-
Tα Nexen nsera su1 εβαλα τις προαλλες σε 215/50/17.
Αρκετα καλα για τα πρωτα 2000 χλμ.
Γράψε μας πως θα είναι και στις 10.000 χλμ
-
Αυτο φοβαμαι και περιμενω φιλε Quadra!!!!
-
Να είναι χειρότερα από τα Conti eco contact 5 που έχει το i10 και το Vitara .........δεν υπάρχει περίπτωση!
-
Παιδιά, αυτό το πρόθεμα eco στο όνομα ενός λάστιχου το θεωρώ συνώνυμο του: φθηνή σκληρή γόμα, δεν κάνει με τίποτα για χιόνι και κάνει όμορφες πιρουέτες στο βρεγμένο. Επειδή όμως δεν έχει καθόλου καλή πρόσφυση, δεν έχει και έντονο ήχο, άρα έχει χαμηλή κατανάλωση γι' αυτό το βαφτίζουμε οικολογικό. Πείτε μου αν κάνω λάθος.
-
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να τσουβαλιαζουμε όλα τα eco,πιθανόν να ισχύει,αλλά είναι όπως τα λες. Άθλια στο βρεγμένο και απλά αποδεκτά στο στεγνό. Παραδόξως είναι και θορυβώδη! Αναπάντεχα ανθεκτικά στη χρήση.......δηλ θεοσκληρα.
-
Όντως, είναι και θορυβώδη.
-
Καποια αποψη για τα uniroyal rainexpert 3? Διαβαζω εξαιρετικα σχολια στα ξενα. Συγκαταλέγεται στα θερινα με εξαιρετικη συμπεριφορα σε στεγνο και βρεγμενο λενε.
-
Καλημέρα ,
Σε διάσταση 225/40/18 ενδιαφέρομαι για μαλακή γόμα,δεν κάνω πολλά χλμ όποτε δεν με ενδιαφέρει η φθορά.Πλήρως απογοητευμένος από pzero,πολύ σκληρή γόμα και ξερένεται πολύ γρήγορα..
Στην λίστα μου είναι ps4 και conti premium contact 6,υπάρχει κάτι άλλο που συγκρίνεται?
Ευχαριστώ. -
Μπορείς να δεις και τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.
-
Μπορείς να δεις και τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.
Εξαιρετικά ελαστικά!
-
Καποια αποψη για τα uniroyal rainexpert 3? Διαβαζω εξαιρετικα σχολια στα ξενα. Συγκαταλέγεται στα θερινα με εξαιρετικη συμπεριφορα σε στεγνο και βρεγμενο λενε.
Δεν ξέρω. Με αφορμή το σχόλιό σου τα έψαξα και βρήκα κι εγώ καλές κριτικές. Παρ' όλα ταύτα, πολλές φορές οι κριτικές είναι πολύ καλές εξαιτίας της διαφήμισης.
Εγώ, για να σου πω την αλήθεια δεν θα τα επέλεγα διότι το πέλμα τους μου φάνηκε πολύ αλλόκοτο και τέτοιου είδους αλλόκοτα πράγματα κρύβουν συχνά εκπλήξεις. Αν τα αγοράσεις πάντως πες μας την γνώμη σου. -
Από αύριο θα βγω στην γύρα για να πάρω προσφορές για 175/65/14. Θέλω να δω σε **οικονομικό **λάστιχο τι θα μου προτείνουν. Φυσικά δεν αναζητώ λάστιχο επιδόσεων ούτε για ταξίδια.
Έχω αποκλείσει τα Toyo Nano2. Μου κακοφάνηκαν στο Panda. Δεν μου άρεσαν καθόλου.
Πάντα είχα μία αίσθηση ότι τα 'Ιαπωνικά' λάστιχα είναι ποιο σκληρά, σαν τα Pirelli.
Τώρα θα δω σε SAVA, KORMORAN, DEBICA.
Τα DEBICA Passio 2 τα είχα στο AVEO. Πολύ καλό λαστιχάκι, μαλακό, άνετο, μου άρεσε πολύ μέσα στην Αθήνα που οδηγούσα.
-
Δες τα falken 110 καλύτερα.
Αν θες γράψε τι σε χάλασε στα nano2.
-
Τα Falken δεν τα βρίσκω εύκολα.
Όταν έψαχνα για το Panda (το 2016) σε ένα μαγαζί μου τα είχαν προτείνει (θα ξαναπεράσω σήμερα) αλλά τα είχε ακριβά. Με τα ίδια χρήματα μπορούσα να βάλω τότε Dunlop ή και Goodyear.
Tα Toyo Nano2 (στο Panda) δεν μου άρεσαν καθόλου. Πάντα ήταν σκληρά, σαν μπετόν αρμέ. Αμφιβάλω αν ζεστάθηκαν ποτέ στις διαδρομές που έκανα μέσα στην Αθήνα.
Στο 206 τώρα φοράω Goodyear (μάλλον τα EFFICIENTGRIP COMPACT). Ούτε αυτά με έχουν ενθουσιάσει. Σκληρά μου φαίνονται. Αλλά αυτά είναι και 5 ετών ελαστικά και πιθανά να τα έχουν φτύσει.
-
Storm, δές και εδώ: https://www.dim-tires.gr/
Έχει στην Λ. Πεντέλης στο Χαλάνδρι (κοντά σου πρέπει να είναι). Τα τελευταία 6-7 χρόνια εκεί έχω βάλει όλα μου τα έλαστικά. Καλές τιμές και φοβερή εξυπηρέτηση.
