-
@tolisk20 said in Toyota Yaris Cross:
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
@tolisk20 said in Toyota Yaris Cross:
Εντος πολης το 4,2 γινετε ευκολα 3,5-3,7 χωρις να χασεις κατι οδηγικα παρα μονο να κερδισεις στη τσεπη σου
Πάντως μετά από 20 μήνες με το YC να πω ότι εκεί που είναι τρομερά χαμηλές οι καταναλώσεις είναι οι περιαστικές διαδρομές, που όμως έχουν μία σχετικά σταθερή ροή, παρά στο σταμάτα ξεκίνα και ας είναι μεγαλύτερες οι ταχύτητες. Μπορεί δηλ να πάω Χαλάνδρι Ν. Μάκρη και πίσω με 3,5-3,6 αλλά στις μικροδιαδρομές να βλέπω κοντά 5 λτ. Έχει να κάνει και με το πως οδηγεί ο καθένας βέβαια.
Στις μικροδιαδρομες οταν λες των 5 λεπτων ναι..οταν πας καμια ωρα μεσα στη πολη με σταματα ξεκινα και μεση ωριαια 20χλμ τοτε θα δεις 2αρακια αν κανεις βελτιστη χρηση..στις περιαστικες με ταχυτητες 60-100 και γω εκει στα 3,5 καιω
Πάντως δεν το περίμενα. Τέτοιες καταναλώσεις ούτε στα όνειρά μου. Γέμισα την προηγούμενη Τρίτη, έχω κάνει 418χλμ στην πόλη και μερικά εκτός και έχω ακόμα 240χλμ αυτονομία. Δηλαδή τι; Θα γεμίζω μία φορά κάθε 15μέρες; Είμαστε με τα καλά μας; Μέση κατανάλωση 4.1λ/100
-
@clio2001 said in Toyota Yaris Cross:
@stelios7 said in Toyota Yaris Cross:
Αυτά και καλορίζικο.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλοτάξιδο να είναι, να το χαίρεσαι.
Καταναλώσεις σκούτερ 300cc το YC.
Να σε ρωτήσω μιας και έχεις τα μικρά πίσω, το άνοιγμα της πίσω πόρτας σε επηρεάζει καθόλου στο κάθισμα του παιδιού; Στο βάλε-βγάλε.
Επίσης τι είχε στάνταρ το αυτοκίνητο από πυροσβεστήρα, κουτί πρώτων βοηθειών, τρίγωνο κ.λ.π; -
Αυτά και καλορίζικο.
Να σε ρωτήσω μιας και έχεις τα μικρά πίσω, το άνοιγμα της πίσω πόρτας σε επηρεάζει καθόλου στο κάθισμα του παιδιού; Στο βάλε-βγάλε.
Επίσης τι είχε στάνταρ το αυτοκίνητο από πυροσβεστήρα, κουτί πρώτων βοηθειών, τρίγωνο κ.λ.π;Επειδή είχα κάνει τεστ ντραιβ με το προηγούμενο μοντέλο πριν το λιφτινγκ, παρατήρησα πως στο δικό μου οι πόρτες ανοίγουν περισσότερο. Κανένα θέμα απολύτως με τα παιδιά. Μπορεί βέβαια του μικρού το κάθισμα να είναι περιστρεφόμενο Cybex το οποίο όντως αποδείχθηκε λίρα 100 αφού το είχε από το 19 ο μεγάλος μου από το μαιευτήριο, αλλά πλέον του μεγάλου είναι ένα Kickaboo σταθερό από το οποίο βγαίνει κανονικά μόνος του χωρίς πρόβλημα τεσταρισμένο και από εμένα.
Τρίγωνο είχε και πρώτες βοήθειες. Πυροσβεστήρα ΟΧΙ. Μου έκαναν δώρο μπουλόνι ασφαλείας για τις ζάντες και πατάκι καουτσούκ πορτ μπαγκάζ. -
Αυτά και καλορίζικο.
Επίσης τι είχε στάνταρ το αυτοκίνητο από πυροσβεστήρα, κουτί πρώτων βοηθειών, τρίγωνο κ.λ.π;Επειδή είχα κάνει τεστ ντραιβ με το προηγούμενο μοντέλο πριν το λιφτινγκ, παρατήρησα πως στο δικό μου οι πόρτες ανοίγουν περισσότερο. Κανένα θέμα απολύτως με τα παιδιά. Μπορεί βέβαια του μικρού το κάθισμα να είναι περιστρεφόμενο Cybex το οποίο όντως αποδείχθηκε λίρα 100 αφού το είχε από το 19 ο μεγάλος μου από το μαιευτήριο, αλλά πλέον του μεγάλου είναι ένα Kickaboo σταθερό από το οποίο βγαίνει κανονικά μόνος του χωρίς πρόβλημα τεσταρισμένο και από εμένα.
Τρίγωνο είχε και πρώτες βοήθειες. Πυροσβεστήρα ΟΧΙ. Μου έκαναν δώρο μπουλόνι ασφαλείας για τις ζάντες και πατάκι καουτσούκ πορτ μπαγκάζ.Μια χαρά τότε.
Εμένα μου είπαν για δώρο την κεραμική της Toyota + την αδιαβροχοποίηση στα καθίσματα. Θα φανεί όταν έρθει αν αξίζει. -
Αυτά και καλορίζικο.
Επίσης τι είχε στάνταρ το αυτοκίνητο από πυροσβεστήρα, κουτί πρώτων βοηθειών, τρίγωνο κ.λ.π;Επειδή είχα κάνει τεστ ντραιβ με το προηγούμενο μοντέλο πριν το λιφτινγκ, παρατήρησα πως στο δικό μου οι πόρτες ανοίγουν περισσότερο.
Ενδιαφέρον αυτό που λες δηλ ανοίγουν περισσότερο οι πίσω πόρτες στο F/L;
Στο δικό μου του '22 εχω κάνει πατέντα να ανοίγουν περισσότερο με δυο μακρύτερες βίδες και δυο αποστάτες 1,5 cm στα stop πίσω, ένα € κοστολόγιο . -
Placebo είναι αυτό.
Πήρε ο γείτονας το f/l και το είδα να τα μάτια μου.
Δεν έχει διαφορά.
Έβαλα μάλιστα και το Mazdaoyaris δίπλα για να του δείξω τον ατμόσφαιρα φωτισμό αν και αυτός επειδή είναι ο παραδοσιακός πελάτης αποκλειστικά Τογιότα, αποκλείεται να βάλει κάτι πάνω που να μην είναι μαμά -
Τι μλκ έχουν κάνει με τις πίσω πόρτες.. Πάντως είναι όμορφο. Μπρος τα καλη τι είναι ο πόνος λένε.
Toyota Yaris Cross