-
Αυτό που βλέπουμε Κουαντρα είναι πως προς τιμήν τους δε μιλάνε άλλοι και άλλοι γιατί πολύ απλά πάει πολύ οι μουσαφιραιοι να το παίζουν βασιλικοτεροι του βασιλέως. Αυτά που λες εσύ έπρεπε να τα πουν εκείνοι αλλά προφανώς κατανοούν τη στιγμή.
Κατά τα άλλα ο,τι σου είπε ο Πηλιος.
-
Έχει καταλάβει κανείς ή αν ξέρει γιατί ο Ερντογάν και διάφοροι υπουργοί του μιλάνε καθημερινά σε μεγάλες οργανωμένες συγκεντρώσεις και σε ανοιχτά ακροατήρια σαν να είναι διαρκώς σε προεκλογική περίοδο;;
Το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει πολλά χρόνια και δεν έχω καταλάβει αν είναι πολιτικό έθιμο ή αν υπάρχει κάποιος λόγος που το κάνουν αυτό.
-
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Νομίζω είναι ο τρόπος που ένας δικτάτορας προσπαθεί να κρατά ανυψωμενο το ηθικό ενός απολιτιστου στην πλειοψηφία λαού και που γνωρίζει ότι ο λαός του ζει με ψίχουλα. Κοινώς προσπαθεί να μη τον φάνε ζωντανό!
-
Η λίρα έσπασε το φράγμα του 8 στο δολάριο... όσο και να ναι 'κλειστή' αγορά για τα βασικά αγαθά των Τούρκων πολιτών, σίγουρα έχει ακριβύνει η ζωή τους και η μέση τάξη της θα πλησιάζει την κατάρρευση. Κάτι πρέπει να κάνει ο Ερντογαν, αν κλειστεί στο παλάτι του και δεν είναι παρόν, θα γιγαντωθεί η δυσαρέσκεια, γι αυτό είναι πάντα στη γύρα... και γιατί όντως είναι 'χαρισματικός' και η δημόσια εμφάνιση του δίνει υποστηρικτές, αντίθετα με κάτι δικούς μας, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε...
Όσο πάντως συνεχίζεται η οικονομική κατρακύλα τόσο πιο πιθανό γίνεται ένα στρατιωτικό συμβάν με τους δικούς μας, έστω απλά για εσωτερική κατανάλωση στη Τουρκία.
-
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Νομίζω είναι ο τρόπος που ένας δικτάτορας προσπαθεί να κρατά ανυψωμενο το ηθικό ενός απολιτιστου στην πλειοψηφία λαού και που γνωρίζει ότι ο λαός του ζει με ψίχουλα. Κοινώς προσπαθεί να μη τον φάνε ζωντανό!
Αυτό θα ήταν μία εξήγηση, αλλά αυτό γίνεται πολλά χρόνια. Από τότε που θυμάμαι τον Ερντογάν με ένα μικρόφωνο τον βλέπω σε οργανωμένες συγκεντρώσεις.
Πάντως δεν νομίζω ο Τούρκικος λαός να έχει πρόβλημα με αυτό. Δεν βλέπω και πολλές διαφωνίες ούτε τον κράζουν οι πολίτες. Μάλλον ψιλογουστάρουν να ζούνε σε τέτοια χώρα.
-
Γουστάρουν όπως άλλωστε και εμείς που ζούμε σε μια χώρα που εδώ και 50 χρόνια την κυβερνούν προδότες!
-
Μας έχει πρήξει εδώ και μήνες τα @@ ο ερντογάν, μπαινοβγαίνει όπου θέλει, απειλεί => δεν τρέχει τίποτα
Βρίζει τον Μακρόν => όλη η Ευρώπη ξεσηκώνεται.
Αυτή είναι η Ευρώπη των λίγων (που πουλάνε σε πολλούς).
-
Χωρίς λόγια αλλά με πολλές σκέψεις για τους συμπατριώτες μας, τους πολιτικούς και στα ΜΜΕ, σε μια Ελληνική κοινωνία στην οποία ανήκουμε και εμείς παρακολουθώντας με απάθεια τα τεκτενόμενα από τους γείτονες, περιμένοντας τη σωτηρία από τους εξωγήϊνους.
Το 9μηνο: Η Ελλάδα εισήγαγε από Τουρκία αγαθά 1,24 δισεκατομμυρίων δολαρίων
-
Κόψτε τα petlas ρεεεε! Γέμισε ο τόπος...
-
Κόψτε τα petlas ρεεεε! Γέμισε ο τόπος...
Και κάτι beko,United που είναι καθαρά τουρκικές εταιρείες.
Γιατί ο cool es ζητά εμπάργκο όπλων από τους ευρωπαίους ενώ αυτός δεν κάνει το αυτονόητο,εμπάργκο τουρκικών προϊόντων,ωσάν τη Σαουδική Αραβία;;;;;
Γιατί ακόμη δεν έχει διαολοστειλει των τούρκο πρέσβη στην Αθήνα και να ανακαλέσει τον δικό μας;;;
Άβυσσος η πολιτική του cool e......
-
Επίσης ένα σωρό τηλεοράσεις είναι τουρκικές,πχ hitachi,Toshiba,jvc,τα μη premium μοντέλα της Panasonic κ.α.