-
χε!χε! αυτό είναι το 1ο μαγαζί που θα πάω γιατί μου είχε δώσει πολύ καλή τιμή για τα SAVA.
Σε αυτή την κατηγορία θα παίξω SAVA, KORMORAN, DEBICA. Με 170euro θα κάνω την δουλειά μου.
υ.γ. έχω και ΚΤΕΟ τον άλλο μήνα και δεν θέλω να μου πούνε κάτι για τα λάστιχα, τιμόνια, φρένα κλπ...
-
Πήγα σε 5 καταστήματα στο Χαλάνδρι. Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι ο καθένας βάζει ότι τιμή του κατέβει στο κεφάλι και πέρα από δύο-τρεις κατασκευαστές δεν βάζουν τίποτα άλλο. Με χάλασε λίγο που κάποιοι έθαβαν κάποια ελαστικά.
Τέλος πάντων. Επικέντρωθηκα στα 'φτηνά' ελαστικά γιατί τα πασίγνωστα επώνυμα είναι από 70euro μέχρι και 150euro παραπάνω στην 4άδα!
Χωρίς να αναφέρω καταστήματα:
-
SAVA 165euro (Goodyear θυγατρική)
-
Riken 170e ( θυγατρική της Michelin, ούτε που την ήξερα)
-
Kormoran 170ε (θυγατρική της Michelin, πουλάει πολύ αλλά χωρίς διαθεσιμότητα)
-
VIKING 175euro (της Continental θυγατρική λένε)
-
Infinity 190e (Κινεζικούρα)
-
Firestone 190e (Bridgestone θυγατρική)
-
Maxxis 195euro (ανεξάρτητη λένε, παγκόσμιας φήμης σε 4x4, offroad, ΑΤV)
-
Formula 220e (της Pirelli θυγατρική λένε, ούτε που την ήξερα)
Θα καταλήξω σε κάποιο από τα παραπάνω αλλά ρόλο θα παίξει και το μαγαζί.
υ.γ. α! Τα Toyo Nanoernergy3 τα σταμάτησαν να τα φέρνουν γιατί παραπονιόντουσαν οι πελάτες ότι είναι σκληρά και με καθόλου καλή πρόσφυση. Άρα δεν ήταν ιδέα μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτά τα λάστιχα.
-
-
Πάντως ο Dim έχει τα Goodyear/Dunlop €46.5 το ελαστικό, δηλαδή €186 την 4αδα, δεν ξέρω πόσο πάνε με τοποθέτηση. Να πηγαίνουν €200-210? Άρα €30-40 παραπάνω για 1η ποιότητα ελαστικά δεν τα βρίσκω πολλά, ίσα ίσα. Θυμάμαι στο Panda μου έδινε €180 τα Dunlop και €160 κάτι άλλα (Sava η κάτι τέτοιο) και εννοείται έβαλα Dunlop.
-
Πήγα σε 5 καταστήματα στο Χαλάνδρι. Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι ο καθένας βάζει ότι τιμή του κατέβει στο κεφάλι και πέρα από δύο-τρεις κατασκευαστές δεν βάζουν τίποτα άλλο. Με χάλασε λίγο που κάποιοι έθαβαν κάποια ελαστικά.
Τέλος πάντων. Επικέντρωθηκα στα 'φτηνά' ελαστικά γιατί τα πασίγνωστα επώνυμα είναι από 70euro μέχρι και 150euro παραπάνω στην 4άδα!
Χωρίς να αναφέρω καταστήματα:
- SAVA 165euro (Goodyear θυγατρική)
- Riken 170e ( θυγατρική της Michelin, ούτε που την ήξερα)
- Kormoran 170ε (θυγατρική της Michelin, πουλάει πολύ αλλά χωρίς διαθεσιμότητα)
- VIKING 175euro (της Continental θυγατρική λένε)
- Infinity 190e (Κινεζικούρα)
- Firestone 190e (Bridgestone θυγατρική)
- Maxxis 195euro (ανεξάρτητη λένε, παγκόσμιας φήμης σε 4x4, offroad, ΑΤV)
- Formula 220e (της Pirelli θυγατρική λένε, ούτε που την ήξερα)
Θα καταλήξω σε κάποιο από τα παραπάνω αλλά ρόλο θα παίξει και το μαγαζί.
υ.γ. α! Τα Toyo Nanoernergy3 τα σταμάτησαν να τα φέρνουν γιατί παραπονιόντουσαν οι πελάτες ότι είναι σκληρά και με καθόλου καλή πρόσφυση. Άρα δεν ήταν ιδέα μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτά τα λάστιχα.
Αν εχεις οικονομικο θεμα,βαλε καποιο απο τη λιστα σου ............αν ομως οχι,τοτε ειναι κριμα να πεταξεις 170-190 € για αυτα τα χαπατα!!!! Με 20-30€ παραπανω υπαρχουν αξιολογες και σοβαρες προτασεις.
-
Τώρα είδα ότι πολύ κοντά στο σπίτι μου έχω τα Ιαπωνικά Falken... Αναρωτιέμαι αν θα είναι σαν τα Ιαπωνικά Toyo.
Θα πάω από εκεί σήμερα να δω τι παίζει.
https://e-alltyres.gr/elastika/elastika-autokinitou/17565r14-82t-falken-sn832.html
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]