμένο τιμόνι για την είσοδο στο πάρκινγκ σκέψου! Και με ανοιχτά και κλειστά παράθυρα δεν αλλάζει! Από μπροστά ακούγεται! Στο παρκάρισμα, στην εκκίνηση ή στην επιβράδυνση δεν ακούγεται τπτ! Μόνο όταν έχω στριμμένο τιμόνι και τσουλάει στη κατηφόρα του πάρκινγκ και πατάω παράλληλα απαλά το φρένο!
-
Αυτό που ακούς είναι τα τακάκια(σαν βαθιά αεροκορνα πλοίου).
Δεν είναι πρόβλημα. -
@teo-mak said in Cupra Formentor:
Αυτό που ακούς είναι τα τακάκια(σαν βαθιά αεροκορνα πλοίου).
Δεν είναι πρόβλημα.Πολύ σωστα! Έτσι ακριβώς ακούγεται!! Δεν είναι πρόβλημα οκ! Αλλά τ κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;; Παίζει να έχουν πιασει σκόνη ή κάτι άλλο;; Πρέπει να φαγωθούν;; Ή το αφήνω και θα φύγει μόνο του;;
-
Αυτό είναι συνδιασμός θερμοκρασίας ,υγρασίας,ρύπων και γυαλαδας στα τακάκια.
Μπορεί να στο κάνει μόνο σε συγκεκριμένη θερμοκρασία.
Πχ σε μια βροχερή μέρα μπορεί να μην παρουσιαστεί. -
Μου εβαλε χθες ενα μήνυμα αφου ξεκινησα λιγο ότι θα εφαρμοστουν οι ρυθμισεις μου και ειχε το οκ και ενα Διακοπη.
εν κινησει δεν πατησα κατι και μετα απο 1 λεπτο εφυγε
στο σπιτι το εβγαλε ξανα στην επομενη εκκίνηση, πατησα οκ, δεν ειδα κατι να κανει ή να εχει αλλαξει.
εχει βγαλει σε καποιον κατι τετοιο ?
-
Παντως εδω και 6 μηνες που το εχω δεν μου εχει κανει παλαβα που διαβαζω αλλου.
Αυτό με τα τακακια το κανει και σε εμενα σε μανουβρες με μικρες ταχύτητες μπαινοντας στο garage (απλα πολλες φορες μοιάζει με τους ηχους του park assist που ειναι διαφορετικοι για καθε πλευρα και με διαφορετικο τονο ανα αποσταση).
Και ένα στανταρτ θόρυβο στιγμιαίο στα ηχεία οταν κανεις εκκίνηση. Ενα τσακ ή μπαμ σαν να κανει τεστ ηχου ο τραγουδιστης
-
garaz
Grammar and spelling Nazi εδώ, αλλά αν αποφασίσεις να το γράψεις στα αγγλικά/γαλλικά, γράψε το σωστά τουλάχιστον. Garage. Αλλιώς καλύτερα στα ελληνικά. Γκαράζ.
Χωρίς παρεξήγηση ελπίζω, απλά μου χτύπησε στο μάτι.
-
@realzeus said in Cupra Formentor:
garaz
Grammar and spelling Nazi εδώ, αλλά αν αποφασίσεις να το γράψεις στα αγγλικά/γαλλικά, γράψε το σωστά τουλάχιστον. Garage. Αλλιώς καλύτερα στα ελληνικά. Γκαράζ.
Χωρίς παρεξήγηση ελπίζω, απλά μου χτύπησε στο μάτι.
Δε θα επαναληφθεί κύριε Μπαμπινιώτη
Πάντα φιλικα χαχαχα
-
Σε ένα καλό πλύσιμο που το έκανα προχθές είδα ότι έχουν σκόνη τα δισκόφρενα! Πιθανόν ο θόρυβος να είναι απο αυτό που είπε ο φίλος! Σκόνη, ρύποι, θερμοκρασία! Σε συνδυασμό πιθανόν με τον ανοιχτό αεραγωγό που έχει η μάσκα μπροστά στα τη ψύξη των φρενών!
Αυτό με τα ηχεία δεν μου το έχει κάνει! Όπως επίσης δεν έχω καταλάβει τη διαφορά στο θόρυβο της ειδοποίησης για το park assist!! 🫤🫤
Εγώ σας feedback στους 5 μήνες σχεδόν που το έχω και έχω κάνει και το πρώτο σέρβις αλλαγής λαδιών στα 10χιλ χιλιόμετρα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο εκτός από αυτό με τα φρένα!
-
@mr-anadomisis said in Cupra Formentor:
Σε ένα καλό πλύσιμο που το έκανα προχθές είδα ότι έχουν σκόνη τα δισκόφρενα! Πιθανόν ο θόρυβος να είναι απο αυτό που είπε ο φίλος! Σκόνη, ρύποι, θερμοκρασία! Σε συνδυασμό πιθανόν με τον ανοιχτό αεραγωγό που έχει η μάσκα μπροστά στα τη ψύξη των φρενών!
Αυτό με τα ηχεία δεν μου το έχει κάνει! Όπως επίσης δεν έχω καταλάβει τη διαφορά στο θόρυβο της ειδοποίησης για το park assist!! 🫤🫤
Εγώ σας feedback στους 5 μήνες σχεδόν που το έχω και έχω κάνει και το πρώτο σέρβις αλλαγής λαδιών στα 10χιλ χιλιόμετρα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο εκτός από αυτό με τα φρένα!
1ο service ? 10.000 ?
30.000 ή χρονος δεν ειναι ?
Αυτο μου εχουν πει.
Προφανως δεν θα αφηνα λαδια 30.000, αλλα τα 15.000 που κανω το χρόνο ειναι οκ.
-
Στο σύστημα σου λέει στα 30.000 χιλιόμετρα! Από την αντιπροσωπεία που είπαν οτι έχω περιθώριο να το αφήσω να πάει 15.000 χιλιόμετρα και να τα αλλάξω τότε!
Εγώ σε όλα μου τα αυτοκίνητα άλλαζα πάντα τα λάδια 10.000χιλιομετρα! Και αυτό προτίμησα να συνεχίσω να κάνω και σε αυτό! Όποτε τους το εξήγησα και φυσικά το δέχτηκαν!
-
Εγώ (στο Leon) τα άλλαξα τον πρώτο χρόνο που είχα 5000ε
Κρίμα είναι να τα αφήσεις πάνω απο χρόνο τα μαμα λάδια -
@tsofras said in Cupra Formentor:
Κρίμα είναι να τα αφήσεις πάνω απο χρόνο τα μαμα λάδιαναι στο χρονο σιγουρα.
ειναι 15.000 ή χρόνος, ότι ερθει πρωτο
-
@tsofras said in Cupra Formentor:
Κρίμα είναι να τα αφήσεις πάνω απο χρόνο τα μαμα λάδιαναι στο χρονο σιγουρα.
ειναι 15.000 ή χρόνος, ότι ερθει πρωτο
Για την ακρίβεια 30.000 είναι ή 2 χρόνια, απλά στην αντιπροσωπεία προτείνουν 15.000 ή ένα χρόνο. Τουλάχιστον στο Leon , έχω την εντύπωση ότι έτσι λέει και στο manual.
Οπότε εγώ πήγα στο πρώτο χρόνο με 5.000 χλμ μόνο για λάδια φίλτρο και στον 2ο χρόνο στα 10.000χλμ για το πρώτο service.
Κανονικά service πάλι σε άλλα 2 χρόνια, μου είπαν καλό είναι να πάω σε έναν χρόνο για έλεγχο
Cupra Formentor