-
Αν ήξερα από την αρχή το μέγεθος της αναμονής για το καινούριο C3 aircross,σιγά μην έδιωχνα το Duster.Και αντικειμενικά αν το δεις οι δύο (θα είναι τελικά τόσοι?) μήνες αναμονής μπορεί να μην είναι μεγάλο διάστημα,εμένα όμως μου έχει κόψει τα πόδια...
-
Αν ήξερα από την αρχή το μέγεθος της αναμονής για το καινούριο C3 aircross,σιγά μην έδιωχνα το Duster.Και αντικειμενικά αν το δεις οι δύο (θα είναι τελικά τόσοι?) μήνες αναμονής μπορεί να μην είναι μεγάλο διάστημα,εμένα όμως μου έχει κόψει τα πόδια...
-
Που να δεις και ένα παλικάρι που αγόρασε το καινούργιο Jimny στην καλή έκδοση , μου είπε πως το περίμενε πάνω από 6 μήνες σχεδόν το είχε ξεχάσει και όταν τον πήραν τηλ . έκανε κάποια δευτερόλεπτα να καταλάβει για ποιο αμάξι του μίλαγαν , είναι στο χώρο του αυτοκινήτου και του τηλεφωνούσαν και για άλλα αυτοκίνητα /ανταλλακτικά... δικαιολογημένος !
-
φαντάζομαι οτι θα είχε άλλο μέσον για να κινηθεί!
-
Πως και το εδιωξες τοσο νωρις το duster;
-
Ουπς! Έφυγε το Duster; Πως και έτσι;;;
Και αναμονή για C3 Aircross; Καλή φάση. Καλοτάξιδο να είναι.
υ.γ. μου κάνει εντύπωση που δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.
-
Έφυγε.Το έδωσα γιατί ήθελα κάτι σε πιο μικρό,η τετρακίνηση μετά απο καμιά 20σαριά χρόνια που είχα τετρακίνητο δεν μου ήταν πια απαραίτητη,ήθελα και κάτι πιο ασφαλές,να μερικές δικαιολογίες που επινόησα,έκανα ένα τεστ ντράιβ και το άλλο...Νταξ,θεν θέλανε και πολύ τα μυαλά του γέρου να πάρουν αέρα,μήκα λοιπόν στο χορό.
Ελπίζω το νέο να με αποζημιώσει,για να γλιτώσω και απο την γκρίνια της γυναίκας
-
Και εγώ μία από τα ίδια.
'Έχω δώσει το Vitara μου από τον Οκτώβρη και περιμένω αρχές Φεβρουαρίου το καινούργιο Tucson μου.
4 μήνες αναμονή και χωρίς αυτοκίνητο και ψιλοφρίκαρα.....
Αν το ήξερα δεν θα το είχα δώσει το δικό μου.
Βέβαια είχα παραγγείλει από τον Αύγουστο την έκδοση Premium και τέλη Σεπτέμβρη έβγαλαν την DISTINCTIVE και έκανα αλλαγή ...
Το παλιό αμάξι είχε μπει αγγελία και όταν ήρθε ο υποψήφιος αγοραστής και μου είπε το θέλω τώρα του το έδωσα.
-
Υπομονή παιδιά και θα έρθουν! Καλή παραλαβή να έχετε και καλοτάξιδα να είναι!
-
Eυχαριστώ,να είσαι καλά!
-
Ναι ρε σεις υπομονη, θα ερθουν.
Μεχρι τοτε προτεινω αυτό:
https://www.politeianet.gr/books/9789602833131-heidegger-martin-roes-i-ennoia-tou-chronou-198378
-
Κλαίω ρε!
-
Μάλιστα.. Το δικό μου ειναι στην αντιπροσωπεία, πληρωμένο, και βαριέμαι να πάω να το πάρω.
Μου είπε ο πωλητής όταν ήρθε να πάω να το δω και του είπα, γιατί να έρθω να το δω; Εν τω μεταξύ του είχα αναπτύξει και ένα δοκίμιο ότι θεωρώντας το τελευταίο αμάξι της ζωής μου, που με αυτό θα πορευτώ μέχρι το τέλος, το θεωρώ κάτι ως τη νεκροφόρα μου.
Από την μέρα που σκέφτηκα αυτη τη μ@λ@κία, δεν εχω διάθεση να το παραλάβω. Αυτό για να πάρετε πάνω σας το λέω.
-
Είσαι πάνω από 120 χρονών;
-
Είσαι πάνω από 120 χρονών;
-
Γνώρισα τα βουνά, λοφάκια ακόμα. 54 ζωή να΄ χω.
-
Χαχαχα! Εγώ 72 και το περιμένω ανυπομόνως.Μάλλον πρέπει να είμαι ο Μαθουσάλας εδώ!
-
Γνώρισα τα βουνά, λοφάκια ακόμα. 54 ζωή να΄ χω.
Μόνο 54 και είσαι σίγουρος ότι δεν προλαβαίνεις και άλλο αυτοκίνητο?
-
Ναι. να φανταστείς σταμάτησα να οδηγώ επαγγελματικά γιατί έπαθα μια κρίση πανικού και βρέθηκα και με λίγο ζάχαρο.
Επειδή λοιπόν δεν ήμουν σίγουρος ότι δεν θα σκοτώσω κάποιον ή εμένα, σταμάτησα. Στα 70 δεν πιστεύω να οδηγώ, ήδη το περιόρισα, 3-4 χιλιάδες χλμ το χρόνο κάνω, και αυτά με ταξιδάκια από δω κι από κει. Βέβαια, δεν μ΄αρέσει πια και η οδήγηση.
Προτιμώ να κάνω 30-40 χλμ με το μηχανάκι (triumph bonneville t120) και να ξεδίνω.
-
Άσε μας ρε Nutsis! Εδώ οδηγούν τα μαυσωλεία και εσύ μας λες ότι στα 70 δεν θα οδηγείς.
Να! Δες ένα μαυσωλείο! Κάτι μου θυμίζει αυτή η μούρη, αλλά δεν θυμάμαι τι... Κάτι από Μεσαίωνα;; Μάλλον...
Αναμονή νέου