-
Για λίγο χώμα/λάσπη και λίγο χιόνι τι θα βάζατε;
Φίλος βάζει μόνο G015, αλλά αυτός πάει σε χιόνια μόνο φουλ! -
Οποιοδήποτε καλό allseason
-
Το κακο με τα τεστ στα all season ειναι πως δεν δινουν βαρυτητα στο θεμα χωμα/λασπη.
Περισσοτερο χιονι/παγο και βρεγμενο/στεγνο.
Λογικα αν θες χωμα/λασπη/κροκαλα πρεπει να πας σε πιο ''σκληρο'' ελαστικο. ΑΤ? -
@criuser said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Τα crossclimate 2 είναι αθόρυβο λάστιχο. Που να δείτε τα Χάνκουκ 4 εποχών ή τα θερινά τουράνζα...
Αυτα και τα κοντινενταλ εχουν αριστη βαθμολογια, μενει μονο σε διαρκεια και απο αληθινους χρηστες να φανει.
-
@gol said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Θα δοκιμασθουν παλι αφού αλλαχθη η πιεση αερος και θα αναφερθη αποτελεσμα.
Καλυτερα ειναι με 32 πιεση.
-
Θα χρειαστώ λάστιχα για audi allroad c5 225 55 17
Το αγόρασα μεταχειρισμένο, φοράει viking hp2 είναι turing και αν βάλω 2,2 bar που λέει η audi μαγουλιαζει άσχημα το πλαϊνό. Το αμάξι βγήκε με ειδικά σχεδιασμένα λάστιχα από την pirelli με έμφαση τα πλαϊνά.
Όντως στο δρόμο τα πλαϊνά έχουν θέμα εκτός αν τα φούσκωσω αρκετά. Η ανάρτηση διατηρεί άψογες γωνίες π.χ. καμπερ οπότε είμαστε οκ από εκεί για στρίψιμο.
Επιλογές που έχω στο μυαλό μου- Bridgestone potenza sport( με προβληματίζει ότι πολλοί ισχυρίζονται ότι μόνο η εξωτερική γόμα είναι super, κατά τά άλλα μέτριο. Τα πλαϊνά πρέπει να είναι μπετό,άρα τέλειο)
- conti pc7 οκ το ξέρω πολύ καλά θεωρώ ότι θα χρειαζόταν κ πιο σκληρό πλαϊνό αλλά με 2,4 bar θα ήταν οκ. Ισορροπία μέχρι να γίνουν σλικ
- michelin ps5 δεν ξέρω, ίσως να ταιριαξει πιο καλά από το conti,έχω φορέσει το ps4 και έχω κάποια άποψη.
Τι λέτε? Θέλω πλαϊνό σκληρό όσο περισσότερο σκληρό και θέλω πρόσφυση μέχρι να γίνουν σλικ. Το αν φθείρονται γρήγορα δεν Μ απασχολεί.
-
Θα πρότεινα και Goodyear assymetric 6 ή κάποιο pirelli
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]