-
miro wrote:
Άνετο και καλή ποιότητα υλικών τα θετικά.
https://www.caradvice.com.au/897881/2021-toyota-yaris-cross-launch-review/
Σας δουλεύει το λινκ;
Γενικά αυτό το site έχει καλά reviews κ το παρακολουθώ.
Για κάποιο λόγο το κατέβασαν... 7.6 γενική βαθμολογία του έδινε, ίσως να ενοχλήθηκε η Toyota...
-
Dublin wrote:
miro wrote:
Άνετο και καλή ποιότητα υλικών τα θετικά.
Σας δουλεύει το λινκ;
Γενικά αυτό το site έχει καλά reviews κ το παρακολουθώ.
Για κάποιο λόγο το κατέβασαν... 7.6 γενική βαθμολογία του έδινε, ίσως να ενοχλήθηκε η Toyota...
ξαναανέβηκε
να σχολιάσω μόνο ότι καμία σχέση οι τιμές που φημολογούνταν για Αυστραλία (κάτω από 19.000Αυστραλιάνα), τελικά 27 - 38.000 είναι, το υβριδικό ξεκινάει από 29.000 και το 4Χ4 32.000
Άλλη μία λεπτομέρεια που ξέρετε έχω κόλλημα. 390λίτρα τα απλά με ρεζέρβα, 314λίτρα το 4Χ4 ΧΩΡΙΣ ρεζέρβα, 17cm από το έδαφος όλα, και Bridgestone 205/65R16 το απλό, (το υβριδικό απλό δεν λέει) και Dunlop 215/50R18 το 4Χ4
χαμηλή βαθμολογία (όχι χαμηλή, απλά περίμενα πάνω από 8), θα το διαβάσω το βράδυ, τα βασικά δίνω
- Plus
Roomy cabin and cargo hold
Long list of advanced safety tech
Relatively fuel-efficient
Can run on regular unleaded
- Cons
High price compared to most rivals
Long-ish emergency braking distance for such a small and light car
Base-model's halogen headlights could be better
σημείωση: όταν λέω για την βαθμολογία, στο 2008 έβαλαν 7.8, όταν ξεκινάει από 35.000 - 44.000! και η Allure εκεί (από εκεί ξεκινάει) και μάλιστα Allure με πολύ λιγότερα πράγματα από τη δικιά μας (με το απλό αυτόματο φρενάρισμα που έχουμε στην Active και με μικρή οθόνη 7' τα σημαντικότερα) καθώς και με τον 100άρι τρικύλινδρο ΑΛΛΑ με το 6άρι αυτόματο(!), μόνο αυτόματο εκεί. Να αναφέρουμε ότι η Γάλλοι εκεί σχεδόν δεν πουλάνε τίποτα, ελάχιστα αυτοκίνητα.
-
Και βίντεο:
Παρατήρησα ότι καντράν είναι με τα 2 'κυάλια' (όπως στο yaris), ενώ στα μοντέλα που πρωτοπαρουσιάστηκαν στην Ιαπωνία ήταν το σύνηθες,επίπεδο καντράν.
Επίσης, μια χαρά 'καπελιέρα' έχει στην πίσω πόρτα, για να μη φαίνεται τι έχεις μέσα στο χώρο αποσκευών.
-
Επίσης, μια χαρά 'καπελιέρα' έχει στην πίσω πόρτα, για να μη φαίνεται τι έχεις μέσα στο χώρο αποσκευών.
Όντως τελικά έχει.
Με χάλαγε που έβλεπα στις παρουσιάσεις να μην έχει.
Μήπως στις αγορές της Ασίας δεν βάζουν;
-
panormus772 wroe:
Όντως τελικά έχει.
Με χάλαγε που έβλεπα στις παρουσιάσεις να μην έχει.
Μήπως στις αγορές της Ασίας δεν βάζουν;
Όχι βρε συ, παντού έχουν, απλά θέλανε να δείξουν την 'άπλα'.
-
Και εδώ μια ωραία παρουσίαση, μιλάει για κατανάλωση του hybrid κάτω από 5 και γενικότερα καλύτερο αμάξι σε όλους τους τομείς από το απλό yaris. Φάουλ για εμένα το ότι δεν έχει υποβραχιόνιο. Καλοί χώροι πίσω (αυτός είναι 1,83 και κάθετε άνετα). Νομίζω αν έρθει στα 20000 το hybrid θα είναι μαι καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.
-
Νομίζω αν έρθει στα 20000 το hybrid θα είναι μαι καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.
Στα €20.000, εαν έρθει, θα είναι η πιο απλή έκδοση οπότε άκυρο. Μάλλον στα €23-24.000 το βλέπω σε μια αξιοπρεπή έκδοση.