Βασικα τους ανοίξαμε τις πόρτες της ΕΕ με το σκεπτικό ότι αν ανεβεί η οικονομία τους και το βιοτικό τους επίπεδο δεν θα σκέφτονται για πολέμους με την Ελλάδα αλλά τελικά οι ορέξεις τους δεν μεταβλήθηκαν.
-
εξαιρετικα ανησυχητική και η ανάπτυξη της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας αλλά και η φρασεολογία, όροι όπως γαλάζια πατρίδα και θάλασσα των νήσων ( δλδ το Αιγαίο που προφανώς για τους Τούρκους δεν πρέπει ούτε καν ελληνικό όνομα να έχει πλέον) δείχνουν προεργασία πολέμου κατά την γνώμη μου.
-
Επίσης ένα σωρό τηλεοράσεις είναι τουρκικές,πχ hitachi,Toshiba,jvc,τα μη premium μοντέλα της Panasonic κ.α.
Βασικα τους ανοίξαμε τις πόρτες της ΕΕ με το σκεπτικό ότι αν ανεβεί η οικονομία τους και το βιοτικό τους επίπεδο δεν θα σκέφτονται για πολέμους με την Ελλάδα αλλά τελικά οι ορέξεις τους δεν μεταβλήθηκαν.
Μη μπερδευόμαστε όπως και με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Το γεγονός ότι η χψω εταιρεία επιλέγει να φτιάξει τις τηλεοράσεις της στην Τουρκία όπου δίνει 200$ μηνιάτικο,δεν κάνει το προϊόν τουρκικό! Εγώ λέω για καθαρά τουρκικές εταιρείες και προϊόντα.
-
Τα πολλά δις των εξαγωγών της όμως γενικότερα, της αποφέρουν έσοδα που τα μετατρέπει σε όπλα και εξοπλισμό. Στους ξηρούς καρπούς είναι από τις ισχυρότερες εξαγωγικές χώρες, ειδικά στο φουντούκι είναι trade mark παγκοσμίως.
-
Τα πολλά δις των εξαγωγών της όμως γενικότερα, της αποφέρουν έσοδα που τα μετατρέπει σε όπλα και εξοπλισμό. Στους ξηρούς καρπούς είναι από τις ισχυρότερες εξαγωγικές χώρες, ειδικά στο φουντούκι είναι trade mark παγκοσμίως.
+1
Και γενικώς και με τις ξένες βιομηχανίες ηλεκτρονικών,αυτοκινήτων,μηχανολογικών κ.α. τεχνολογικών προϊόντων αποκτά τεχνογνωσία και για δικές της παραγωγές σε κάποιους τέτοιους τομείς ή σε εξαρτήματα αυτών.
-
Aikibill wrote:
Μη μπερδευόμαστε όπως και με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Το γεγονός ότι η χψω εταιρεία επιλέγει να φτιάξει τις τηλεοράσεις της στην Τουρκία όπου δίνει 200$ μηνιάτικο,δεν κάνει το προϊόν τουρκικό! Εγώ λέω για καθαρά τουρκικές εταιρείες και προϊόντα.
Έχεις μείνει πίσω,πολλές από τις τηλεοράσεις που σου αναφέρω είναι μέχρι της τελευταίας βίδας τουρκικές και απλώς οι Τούρκοι έχουν πληρώσει για να χρησιμοποιούν το ξένο brand name. Επίσης και αυτές που το εργοστάσιο είναι ξένης ιδιοκτησίας εγώ τουρκικές τις θεωρώ αφού είναι made in turkey.
-
GGAB wrote:
Aikibill wrote:
Έχεις μείνει πίσω,πολλές από τις τηλεοράσεις που σου αναφέρω είναι μέχρι της τελευταίας βίδας τουρκικές και απλώς οι Τούρκοι έχουν πληρώσει για να χρησιμοποιούν το ξένο brand name. Επίσης και αυτές που το εργοστάσιο είναι ξένης ιδιοκτησίας εγώ τουρκικές τις θεωρώ αφού είναι made in turkey.
Δηλαδη ολες αυτες οι Ιαπωνικες εταιρειες που παραθετεις τωρα ειναι τουρκικες;;;;
-
Οι ετερειες δεν ξερω αν ειναι ιαπωνεζικες η αν τις εχουν αγορασει κινεζοι πχ, αυτο που ξερω ειναι οτι οι τουρκοι εχουν αγορασει το brand name για τηλεορασεις hitachi,toshiba,jvc στην ευρωπη, η panasonic φτιαχνει στην τουρκια, δεν ξερω αν σε δικη της ιδιοκτησιας εργοστασια η υπερεργολαβια, τα φθηνα της μοντελα και υπαρχουν και πολλα αλλα brand tv που ειναι made in turkey χωρις να γνωριζω το ακριβες καθεστως.
Βασικα η πλειοψηφια των τηλεορασεων που πωλουνται στην ΕΕ ειναι made in turkey.
-
οχι 12νμ,οχι ΑΟΖ,ουτε καν 6νμ.
-
EλληνοΤουρκικά, μεταναστευτικό και Ανατολική Μεσόγειο - Κύπρος