-
miro wrote:
Νομίζω αν έρθει στα 20000 το hybrid θα είναι μαι καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.
Στα €20.000, εαν έρθει, θα είναι η πιο απλή έκδοση οπότε άκυρο. Μάλλον στα €23-24.000 το βλέπω σε μια αξιοπρεπή έκδοση.
Ισχύει, λογικά η βασική θα είναι έκδοση παρόμοια με την βασική του yaris hybrid και σίγουρα λιγότερο πλούσια από την βασική στην Αυστραλία.
-
Καλοκαίρι του 21 διάβασα, με μόνο τον υβριδικό κινητήρα.
Απορώ γιατί θα το αργήσουν τόσο πολύ, αλλά ta lockdown μπορεί κ να τους ευνοήσουν.
-
Είδα μεταξόνιο 2,54 . Για τους χώρους που ελπίζετε μου φαίνεται χλωμό ...
-
Μόνο στις αποσκευές θα είναι μεγαλύτερο απ το γιάρις, λόγω σχήματος. Στην καμπίνα θα είναι το ίδιο.
-
To πρωτο ειναι το e four, το δευτερο το μηχανικο awd.
Ωραιο, αυτοματο, hybrid και awd
-
Ο γάτος και λοιποί off roaders βλέπουν???
θέλουμε τα φώτα τους!!!
-
Να και η πρώτη σοβαρή ανάκληση...
https://www.carexpert.com.au/car-news/2020-toyota-yaris-and-yaris-cross-recalled-for-stalling
-
Toyota has issued a safety recall for its all-new Yaris and Yaris Cross as they could stop suddenly.
The Yaris Cross is also affected by an additional recall for a rear centre seatbelt defect.
“Within the hybrid transmission of involved vehicles, an improper application of anti-corrosion oil on the transmission input damper may cause abnormal slippage during rapid acceleration,” the company says in its recall notice.
To fix this, Toyota is replacing the input damper free of charge. It’s no simple task, however.
The company estimates it’ll take approximately eight and a half hours to replace the input damper, a component installed between the engine and transmission to reduce engine vibration.
-
To πρωτο ειναι το e four, το δευτερο το μηχανικο awd.
Ωραιο, αυτοματο, hybrid και awd
Τέτοια βλέπει ο gatos και ...
Κατα τα άλλα οι τετράγωνοι θόλοι είναι ντεκαυλέ !
-
Ρωτησα σημερα την Toyota Hellas μεσω facebook για αναμενομενη αφιξη και μου ειπαν 'το καλοκαιρι'. Εχει κανεις καμια αλλη πληροφορηση?
Γλυκοκοιταζω το C-HR που ειναι σαφως πιο ομορφο, αλλα εχει μονο 15cm αποσταση απο το εδαφος και χειροτερο (κατα τη γνωμη μου) hybrid συνολο, οποτε το σκεφτομαι αν πρεπει να περιμενω το Yaris cross...
-
Στο δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Ελλάδα ίσως να αργήσει λίγο περισσότερο, υπολόγιζε Αύγουστο.
-
Εγω εχω καταλοιξει ότι τα corolla ch r έχουν καλύτερο υβριδικο σύνολο. Και αυτό διότι εν τελη σε ev mode με τα corolla κινησε περισσότερο και με μεγαλύτερο φορτίο από ότι στα yaris τα οποία έχουν μεν λιθιου μπαταρία που φορτιζει πολύ γρήγορα αλλά είναι αισθητά μικρότερη.
Ειχα δοκιμάσει αυτό του yaris και για να κινησε ηλεκτρικά (χωρίς να επιλέξεις το ev από το κουμπάκι του)θέλει να κινησε με πόδι πούπουλο. Με το που ζητούσες φορτίο αμέσως έμπαινε ο θερμικός, ενώ στο corolla κρατούσε το ev περισσότερο.
Όσον αφορά το κιβωτιο hsd του νέου yaris έχω την αίσθηση πως είναι ίδιας φιλοσοφίας με την σημερινής corolla ch r.
-
Σε αυτό το θέμα συμφωνώ Λαπ. Αλλά γενικά του Γιάρις είναι καλύτερο γιατί είναι νεότερο. Έχει σχεδόν ίδια απόδοση (6 ίππους διαφορά) με αισθητά μικρότερο βάρος και κυβισμό. Ουσιαστικά το 1.5 βασίζεται στο 2λιτρο σύνολο το οποίο είναι πιο προηγμένο από το 1.8. Πιστεύω ότι και η επόμενη γενιά Κορόλα θα πάρει αντίστοιχο σύστημα.
Toyota Yaris Cross